Já se taky přidám, mně by stačilo shodit blbejch pět kilo, ale nejlíp jen na pupku. Takže 186 cm a 95 kg.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
frantisek napsal:
Podle me neni dulezity o kolik kdo zhubne, nebo si vylepsi figuru, ale PROC to dela. Je mi 52. Merim 187, vazim 90 kilo. Cvicim a sportuju co si pamatuju, ale vzdycky jsem to delal, protoze jsem nemohl jinak. Pekace buchet a svaly vseho druhu jsou picovina a nemely by bejt cilem. Cilem je duvod, proc to chcete delat a to by mela bejt hlavni motivace. Nehlede na to, ze by me to zajimalo. Rozhodne tim nechci nic kazit, jen jsem zvedavej, proc maj chlapi potrebu hubnout. Zatim je to trochu modelkovsky. Pokud muzu doporucit sport, kde zhubnete a zaroven naberete fyzicku, tak jednoznacne box. Pekace buchet nebudou, ale kila dole docela jiste.
"Cejtim" to naprosto stejně... akorát v mírách jsem trochu níž (39,185,86)
Brian1986 napsal:
Já se taky přidávám k Bohumilovi, sice jsem se naštěstí neprošel tím peklem co on, a jeho výšky nedosahuju, ale taky mám dlouhodobě 70 kg a ať chcu jak chcu nepřiberu, (max o Vánocích, ale v půli ledna je to pryč) skoro vůbec nesportuju, o léta jsem trochu začal jezdit na kole. výška 183. Jsem tak trochu postavy pavouka - dlouhe ruce, dlouhé nohy, a když se otočím bokem, tak jako kdybych odešel
Ale tahle soutez se nejmenuje "Shod kolik dokazes". Cvicenim a stravou se da i nabrat. Kdyz nebudes delat nic, nic nezmenis...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Brian1986 napsal:
Já se taky přidávám k Bohumilovi, sice jsem se naštěstí neprošel tím peklem co on, a jeho výšky nedosahuju, ale taky mám dlouhodobě 70 kg a ať chcu jak chcu nepřiberu, (max o Vánocích, ale v půli ledna je to pryč) skoro vůbec nesportuju, o léta jsem trochu začal jezdit na kole. výška 183. Jsem tak trochu postavy pavouka - dlouhe ruce, dlouhé nohy, a když se otočím bokem, tak jako kdybych odešel
Ale tahle soutez se nejmenuje "Shod kolik dokazes". Cvicenim a stravou se da i nabrat. Kdyz nebudes delat nic, nic nezmenis...
Pokud o nečem víš, tak trochu napověz, zkoušel jsem víc jíst- bez úspěchu, tělo to zpracuje, váha navíc nikde, pár měsíců jsem zkoušel posilku, taky nic:-(
V posilce davat objemovy trenink. Tzn. 6-10 opakovani v serii a pauza mezi seriema minimalne 2 minuty. A strava! Prisun bilkoviny 3-4g/kg telesne hmotnosti, dostatecny prisun sacharidu pred a hned po treninku...
Shazovani tuku je jak vymacknout pastu na kartacek. Nabirani ciste svalove hmoty je jak dostat ji zpet. Neni to sranda a je to na dlouhy lokte...
Pro zacatek si precti clanky na: http://www.f-spor...php?id=268
Upravil BURE dne 10.12.2014 12:26
Ty vole, to bych uz musel vypadat jak Rambo! Ze nekdo takovou kravinu vymysli je fakt husty. Ale ze to nekdo koupit, to je mazec nejhrubsiho kalibru!
Je to zvole schvalne pred svatky. Kdyz priberes, budes muset makat o to vic, aby si na tom nebyl hur jak na zacatku.
A je to jak pises. Kdo chce hleda zpusoby a kdo nechce hleda duvody.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Je to zvole schvalne pred svatky. Kdyz priberes, budes muset makat o to vic, aby si na tom nebyl hur jak na zacatku.
A je to jak pises. Kdo chce hleda zpusoby a kdo nechce hleda duvody.
To dává logiku.
Lepší shazovat u mě 8 kg než po svátkách 12 :-)
Svato, tak budes mit naskok. Idealni by bylo udelat fotku a mereni kolem to 20 teho. Ale i kdyz to udelas dnes, tak hold budes trenovat o 10dni dele.
Dle me neni ani smyslem vyhrat cenu, ale udelat neco pro zdravi a dobry pocit.
Splněný sen moje 1100GS
Toli, takže jdeš do toho taky. Parťák Rertla už je nahlášen.
Aktualizoval jsem seznam. Pokud jsem někoho zapomněl, nebo tam dal navíc, tak mi dejte vědět ať to napravím.
Jinak kluci, kdo nechce hubnout, ale jen zlepšit postavu, je to i pro něj.
Stejně tak kdo chce přibrat.
Proto jsem to nazval transformace.
Já taky nechci nechci hýbat váhou, ale i tak si myslím, že je co napravovat.
Kdyby byl zájem, a chteli by jste cvičit s parťákem, djte i lokaci a třeba se někdo najde.
Já třeba cvičím s Leošem, videl bych ideální parťáky Pertlu s Tolim, jen mám strach, aby po treninku neskončili vždy v hospodě:-)))
Upravil jencekgs dne 10.12.2014 16:05
Splněný sen moje 1100GS