Ahoj Jirko,taky jsem na to myslel není co vymýšlet,loni se povedlo jdeme do toho znovu, takže v 11 hod na staromáku jako minule,dáme kafíčko,popřejeme si vyjedeme na strahov a potom hajdy domů na kapra.Místní ježíšci Toli,Pavel,určitě přijedou zase natunění.
Pokud se chcete sejít jinde dávejte návrhy není problém.
Už se těším má být 10 st.
A já jsem na baráku a Bobše budu mít v Práglu, takže to nemám šanci stíhat - do Práglu, překabátit, vyjet, vrátit se, zase barevná hudba, do auta a na barák. To fakt nedám.
Leda by jsi tam měl Bobe nějakou uloženku, co uveze mě a Evíka.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pokud vim,tak je minuly rok nikdo nezval,byla to nahoda. Nicmene vopruz. Navrhuji tedy tezkou romantiku-Prazsky hrad. Konkretne Hradcanske namesti 2(Schwarzenbersky palac). U chodniku se da dobre parkovat a provoz minimalni. Misto na setkani myslim hezke,ne?Potom si muzeme udelat kratkou vyjizdku a vzit to i pres ten Staromak(jen prujezd). Zakoncil bych to na Vaclavaku(tam si muze kazdy nabrat smer k domovu). Co vy na to?
Přesně tak, loni už to bylo trochu mimo. Jsem také pro změnu místa a ten Staromák bych klidně vynechal úplně. Trasu bych volil až podle počtu motorek. Jde o to se potkat a ne dělat senzaci. Na to jsou jiný "klany"...
Hradčanské náměstí mi přijde jako docela dobrý nápad
Dorazim. Loni jsem byl na RT-P nemecke police. Letos asi radeji na civilnim RT.... (nervozni bezpecnostni situace obecne).
když něco chces musíš pro to hlavne sam něco udelat a necekat ze samo se to nejak samo se vyresi se.....
Pojedete nekdo od Pardubic? Mozna bych se pridal...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.