[quote]zdenek1 napsal:
Tak přesně tento horní padák jsem chtěl taky po Tomášovi (Bartusovi)udělat,dělal mi padáky na V-Stroma i nosiče na kufry a spokojenost, ale s padáky na BMW mě poslal do pr..le prý je jich všude dost právě že tento typ padáků se mi zdá celkem jednoduchý ???
Tak kdyby jste je ještě chtěli,jsem další odběratel !!!
Jo a mám to taky na GS r.v. 05 !
To bych chtel videt kde je videl :-) Moc vyrobcu na GSA teda neni.
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
No právě proto že každý prostě nemá GSA a třeba se jim tyto padáky líbí ...
TomasTT napsal:
No proč by se někdo hrnul do výroby horního padáku na GSA, když ho každý majitel GSA dostane zadarmo od BMW jako součást dodávky motorky?
zdenek1 napsal:
TomasTT napsal:
No proč by se někdo hrnul do výroby horního padáku na GSA, když ho každý majitel GSA dostane zadarmo od BMW jako součást dodávky motorky?
padaku na normalni gs sezenes dost.
Tak přesně tento horní padák jsem chtěl taky po Tomášovi (Bartusovi)udělat,dělal mi padáky na V-Stroma i nosiče na kufry a spokojenost, ale s padáky na BMW mě poslal do pr..le prý je jich všude dost právě že tento typ padáků se mi zdá celkem jednoduchý ???...................
Tak do p.. jsem pokud vím nikoho nikdy neposlal, to asi za prvé.
Já se snažím zájemcům o tyto rámy vysvětlit, že prostě pro mě ta kusová výroba je nerentabilní.
Navíc je potřeba přistavit motocykl což pro zákazníka jsou další náklady navíc, i když se třeba udělá forma tak i tu musím zaplatit a to taky nejsou malé peníze. Proto se snažím poradit si koupit jiného výrobce, i když se toto třeba u nás moc nenosí, raději poradím něco co už funguje, než abych to složitě kopíroval.
Když se podíváte na provedení co Vám tady dal třeba TomášTT, tak už jen z toho kolik je tam dílů na pálení a frézování, se s cenou dostanu na sériovou výrobu.
Já se prostě výrobě padáků poslední dobou snažím vyhnout, hlavně na novější motorky.
Tak jo,do pr... jsi neřekl :-) ale že je různých padáků dost a všelijakých s polska .....to je pro mne stejné jako bys mě poslal... ale to je fuk!
Každopádně přistavit motorku jsem ti nakonec nabídl (a nebylo by to poprvé) myslel jsem,že když jsi mi dělal takto i padáky ne V-Stroma,tak padáky na GS bys mohl třeba taky chtít?! To je vše. Myslím si kdybys měl tyto padáky v nabídce,určo bys prodal více kusů jak jenom mně?!
Jinak jsem tě neměl v úmyslu nijak poškodit :-) s padákama na min.motorku jsem byl spokojen. Nic víc ktomu nemám co napsat (jen to,žes mě prostě poslal do pr... :-)) ).
bartus napsal:
zdenek1 napsal:
Tak přesně tento horní padák jsem chtěl taky po Tomášovi (Bartusovi)udělat,dělal mi padáky na V-Stroma i nosiče na kufry a spokojenost, ale s padáky na BMW mě poslal do pr..le prý je jich všude dost právě že tento typ padáků se mi zdá celkem jednoduchý ???...................
Tak do p.. jsem pokud vím nikoho nikdy neposlal, to asi za prvé.
Já se snažím zájemcům o tyto rámy vysvětlit, že prostě pro mě ta kusová výroba je nerentabilní.
Navíc je potřeba přistavit motocykl což pro zákazníka jsou další náklady navíc, i když se třeba udělá forma tak i tu musím zaplatit a to taky nejsou malé peníze. Proto se snažím poradit si koupit jiného výrobce, i když se toto třeba u nás moc nenosí, raději poradím něco co už funguje, než abych to složitě kopíroval.
Když se podíváte na provedení co Vám tady dal třeba TomášTT, tak už jen z toho kolik je tam dílů na pálení a frézování, se s cenou dostanu na sériovou výrobu.
Já se prostě výrobě padáků poslední dobou snažím vyhnout, hlavně na novější motorky.
zdenek1 napsal:
TomasTT napsal:
padaku na normalni gs sezenes dost.
To jo ,ale mi se líbí s ADV
Ještě se nabízí jedna možnost,prodat GS a koupit GSA
Upravil zdenek1 dne 04.01.2015 12:36
Přidám to do tohodle vlákna. Narazil sem na spodní padáky který se dají kombinovat s originál horníma na ADV. Cena není tak strašná problém je že výrobce je z JAR. Zatím na zprávu nereaguje :-) http://www.rockfo...GS/GSA-AC/______________________________________________
TomasTT,
zase az take easy zohnat vhodne padaky na GS nie je, ja napr. zhanam horne padaky kompatibilne s dolnymi padakmi Touratech na GS 2007... Alebo vies poradit?