Mě by taky zajímalo co je to za značku, ten stan zabalený do průměru 40cm.
Chystám se pořídit nějaký z těch rychlostanů, a čím menší, tím lepší.
Úprava:
Než jsem to dopsal, tak mě předběhla odpověď. Díky
znacka chequa ale koukam ze rozmerove nesouhlasi co je ted na Evropskem trhu asi ted vyrabeji novejsi modely, nebo je to tim ze si to vozim ze sluzebnich cest z asie.
Jinak treba novy typ air je sice pekny (nedavno jsem si poridil) hodne vzdusny ale nadavam ze se hur sklada a je vubec slozitejsi takze nejde tak snadno deformovat jako starsi modely (ten jsem klidne prelozil jeste jednou a mel jsem skoro polovicni disk) ovsem dovca z detma je parada: integrovane osvetleni, vzdusnost to preci jen vyvazi. Jinak ten pro jednoho ale uplne v pohode nam staci na cesty ze zenou sami na moto.
Brian1986 napsal:
to: tomapelant: pokud ti nejde o podlážku pos střechouu vchodu, tak mrkni na stan Pinguin Tornado 3 duralu, je za stejné prachy a vnitřní prostor je mnohem větší
Vnitřní sice ano, ale chodbičku hojně využívám, Kufry atd..a u Tornada je fakt malá..
tom3
Vykasli se na tyhle shit stany. Věř mi, ze jsou dobrý jenom dokud nezačne pršet. Mam vícero zkušeností s těmito levnými stany :-( Vřele doporučuju stany od Jurka z řady extrém. Už mi vydržel několik fakt hustejch slejváků s bouřkou.
Upravil Dexter78 dne 06.01.2015 21:50
Dexter78 napsal:
Vykasli se na tyhle shit stany. Věř mi, ze jsou dobrý jenom dokud nezačne pršet. Mam vícero zkušeností s těmito levnými stany :-( Vřele doporučuju stany od Jurka z řady extrém. Už mi vydržel několik fakt hustejch slejváků s bouřkou.
Dexter78 napsal:
Jurek je naprosto luxusni. Mel jsem prime srovnani pred dvema lety v Norsku. Ja mel zanovni Hannah a kolega 15let stary Jurek a i tak tem muj co se tyce vodeodolnosti strcil do kapsy. Kvalita provedeni taky uplne jinde... Pokud bych mel travit dva tydny v brutalmich bourkach, tak jedine Jurek! Za ty prachy bezkonkurencni! Ale ten sekundovy tu jednu brutal bourku dal taky a bezny dest naprosto v poho. Dva tydny podel Baltu kdy nechcalo asi jeden den a obstal bez ztraty kyticky. A ten fofr pri kempovani je proste k nezaplaceni...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Dexter78 napsal:
Taky přeju dobrý den vespolek...
Upravil kim dne 07.01.2015 16:36
Dexter78 napsal:
Jurek je naprosto luxusni. Mel jsem prime srovnani pred dvema lety v Norsku. Ja mel zanovni Hannah a kolega 15let stary Jurek a i tak tem muj co se tyce vodeodolnosti strcil do kapsy. Kvalita provedeni taky uplne jinde... Pokud bych mel travit dva tydny v brutalmich bourkach, tak jedine Jurek! Za ty prachy bezkonkurencni! Ale ten sekundovy tu jednu brutal bourku dal taky a bezny dest naprosto v poho. Dva tydny podel Baltu kdy nechcalo asi jeden den a obstal bez ztraty kyticky. A ten fofr pri kempovani je proste k nezaplaceni...
Otázka je, jestli 15 let starý Jurek nestrčí do kapsy i novorozeně od Jurka.
Tak to kazdopadne bude novorozene v lepsi kondici! Jen jsem chtel rict, ze i takovy veteran odvede porad dobrou sluzbu. O kterych stanech za tyhle prachy se to da rict?
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Dexter78 napsal:
Otázka je, jestli 15 let starý Jurek nestrčí do kapsy i novorozeně od Jurka.
BURE napsal:
Tak to kazdopadne bude novorozene v lepsi kondici! Jen jsem chtel rict, ze i takovy veteran odvede porad dobrou sluzbu. O kterych stanech za tyhle prachy se to da rict?
To jsem pochopil, že ho chválíš, ale právě si nejsu jistý, že ten nový bude lepší. Mé zkušenosti a hlavně kamarádove, který se roky zabývá outdoorem jsou takové, že i osvědčené značky jdou pomalu do kopru. Konec konců to vidíte i na motorkách, kde máte v garáži za půl mega hromadu naparáděného plastu a o kus pořádného železa nezavadíte. Nechci hanět výrobky Jurek, jen bych byl obezřetný hodnotit současnou produkci na základě zkušeností s téměř dvě dekády starým výrobkem.
BURE napsal:
Kamos ho mel sebou v loni, kdyz jsme jeli do Estonska na Scarverech. Stan mel hned postaveny a rano slozeny. Bal jsem se o jeho vodeodolnost, ale prselo nam docela casto a no problem. Kdyz se to veslo na takovou mini motorku jako CSko, tak na GSu ho ani nenajdes!
Jo ...souhlasím s Burem ..bo ten stan je můj..a můžu ho jen doporučit... nejdřív jsem měl taky obavy jak bude fungovat ...ale musím říct ..že supr ..jo je to sice placka ,která má skoro 55cm ... ale jak je vidno jde v pohodě usadit ...ale dojedeš ... vyhodíš ..zatřepeš a je HOTOVO!!! Do minuty stojí i s kolíkama a jdeš jak už Bure hlásil ohřívat nudle ..chlemtat škopík a koukat jam mu to jde s tím stavěním a asi to nebude úplně na hovno .. když i na Dakaru používaj Quechua.. jo a ráno je to ještě lepší balím ho tak minutu a půl max?? Je fakt ,že jezdím sám a to byl hlavní důvod nákupu .. takže mám na moto víc místa ... ale kdo váhá ... jdi do toho a uvidíš ..že budeš spokojenej ... já můžu jen doporučit...
Upravil kruza dne 10.01.2015 13:38
Ahoj, hlásím návrat po 14 dnech z Albanie, mel jsem Quenchu pro dva - 66cm průměr a byl super - místo pro jednoho a bagaz akorat, pohodlny také a to rozkládáni a skládání - ideal:-) za tech 1000,- Kč u Decathlonu i kdyby vydržel jednu sezónu tak paráda :-) nicmene po návratu domu na nej koukám a vypada jako nový :-)takže za me mohu jedine doporučit :-)
DavidTR přiložený následující obrázek:
Dnes jsem narazil na další variantu,je to sice těžší a větší ale jinak skladný.
Dole je video jak se staví. https://www.decat...53541.html
Upravil Kratkej dne 30.08.2021 20:16
mame 2 stany od Quechui.. stavi a sklada se super, ale JE TO VELKY :/
je to tak dat to nekam do mistnosti.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2