na tomto nefunguje. skušal som prepojit stredne nožičky aj na jednej aj na druhej strane integrovneo obvodu. na jednej t nemalo vpliv a na druhej ledka len tlela.
to z videa je bud novší typ alebo straší.
ja som mal doma dva pary svetiel cca 1mesiac kupene a cca pol roka kupene
100bubu přiložený následující obrázek:
100bubu napsal:
na tomto nefunguje. skušal som prepojit stredne nožičky aj na jednej aj na druhej strane integrovneo obvodu. na jednej t nemalo vpliv a na druhej ledka len tlela.
to z videa je bud novší typ alebo straší.
ja som mal doma dva pary svetiel cca 1mesiac kupene a cca pol roka kupene
Světla mám, taky jsem to řešil, a výše uvedené nefungovalo. Na internetu jsem se dočetl ještě další řešení, která fungují jak-komu:
propojit 6+7
nebo
propojit 2+3+4
nebo
odstranit zcela čip
Já jsem to řešil vypínačem s kontrolkou s podsvětlením (musí být žárovka 12V-ne LED-cca 35,-Kč). Ve vypnutém stavu kontrolka svítí (jediná nevýhoda) a díky slabému průchodu proudu svítí obě světla na cca 20%- na to jezdím za tmy. Vypadá to dobře a nikoho neoslňuji. Pokud přepnu na "zapnuto" svítí to na 100% a nikdy tam neskočil "strobe" nebo "low beam" režim-vždy jen full "high beam". Jo, ale startovat se musí vždy s vypnutými LED, protože jinak by naskočí ten "strobe/blikání" - pokud si někdy nejsem jistý, vypnu vypínač-a pokud jeho podsvětlení bliká-je to špatně: potom vše vypnout-nastartovat-zapnout. Uznávám, je to trochu uživatelsky nepřítulné, ale už jsem si zvyknul a dál laborovat s kontakty se mi nechtělo, hrozilo vypálení elektroniky-žádný postup nebyl jistý/ověřený.
Jinak jsem s těmi světly hodně spokojený, jsem dost z dálky vidět a auta to respektují. Když někdo vyjíždí z vedlejší, raději zastaví a prohlíží si překvapeně, co se blíží za UFO... Jinak zatím policie taky OK, vždy si to prohlížejí a než se rozmyslí, jsem pryč. Akorát pokud jedu v přítmí, šeru, podvečer... vypínám na ten režim 20%, protože to oslňuje i auta přede mnou do zp. zrcátka.
Takže tolik moje bastlírna...
D.
Dawid přiložený následující obrázek:
[26.21Kb]
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Takze spojenie 6+7 nefunguje
Spojenie 2+3+4 funguje ale svetla svietia slabsie ako nizši svit.
Odstranenie cipu sa prejavy tuez slabsim svitom ako je nizsi svit.
Spätne naletovanie cipu nieje mozne lebo obal neni keramicky ale plastovi a pri väčšom prehriati sa rozpadne
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Vyřešil už někdo tuto zapeklitou záležitost nějakou inteligentní formou ? Nezkoušel někdo nějakou kontrolku, která by informovala o blikání, aby si člověk mohl přepnout ?
vyhodim odtial komplet suciastky z plošneho spoja okrem ledky. a napojim to napramo na menič napätia.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/