jj to co jsem četl v diskuzi na idnesu je mazec. Ty výlevy jsou nepochopitelný. To už člověk musí mít ubohý osobní život, aby pak psal do diskuzí ty bláboly.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Stewe napsal:
Když jsem uviděl tu fotku, tak jsem si hned vzpomněl na DOCův cestopis z Jordánska. Jak takovej pouštní crash vypadá tam kluci hezky natočili: Odkaz na video
Hlavně, že mu Honzovi nic nejni.
Nič "lepšie" urobiť nemohol: najprv si sadnúť lebo bol asi unavený a potom pri prvom zavlnení si pribrzdiť škaredý pád.
Stewe napsal:
Když jsem uviděl tu fotku, tak jsem si hned vzpomněl na DOCův cestopis z Jordánska. Jak takovej pouštní crash vypadá tam kluci hezky natočili: Odkaz na video
Nič "lepšie" urobiť nemohol: najprv si sadnúť lebo bol asi unavený a potom pri prvom zavlnení si pribrzdiť škaredý pád.
Komentuješ pád Revaie nebo video z DOCova cestopisu?
Revaie...
Jinak tu anténu pořád nedostali... Ale z Lexuse vyhodili vzduchový pérování a podařilo se tam dát péra. Takže se rozdělili.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Stewe napsal:
A co teda v takovem pripade rozvlnene motorky delat.
Taky mneto reflexivne tahne dolu si sedat pokud chytim nejakou rejhu a rozhodi mneto. Sice nebrzdim ale myslim ze spojku vymackavam. Ted nevim. Pridani? To by mohlo rozvlneni zastabilizovat?
Těžiště posunout dozadu a přidat (samo ve stupačkách). Ale to musí být meteleskum bleskum. A nejlépe je to udělat před inkriminovaným místem, tzn. v momentě, kdy ho uvidíš.
Můžeš si to zkusit na nějakém bahnitém úseku. V sedě to odšlapeš, ve stupačkách v mírném tahu v projedeš.
Tím jak sedneš, ze sebe uděláš mrtvou disbalanční váhu, a tím jak zavřeš plyn, pošleš váhu na přední kolo a je vymalováno.
Mě na tom videu překvapilo, že to kluci celkem mastili. Byl tam relativně tvrdý podklad a občas nějaká podélná drážka. To by mě varovalo. Ale po bitvě....
cibus napsal:
Mě na tom videu překvapilo, že to kluci celkem mastili. Byl tam relativně tvrdý podklad a občas nějaká podélná drážka. To by mě varovalo. Ale po bitvě....
Jinak přesně k tomuto účelu slouží tlumič řízení.
Jak rikas... docela to mastili, v jendom momente jsem si vsiml tacho a bylo tam aspon 80km/h
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Nemůžu se zbavit pocitu, že jedni hovoří o Revaiovi, což je logické v tomto vlákně a druzí komentují vložené video, které nemá s Revaiovou nehodou nic společného.
tak tak - to že to pálí jsem komentoval přiložené video... né Honzu Revaie ... ale podle všeho dost podobná nehoda... i rychlost
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Pokud fakt jeli kolem kila, tak si o to trosku koledovali, nic ve zlym. Motorka, na ktery predtim ujeli 100 km po silnici a v terenu, na kterym predtim nejezdili zrejme nikdy? Pro film se musi makat, to je jasny, ale bejt producentem, utrhnu jim koule.
frantisek napsal:
Pokud fakt jeli kolem kila, tak si o to trosku koledovali, nic ve zlym. Motorka, na ktery predtim ujeli 100 km po silnici a v terenu, na kterym predtim nejezdili zrejme nikdy? Pro film se musi makat, to je jasny, ale bejt producentem, utrhnu jim koule.
Přesně tak, jsou to nezodpovědní motorkáři! Já bych jim vůbec zakázal jezdit ...
frantisek napsal:
Myslím že to se tam stalo Ty utržený koule. Egon a spol jeli radši pryč, jinak by ho asi asi ubezdušil...
X dnů ztratili čekáním na to auto a motorky aby vůbec mohli vyjet a teď zabíjí čas v Antofagastě a čekají a čekají a čekají... Hana mi psala včera, že naše hodiny jsou tam dny. Bude to zítra znamená "možná za týden"
Kdyby tam byl člověk na výletě, tak je naštvanej ale oni mají nějaký harmonogram kam chtějí jet a co potřebují natočit a hlavně - nejde to protáhnout o týden nebo dva. Holt prostě frajeřil ale neuvědomil si, že tím fakt přidělá starosti. Na písku jel odhaduju poprvé v životě. Vlastně ne, vyjeli předtím někde na pláž. Tak podruhý. Rozjel to "jako na dakaru", byly tam koleje, tak zavřel plyn a stalo se to, co se stát muselo.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přesně tak, jsou to nezodpovědní motorkáři! Já bych jim vůbec zakázal jezdit ...
Hele, kdyz si jedes na svuj vejlet, muze to bejt prdel, pokud to nakonec dobre dopadne. Kdyz ti na to nekdo sezene hromadu prachu a ty to pak pri prvnim jezdeni poseres jen proto, ze vubec netusis, jak se v tom terenu chovat, jses proste malej kluk. Obzvlast kdyz tam reseni kazdyho takovyho problemu znamena fakt velkej zasek. Takze mas recht, i kdyz to mel bejt sarkasmus.
cibus napsal:
Těžiště posunout dozadu a přidat (samo ve stupačkách). Ale to musí být meteleskum bleskum. A nejlépe je to udělat před inkriminovaným místem, tzn. v momentě, kdy ho uvidíš.
Můžeš si to zkusit na nějakém bahnitém úseku. V sedě to odšlapeš, ve stupačkách v mírném tahu v projedeš.
Tím jak sedneš, ze sebe uděláš mrtvou disbalanční váhu, a tím jak zavřeš plyn, pošleš váhu na přední kolo a je vymalováno.
Jinak přesně k tomuto účelu slouží tlumič řízení.
Souhlas s Cibusem!Ale hlavně musíš čekat,že to bude něco dělat a neposrat se z toho.Ale někdy to je těžký,hlavně u lidí co si už v podobné situaci nabili.
Což ale není Revaiův případ.Ten se prostě jen přecenil!
V Jizni Americe jsem nebyl ale slysel jsem od svagra kterej tam jel na mesic na moto a taky si tam pujcoval 1200 v jakym byla stavu. A o jejich pristupu . Na vse je cas. Jen se divim ze obvzlast takovou prakticky jedinou vec kterou by mel mit na 1200 kazdej s sebou si nevzali z domova.
Za blbost se prostě platí, on platí jem časem a penězi,takže je to fér.
Příště se jim budou sponzoři shánět asi dost blbě... Ale proč to řešit. Lidí, co si v terénu nabijou čumák je velká hromada a sám jsem taky nikdy nespadl, protože jsem byl opatrnej a zodpovědnej.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /