ABS to má. Až bude , trochu počasí, tak to proženu a prubnu brzdy. Pokud to nezhasne, zajedu do Vysokého do učiliště, tam mají diagnózu a já známého mistra . Pak sem dopíšu co tomu chybělo. Díky za poradu všem, díky.
Jsem vlastníkem , teď již pojízdného R 1200 R . Motor stejný jako GS a tady se alespoň člověk dozví potřebné info.
vichrzhor přiložený následující obrázek:
vichrzhor napsal:
Jsem vlastníkem , teď již pojízdného R 1200 R . Motor stejný jako GS a tady se alespoň člověk dozví potřebné info.
Vidim ze mas nejaky pomackany vyfuk,kdybys chtel tak mam navic jeden fungl novy Akrapovic na eRko.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Tak jsem ji dnes trochu projel a hle , kontrolka poslušně zhasla. TAkže jsem při odvzdušňování vyhnal všechny bublinky ven z brzdového systému. I dílčí úspěch potěší, já se budu radovat , než se mi povede zase něco jiného.
ještě tohle téma zkusím oživit. Před nějakou dobou jsem koupil napínák pro levý válec, ten co jsem tam měl je jiný, zřejmě s menším přitlakem kvůli olejovému kanálku na straně pístku (viz. obr.). Zdá se mi, že je to napínák jako v 1150. No výsledek, mám s tím asi 500km a absolutně zmizelo zarachtání krátce po nastartování, hlavně při teplem motoru. Dokonce jsem se radoval, že nesliším žádné "nezdravé" cvakání při jízdě. Teď sem zase nasr.nej, protože rachtá z levého válce, či hlavy. A to při ohřáti, stačí chvilku držet mezi 2800 až 3000 ot. (i na místě), tak se rozrachtá. Věntilové vůle jsem včera otevřel a výfuk i sání, mají učebnicovou vůli, na tom není co seřizovat, malinko jsem srazil axiální, ale to jen abych vůbec nějakou změnu udělal, když už to mám otevřené. Místy tam vlezlo 15setin a já seřídil na těch 5. Nevidim problem a nechápu, asi budu vážně potřebovat zkušené ucho. Napadá mě pístní čep. Nechápu hlavné proč to rachtá jen v těhle otáčkách, vždy když akceleruju i když brzdí motor tak při těchto to zarachotí.... PROČ??
Junkrs přiložený následující obrázek:
Zdravím,..a jdu s dotazem. Co všechno obnáší výměna levého napínáku na 1200 GS dvouvačka....??? Je tam hroznej přístup a zdá se, že bude překážet telelever....???? . Může se někdo podělit s osobní zkušeností..???
niki-xy napsal:
Zdravím,..a jdu s dotazem. Co všechno obnáší výměna levého napínáku na 1200 GS dvouvačka....??? Je tam hroznej přístup a zdá se, že bude překážet telelever....???? . Může se někdo podělit s osobní zkušeností..???
Áno, telelever treba odpojiť a len posunút cca o 5-7 cm dopredu. Ja som mal dole aj nádrž ...
niki-xy napsal:
Áno, telelever treba odpojiť a len posunút cca o 5-7 cm dopredu. Ja som mal dole aj nádrž ...
A zadní kolo si sundat nemusel ?
Kupredu spatki ni krok...