Chtěl jsem ještě přikoupit Walther PPQ když už teď má normální tlačítko na vypouštění zásobníku ale pochybuju že akce co byla minulý rok, cena byla kolem 13000,- pro ozbrojené složky se někdy vrátí tak jen dokoupím ještě dva zásobníky k P1 a budu se učit vytahovat zásobník přes to divný tlačítko vespod.
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
Po PPQ se jen zaprašilo a meli stejne limitovaný počet kusů. Akce mi utekla o týden a na ni čekám. Na podzim jsem si koupil v akci KABAR a docela překvapil.
Netvor napsal:
Chtěl jsem ještě přikoupit Walther PPQ když už teď má normální tlačítko na vypouštění zásobníku ale pochybuju že akce co byla minulý rok, cena byla kolem 13000,- pro ozbrojené složky se někdy vrátí tak jen dokoupím ještě dva zásobníky k P1 a budu se učit vytahovat zásobník přes to divný tlačítko vespod.
Eman_ napsal:
A co udelat nekde kousek od strelnice sraz pro majitele zbrojnich prukazu a cely vikend strilet..?
Spani ve stanech s motorkou a misto penez za benzin a vikendove jezdeni by se strilelo a pojcovalo kdo co ma?
Netvor napsal:
No já nevím, ale tahle se tváří jako P38 a ne PPQ ... Jednu takovou mám z r.44 kdy ji používali soudruzi z wehrmachtu. Jesně, že je trochu opotřebovanější ale chodí jak hodinky.
Abych přispěl svou troškou do mlejna: Někdy sebou nosím, někdy ne. Podle potřeby. Zbraně určitě zlo neplodí, to je blbost. Magorů je dost i bez nich a doba ja čím dál agresívnější, takže jak už tady padlo - raději ať mě 12 soudí, než 4 nesou. A určitě je lepší mít ji sebou 100x zbytečně, než ji jednou potřebovat a nemít. Sebou někdy beru na co mám zrovna náladu. Beretta M71 (malá, lehká), Čz 50 (malá, přesná), ČZ 75, nebo 93 když to hodně smrdělo . Jasně, že brokovnici sebou tahat nebudu, ale v práci se hodí a na střelnici s ní je sranda.
Zbraně jsou krásné a kdo k nim nic necítí ať je nemá. Ale sebe a rodinu bych určitě bránil
MichalF napsal:
ZP mam a strilet/trenovat chodim pravidelne. Sebou ji vsak nenosim a je pripravena doma v trezoru.
Poridil sem si
To je mazel ta 19 gen.4. Jak jsi s ní spokojený ? Myslíš, že je to lepší na občasný nošení než třeba Walther PPQ ? Já teda zbrojní průkaz zatím nemám, ale toto by byla asi moje volba
Netvor napsal:
No já nevím, ale tahle se tváří jako P38 a ne PPQ ... Jednu takovou mám z r.44 kdy ji používali soudruzi z wehrmachtu. Jesně, že je trochu opotřebovanější ale chodí jak hodinky.
Abych přispěl svou troškou do mlejna: Někdy sebou nosím, někdy ne. Podle potřeby. Zbraně určitě zlo neplodí, to je blbost. Magorů je dost i bez nich a doba ja čím dál agresívnější, takže jak už tady padlo - raději ať mě 12 soudí, než 4 nesou. A určitě je lepší mít ji sebou 100x zbytečně, než ji jednou potřebovat a nemít. Sebou někdy beru na co mám zrovna náladu. Beretta M71 (malá, lehká), Čz 50 (malá, přesná), ČZ 75, nebo 93 když to hodně smrdělo . Jasně, že brokovnici sebou tahat nebudu, ale v práci se hodí a na střelnici s ní je sranda.
Zbraně jsou krásné a kdo k nim nic necítí ať je nemá. Ale sebe a rodinu bych určitě bránil
No asi jsem to napsal nejednoznačně ale tohle je ilustrační foto mé P1.
Eman_ napsal:
A co udelat nekde kousek od strelnice sraz pro majitele zbrojnich prukazu a cely vikend strilet..?
Spani ve stanech s motorkou a misto penez za benzin a vikendove jezdeni by se strilelo a pojcovalo kdo co ma?
Se mi zdá že někdo už něco takovýho dělá ... BMW boxer Morava???
Jarda 900 napsal:
To nezní vůbec špatně. Do toho bych šel
Eman_ napsal:
Také bych si kolektivně práskl a zapůjčil CZ 75B Stainless.
Důležité pravidlo: při střelbě je dobré stát "za pistolí".
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jarda 900 napsal:
Eman_ napsal:
.... a byt strizlivej a nechlastat
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Jarda 900 napsal:
Na podzim jsem si koupil v akci KABAR a docela překvapil.
Jo,mě taky kabar překvapil,když jsem na něj bokem lehnul a on se ohnul v místě záštity asi o 20° pěkně vyhozený 3tisíce.
Upravil Mr GS dne 12.01.2015 20:33
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jarda 900 napsal:
Eman_ napsal:
No, ještě důležitější je neublížit si navzájem . Občas jsme byli zlití pod obraz, ale nikdy se nic nestalo. Ale to už dnes neplatí, dnes na střelnici platí přísná pravidla a kraviny se netolerují. A to je dobře. Ale dobře si zastřílet a dobře pojezdit na motce - to je úžasná kombinace...
MichalF napsal:
ZP mam a strilet/trenovat chodim pravidelne. Sebou ji vsak nenosim a je pripravena doma v trezoru.
Poridil sem si
To je mazel ta 19 gen.4. Jak jsi s ní spokojený ? Myslíš, že je to lepší na občasný nošení než třeba Walther PPQ ? Já teda zbrojní průkaz zatím nemám, ale toto by byla asi moje volba
Tak Glockem nic nezkazíš, já bych šel do 3. gen kupuju rád časem ověřený věci, ale na občasný nošení a pokud s tím netrenuješ je podle mě zbytečně drahej. Mě osobně dobře nesedí v ruce oproti PPQ.
Zbraň která leží doma kdyby něco a člověk s ní nemá zájem chodit střílet na to je podle mě dobrej revolver ...
Sice mám v trezoru pár zbraní a kdysi jsem střílel opravdu hodně a combaty závodně, vlastnil jsem přebíjecí stroj protože koupovat 1000 patron týdně se mi nechtělo, ale dnes vím, že nejlepší zbraň je klid, úsměv, empatie, asertivita a verbální diplomacie... :-). Teprve když tohle selže, může být na řadě opravdová zbraň, ale pravděpodobnost takové nutnosti je velmi malá. Ale zbraně mám rád:-).
MichalF napsal:
Poridil sem si
]
Jojo nekomu to sedne, nekomu nee. Ja chtel spolehlivost, proto glocka, kterej spolkne veskere strelivo.
Upravil MichalF dne 13.01.2015 14:59
MichalF napsal:
Poridil sem si
Tak Glockem nic nezkazíš, já bych šel do 3. gen kupuju rád časem ověřený věci, ale na občasný nošení a pokud s tím netrenuješ je podle mě zbytečně drahej. Mě osobně dobře nesedí v ruce oproti PPQ.
Zbraň která leží doma kdyby něco a člověk s ní nemá zájem chodit střílet na to je podle mě dobrej revolver ...
Jojo ja chtel novou zbran, neplanuju menit, neplanuju kupovat dalsi, tak proto. Navic cenovej rozdil zastrilena gen 3 a nova gen 4 zas takovej rozdil nebyl. Ja revolvery nerad, mestrili se mi z toho dobre. Mam rad samonabijeci pistole a kdybych precijen jednou nejakou pistoli dalsi kupoval, tak by se mi libila CZ 75 TS. S PPQ sem strilel jen jednou, par ran, tak nemohu srovnavat.
Co me ale laka je pumpa brokovnice, to me fakt nadchlo
Upravil MichalF dne 13.01.2015 14:59