Staré ksic hty nezklamaly. Je to hezké, že člověk poznává další lidi nejen podle nicku. Pat a Patašon (Pertla a Toli) u Pardála taky dobrý . Porovnání seriové LC advika s tím Alroudovo mazlem u Tomáše, človějk najde víc jak 10 rozdílů Je vidět, že i z hnusné motorky se dá udělat něco méně urážlivého (to je jen bledá závist)
Ty Tomovo škopky jsem jen tak přelíznul okem, ale pak mě to nasadil na hlavu a asi začnu šetřit. Evíkovi se to sice zase tak nelíbylo, ale cokoliv jiného, než její sklopka od Nolanu je lepší.
Jak TT, tak Pardála jsme na prvním kolečku naprosto zasklili. Jsou tak zašitý ze zadu řady stánků.....ale nakonec se zadařilo. (nápověda - bež od Hondy podél protilehlé zdi a nespěchej )
Nemůžu si pomoct, ale výstava na mě působila tak nějak zachudle.
Je to jako když se člověk teší do kostela, ale dojde jen ke kapli.
A asi jsem fakt starej a nebo konzerva, ale kromě naháčů a Enfilda na mě ty nové motorky působyly, jako by to všechno bylo dělaný v Číně. Samej plast a pozlátko.
Naštěstí pro nás gastrosexuály se našla i nějaká ta náplastička v podobě předražených, ale výborných sýrů a uzenin.
Sežral bych to tam všchno.
Parkování pro motorky grátis u hlavního vchodu. Auto za kilopade. Když si člověk dá tu práci a vytiskne si voucher, tak ušetří 4 pětky na vstupném. Je za to hezké pivko.
Tedy celou dobu píšu o Motosalonu. Ke Kočkům na pouť už asi ani nemá cenu moc chodit, pokud to člověk nespojí s atrakcema.
Možnost zalítat si na malorážném skůtru jsme nevyužili, byť mě to lákalo a Evíka bych do toho s chutí uvrtal, ale fučel hnusnej vítr a naše oblečení bylo vyloženě salónní.
Tak kluci, přeji silné nervy a odolná játra. Včera to byla jen taková rozcvička. Masakr začíná dnes.
Držím palce a ať se vám tam všem líbí.
P.S. Holky jsou tam hnusný, koukat se na ně nedá. (Eva si to tady taky čte )
Ale zatknout bych se nechal. I pomučánkovat
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mr GS napsal:Jinak včera jsem byl u Halbicha a viděl jsem tu svini od Kawasaki s 320k za 1 350 000,- No,to je teda dílo Jsem zvědavej kolik masňáků si to hned koupí,aby byli IN ?
...když tolik závidíš, že si to někdo na rozdíl od Tebe může koupit, tady máš alespoň video...
Je vidět,že ani za velký peníze rozum nekoupíš
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
jeden tip
... parkovali jsme s autem na P+R Leťnany (20kč/den) a cca 300m pěšky od parkoviště do areálu byla po 2 hodinové jízdě autem příjemná procházka
ps .. u mě by cenu motocykl roku vyhrála f800gs ADV .. ač nebyla v anketě :-)
Upravil chstepan dne 06.03.2015 07:56
(ch)stepan
...pozor na ty policistky. Jedou na dvě "směny" a včerejší dopolední "směna" byla prý výrazně lepší, tedy dle kamaráda z DATATAGu, který se vyzná a má stánek hned vedle ;o))
www.jantruhlar.cz
Nevíte někdo,jestli je tam i p. Boček se stánkem Cel-tec?(akční kamery atd.)
chstepan napsal:
jeden tip
... parkovali jsme s autem na P+R Leťnany (20kč/den) a cca 300m pěšky od parkoviště do areálu byla po 2 hodinové jízdě autem příjemná procházka
chstepan napsal:
jeden tip
Je to fakt kousek a rychlejsi nez stat tu frontu k parkovisti, taky jsem to tam rano parknul jak jsem tu zacpicku videl. Jinak vystava normalka, motorky nic moc, vsude pekny holky, jen na stanku Rockway osklivej Pertla a Toli:-) Nicmene, zase maji pekny zbozi.
To MR: Celtec tam je.
Upravil MALI dne 06.03.2015 13:44
chstepan napsal:
proč bych cca 440m nebyl schopen ujít za cca 5 min ?
... koneckonců .. nikoho nenutím .. byl to jen tip :-)
Však OK
tomu se nesměju...já jsem vycházel z toho,co dala hugitka a myslel jsem,že transformuješ s Burem,když dáš takový fofry...to by byl bluesbery hadr
My parkujem ještě dál a nevadí mě projít se.Navíc,jak píše Mali...ono se to nakonec srovná.Když to dobře trefíš a ještě tě navedou až na druhej konec toho jejich "parkoviště"