fireboy napsal:
Marku, stroj to je nádherný, jen mě zajímá, jak to chceš vyřešit na STK :-) ? Já si loni dovezl Scramblera z R45 (rok 79, viz moje fotka profilu) a na STK bylo celkem pozdvižení. Nakonec jsem jim ukázal, že to svítí, troubí, brdí, jede a lehce zalhal, že je to ofiko verze R45 Scrambler a OTK mi dali, ale trochu nervy...
Moc to neřeším, ...
Já to mám taky jen pro radost, jako druhou motorku, místo skůtra do města. Bohužel ale nějaké vlastní úpravy nepadají v úvahu, bo to neumím a ani na to nemám čas :-( Tak kdyby se ti třeba chtělo si pohrát i s cizí motorkou, celkem bych si uměl představit pár úprav... Takový menší melouch. Vidím, že bys to uměl ;-) Jinak fotky jsem nahrál sem: https://www.dropb...ct33a?dl=0
Původní majitel to fakt vymazlil a na to, že jde o veterána z roku 1979 je v super stavu. A když ho nastartuju, to bublání motoru je uchvacující. Je to 450 ccm, ale jak říkám, coby skůtr do města parádní věc.
Upravil fireboy dne 25.05.2015 14:44
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
Nechci hijackovat vlákno, ale zkusím vložit tu moji potvoru, ještě mě čeká hromada práce, ale po dovolené už snad budu startovat a pak doladím kosmetiku, prosím o schovívavost, nikdy jsem nic takového nedělal a místo dílny dělám pod širým nebem
lullu přiložený následující obrázek:
Díky, taky jsem spíš pro klasiku :-) Nosič tam nakonec zřejmě přijde ještě trochu jiný, na tom jsem dělal chvíli v pátek, bohužel teď jedu na dovolenou, tak si musím ještě počkat.. Jinak jak píšu, do finále je to ještě pěkných pár víkendů
Marek BMW napsal:
fireboy-->díky za odkaz na foto, je to nádhera ! Původně jsem měl vyhlídnutou R65, ale utekla mi a nakonec jsem se rozhodl předělat tuhle 1150-ku na ježdění i po polních cestách a v další by to mohlo být něco jako máš ty,ale předělat podobně jako je viz foto níže, jen bych chtěl výfuky nahoře , kolena nad válcema a podel rámu dozadu, pak jiný trochu zadek a ráfky v barvě ventilových vík atd.
Třeba až to dodělám , tak si můžeme dát někde sraz, rád se podívám na scramblera a můžeme pokecat u kávy....
Jj, však já bych ty výfuky, zadní konstrukci a kola právě celkem rád poladil :-) Ten zadek je takhle vyřešený proto, že mi k tomu dal pán ještě sedlo pro dva. A kola by se mi líbila asi spíš černá matná, stejně jako nádrž... No tak když se budeš motat někde kolem Prahy, dej vědět, rád příjedu (na Scrambleru) a dáme řeč. Nevím odkud jsi, ale třeba na Moravu bych na tom asi nejel :-) To leda na na tý druhý holce...
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
Vikec napsal:
Já myslím,že z žádné 11xx nebo nedejsatan 1200 nebude nikdy nic,co by se dalo nazvat skemblerem,nebo kafáčem...
Já se také o scamblera nebo kafáče ani nesnažím.....
Skemblerem to sice nazvat nejde, ale scramblerem klidně ano. :-) Jde o upravenou, odlehčenou motorku pro volný čas, schopnou výkonů i v terénu. Na Markových fotkách přesně tohle vidím.
---
Vikec napsal:
Já myslím,že z žádné 11xx nebo nedejsatan 1200 nebude nikdy nic,co by se dalo nazvat skemblerem,nebo kafáčem...
Já se také o scamblera nebo kafáče ani nesnažím.....
Skemblerem to sice nazvat nejde, ale scramblerem klidně ano. :-) Jde o upravenou, odlehčenou motorku pro volný čas, schopnou výkonů i v terénu. Na Markových fotkách přesně tohle vidím.
Tak to máš jako s těma streetfighterama.Každý kdo zboří kapotu a nemá na opravu tak to hned vydává za "streeta"
pekne to mas, ale hned Ti aj napisem co ma "pichlo" do oka
- chranice ruk
- horna cast prednych tlmicov, tie "parecky" - maly priemer, tam nesedia, spodok a ta modra to jej slusi
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Pěkný Marku!!!
Budeš dávat něco do těch otvorů s gumovou průchodkou z boku nádrže,co je původně určeno pro nějaký plastový kryt?Chtělo by to asi nějak zamaskovat a blástry bych tam asi taky nedával.Jinak je to tvoje stavba a děláš si to určitě dle svých představ.To co píšu je jen můj názor a já bych to tak asi udělal.
Jinak tam máš moc pěkný blinkry.
.
Marku super. Ty prachovky na vidle by to chtelo.
Ja bych to dal cele do cerne. Vim ze by to nebylp elegantni ale drsnacke. Ja proste nemam vkus:-))))
Splněný sen moje 1100GS
Jsem zvědav jak to bude vypadat s SPZkou :-) Jinak To vypadá zatím dost zajímavě jen tak dál...Rozhodně jsem pro bílou nádrž hodí se to tam. Až budeš sundávat telelever a měnit za vidle stavím se do fronty na ohlins, pokud se dostaneš tak daleko D
Marku, ona by jen cerna nadrz nestacila. Chtelo by to pak rafky, motor, kardan, proste vse na cerno a ro by bylp uplne neco jineho.
Takhle jak to je, tak ta bila tomu slusi. Ja myslim, ze detaily dotahnes pres zimu.
Ta zadni cast a sedlo je super. Spz bych dal jak na streetu k zadnimu tlumici za kolo a nebo vedle kola.
Splněný sen moje 1100GS
Á mně se to líbí a moc. Pár detajlů a bude to pecka. Po přestavbě uvažuji přesně o takovém světle, co tam máš ty (co to je), bo se mně už po čtvrté ulomilo lešení (naposled v sobotu). Je to zkrátka moc těžké na rychlejší jízdu mimo asfalt
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží