předpokládám že ano: Helmy přímo na stánku prodávat nebudeme ale bude na ně výstavní sleva 10% z ceníkové ceny.
To samé na tlumiče - pokud si někdo objedná sadu přední + zadní (naprosto libovolné kombinace), tak je sleva taky 10%. A další akční nabídka je na kamery Drift - Ghost S je k dispozici s náhradní baterií zdarma, Stealth 2 s dálkovým ovládáním zdarma. To je docela slušná nabídka. Podmínkou je objednání na výstavě, dodávka po víkendu. Není potřeba nic platit na stánku, ani zálohu apod.TAKE IT EASY
lacco napsal:
půjde výstavová sleva aplikovat i na http://www.bmwgs....d_id=24536
Rád bych se zítra stavil vyzkoušel a dohodl...
Ahoj,
ne, nedala - jak správně LUKES citoval z mého příspěvku, máme 10% slevu na helmy objednané na výstavě (+5 prac. dnů v příštím týdnu) z ceníkových cen. Sada, kterou jsme nabídli v listopadu, počítá právě s tou ceníkovou cenou bez nějakých dalších slev. Nejsme na tu sadu schopní dát ani klubovou slevu, natož 10%.
Ale jedna věc tam platí, pokud si objednáš (během výstavy nebo příští týden) tu sadu, tak budeš mít v ceně té sady dálkové ovládání ke kameře zdarma, protože tak jsme to domluvili s dovozcem. Nezáleží na tom, jestli ta kamera je samostatně nebo v nějaké sadě. DO je výstavní bonus. A nebo si můžeš vzít ty samostatné vybrané nebo všechny doplňky (kameru, F5, QS...) s 5% slevou (DO zdarma pochopitelně platí taky) a helmu s 10% výstavní slevou. Záleží na tom, co považuješ za výhodnější.
Jinak není ani důležité, jestli ta helma bude ve finále M nebo L nebo jestli bude barva taková nebo maková. To se dá libovolně kdykoliv změnit. Jde jen o to, jestli to je ta levnější nebo dražší verze a na velikosti nezáleží a až do dodání se to dá libovolně měnit, protože objednáme určitý počty a protože máme pořád objednáno dost k nám na sklad, tak není problém místo žluté dodat rallye apod.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Lacco taky zdravim, dneska to byl peknej mazec v 10:01 se tam nahrnuly hordy lidi a polevilo to az odpoledne
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nicméně tam bylo dost lidí z fóra a jsem rád, že se někdo občas přihlásí a řekne "já jsem ten a ten" abych si mohl dát k přezdívkám obličeje.
Emila jsem neviděl ale v tom šílenství dopoledne mohl být metr ode mě a mohlo by se stát, že bych ho neviděl.
Hláška dne - věnuju se pánovi co přišel vybírat helmu, vysvětlil jsem mu dopodrobna všechno asi 10 minut, prostě kompletní výklad a zkoušeli jsme velikosti a jak se nandávají kamery a sundává plexi atd... a pán mi říká: "tak moc děkuju, já tu helmu nepotřebuju pro sebe ale vybírám helmu pro vnuka, bude mu za dva roky patnáct a chtěl by nějakou motorku nebo skůtra" . A ještě prima pán, který se detailně ptal na věci z katalogu a jestli tam taky máme oblečení a jestli tam máme typy motorek atd. Tak jsem mu všechno založil kde co je - asi pět různých věcí. A strčil jsem katalog do igelitky a dávám mu to - a on ho vyndal, vrátil mi ho a řekl, že děkujeme ale že by mu teda stačila jen ta igelitka a jestli by místo katalogu nebyla nějaká kšiltovka nebo propiska
Takže tak to bylo nějak dopoledne
Setkání s lidma z fóra (třeba Lacco) bylo příjemné osvěžení po těhle expertech.. A to nás zítra čekají děti
Po dnesku kdy vystavou probehla smecka sberacu materialu se vsem vystavovatelum vyprazdnily sklady s reklamnima vecma. Vtipny byl pan co mel batoh a z toho trcelo nejmin 30 kusu platkatu v rulickach
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Po dnesku kdy vystavou probehla smecka sberacu materialu se vsem vystavovatelum vyprazdnily sklady s reklamnima vecma. Vtipny byl pan co mel batoh a z toho trcelo nejmin 30 kusu platkatu v rulickach
Zatím jsem proběhl jen naší halu a tu sousední a nakoukl do dvojky a za mě co má smysl a kvůli čemu bych šel na výstavu a zaplatil vstupné jsou (kromě našeho stánečku pochopitelně) jsou dakarské speciály na stánku KTM, Hondy, u nás a u Cháry (tam je Honzova motorka). Byť ta u Hondy není ta, kterou továrna skutečně jede (podívejte se že má plynové lanko a ne elektrický plyn). A taky jezdci - Ivan, Štefan, Ondra a zítra i Zdeněk. Jinak ty expozice jsou docela normální, třeba ten stánek a expozice "vintage garage" je super, líbil se mi i Harley a Victory. Výstaviště je pěkný, čistý, záchody perfektní, na nejméně šesti místech se dá koupit vynikající italský preso..
Na naše poměry co čekat víc? Že tam budou stánky jako na Intermotu? To by tam muselo chodit 10x tolik lidí ale úplně jiná klientela - lidi kteří nakupují a ne jen čumilové. My jsme to myslím docela odhadli - trička za kilo jdou na dračku. A pak čas od času - přijde někdo, pro koho jsme to fakt dělali ale těch lidí dneska bylo třeba jeden ze sta. V německu na Intermotu na stánku to byl třeba každý druhý. Až to bude u nás taky takový, tak budou i ty výstavy jako v Německu nebo v Itálii. Ale není to zašmudlaný výstaviště, je to docela na úrovni a překvapili mě pozitivně. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Je to se Tom upsal a vlozil jinou fotku nebo mel byt popis k fotce nad tim, ty Klim radius jsou na verzi Companero na stojanu uprostred vlevo. A jinak opravdu bomba vyhled. Jen doplnim jdou pouzit od velikosti helmy L.
Upravil schrek dne 07.03.2015 08:06
Čeština můj koníček