mysynko1 napsal:
... osobne som sa informoval "Moto Žubor" Banská Bystrica. Personál mi povedal, že o niečom podobnom počuje prvý krát a že veľmi pochubujú o tom, že by niekto robil zvolávačku na 11 rokov satré motorky!
... o problémoch s unášočom zadného kolesa rovnako nikdy nepočuli.
Mě přišla předevčírem svolávačka na ČZ 150C z roku 1953 k Bohumilovi na výměnu hlavy a válce. Je fajn, když se firmy starají.....
podle vinka zkontrolováno, pojedu na výměnu unašeče, kontrolu pal.pumpy a ještě něco. R1200GS 2008.
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
mysynko1 napsal:
... osobne som sa informoval "Moto Žubor" Banská Bystrica. Personál mi povedal, že o niečom podobnom počuje prvý krát a že veľmi pochubujú o tom, že by niekto robil zvolávačku na 11 rokov satré motorky!
... o problémoch s unášočom zadného kolesa rovnako nikdy nepočuli.
Mě přišla předevčírem svolávačka na ČZ 150C z roku 1953 k Bohumilovi na výměnu hlavy a válce. Je fajn, když se firmy starají.....
dam ti litinovy valec a mas pokoj
Kupredu spatki ni krok...
jo co je s tou pumpou? ja mam jeste krom te pumpy, prehrani ridici jednotky, brzdovy hadice, nejaky prepousteni u te pumpy a jakysi bezpecnostni polepy na blastrech nebo co...doufam, ze odjedu po vsech tech ukonech
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
U palivové pumpy se dělají malé praskliny na přírubě okolo rychlospojky - pak "lehce" uniká palivo. To samé na druhé přírubě, kde je přepouštěcí čerpadlo, které přečerpává palivo z pravé půlky nádrže do levé. Polepy se lepí zevnitř blasterů - značí pozice ve kterých mají být páčky (aby nedošlo k jejich "přimačkávání" - mohla by potom klouzat spojka a přibržďovat brzda).
Upravil Tonda dne 08.04.2015 15:33
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mam 12gs r.v. 07 z DE a dle Stratosu v Praze se u me svolavacka tyka unasece a palivove pumpy. Daji mi pry vedet az proveri potrebny material potrebny ke kontrole.Tak uvidim jak se to vyvine. BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Ivanhoe napsal:
Mam 12gs r.v. 07 z DE a dle Stratosu v Praze se u me svolavacka tyka unasece a palivove pumpy. Daji mi pry vedet az proveri potrebny material potrebny ke kontrole.Tak uvidim jak se to vyvine.
Mám to samé a v Inveltu Praha mě rovnou objednali na výměnu, termín 23.4 2015
Dum spiro,spero.
Bylo to od nich rozpacite a jsem z toho taky rozpacity. Nic mene mam Stratos ca 4 km. Tak je to pro me logisticky vyhodnejsi. Abych nemusel jet zpatky "mastnou tyci" moc daleko. A za dalsi, kdyz se jim to podari managersky zanalyzovat, dostane se snad do pece "servisaka" a ten ma moji duveru.
Upravil Ivanhoe dne 08.04.2015 20:11
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Ivanhoe napsal:
Bylo to od nich rozpacite a jsem z toho taky rozpacity. Nic mene mam Stratos ca 4 km. Tak je to pro me logisticky vyhodnejsi. Abych nemusel jet zpatky "mastnou tyci" moc daleko.
Je to na počkání,domů valíš na biku.
Upravil Biker755 dne 08.04.2015 20:08
Dum spiro,spero.
minuly tyden sem byl u šikuleho pro motorku a taliani už to tam maji...moc hezky,necham si to nalepit na jedenactku
Bohumil přiložený následující obrázek: