Tak LED mlhovky dorazily, vypadají úplně stejně jako jsou na LCečku. Dokoupil jsem k tomu konektory jak píše DanielC aby zůstali na motorce origo pro případ návratu k původním mlhovkám. Vše pasuje a svítí to parádně za mě spokojenost.
pekny fakt,za ty prachy super.ja si obednal z ciny za 400kc takovy obyc s plechovym kryti ale kdybych narazil driv na tyto svetla tak je beru spis.
BMW r1200gs Adventure 2012 Aprilia Scarabeo 500 light 2013.
BMW C650GT
Honda CB750KZ
Tak jsem si mlhovky taky objednal na Aliexpress .
I když bylo psáno doručení 40 dní tak přesně za týden je mám doma
Kam se hrabe Česká pošta ............
Kluci, mám dotaz k tématu. Mám na motorce mlhovky Hella a chci do nich koupit LED žárovky. Jakou musejí mít žárovky svítivost, aby nesvítily do modra, ale aby se tak nějak přiblížily klasickému světlu. Objednal jsem si z Alliexpresu a svítily modře, a teda moc vidět nebyly. Naštestí cena cca 50Kč za kus, takže hou.no zle.
Jde mi teda o počet lumenů. Díky.
Upravil Kubrt dne 19.12.2017 21:05
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
sloon napsal:
Tak LED mlhovky dorazily, vypadají úplně stejně jako jsou na LCečku. Dokoupil jsem k tomu konektory jak píše DanielC aby zůstali na motorce origo pro případ návratu k původním mlhovkám. Vše pasuje a svítí to parádně za mě spokojenost.
[img][/img]Akorát jsem koukal že mám na r.v. 08 trochu jiné orig. držáky mlhovek .....
Ale myslím že by to mohlo jít - jak se dostanu k motce tak to vyzkouším
Upravil GSA Petr dne 19.12.2017 21:25
kubrt napsal:
Kluci, mám dotaz k tématu. Mám na motorce mlhovky Hella a chci do nich koupit LED žárovky. Jakou musejí mít žárovky svítivost, aby nesvítily do modra, ale aby se tak nějak přiblížily klasickému světlu. Objednal jsem si z Alliexpresu a svítily modře, a teda moc vidět nebyly. Naštestí cena cca 50Kč za kus, takže hou.no zle.
Kluci, nikdo mi nedokážete poradit?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Barevna teplota je v kelvinech K, pro bile svetlo doporucuji tak 3000 az 4000K, pri 6000K je svetlo jiz studene a prijde mi ze uz je do modra.
Lumeny znaci svetelny tok, cili svitivost, vykon. Pokud budes objednavat z Ciny, tak hodnota lumenu nemusi odpovidat skutecnosti, soudruzi dost casto prehaneji.
kubrt napsal:
kubrt napsal:
Kluci, nikdo mi nedokážete poradit?
Upravil vsezved dne 20.12.2017 14:40
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Vsezved, Street-dog : kluci díky. Tyhle lumeny a kelviny jsou pro mě trochu španělská vesnice Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
nz ale jak psal vsezved, na alli sice mají něco napsáno v popisku, ale ve skutečnosti to může být jinak, já si objednal 2ks pracovních světěl, ale každý má trochu jinou barvu světla, naštěstí to tam stojí pár korun
Upravil street-dog dne 20.12.2017 14:58
BMW R 1100 GS
Jasný, chápu. Jak jsem psal výše, objednal jsem z Číny, protože vyšly i s poštovným asi na kilčo. Namontoval a byla to taková bludička do modra. Koupit je u nás, v plný palbě, tak jsem akorát na.sratej
Btw, poradil bys dogu, jaký led mlhový žárovky koupit (cca 5000k), aby teda nesvítily do modra a kolik by měly mít těch lumenů?