tak nech kolegu doma protože to co tam je mimo asfalt by mel byt cil cele ty cesty - jinak bys to tam projel i na kejvacce se sjetou batovkou :-) zapadni polnacky mají lepsi uroven nez vychodni :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
dik no uvidim ja som bol min rok len na Col du Sommeiller na Karoo3 v dvojke nabaleny po vrch a pohoda takze to tak z casti poznam len tam nizsie sa mi este nepodarilo zísť aj ked to momentalne nemam daleko
Ahoj, mam. Posli mi mail a zaznam ti poslu. Pripadne mam i posibranejch par dalsich zaznamu a bodu co sem nasel jako pripravu na vylet v jinych cestopisech. petr
R1200GS LC '13
Ahoj Petře.Koukám,že jste si to tam pěkně užilli.Když jsem si tak ty fotky prohlížel,tak jsem viděl,že máš kastlik na náředí od TT.Jsi s ním spokojený?Myslím vnitřní velikost,montáž a tak podobně.
.
PavelDR napsal:
Ahoj Petře.Koukám,že jste si to tam pěkně užilli.Když jsem si tak ty fotky prohlížel,tak jsem viděl,že máš kastlik na náředí od TT.Jsi s ním spokojený?Myslím vnitřní velikost,montáž a tak podobně.
jj, vylet to byl super. Hlavne vyjezd z Bardonecchia na monte Jafferau byl uchazejci offroadek.
Kastlik mi prijde dobry. Upevneni zatim drzi, velikost je ok - mam tam naradi od HP, sprej na pneu a jeste je dost mista na nejaky dalsi blbosti. Pristup je samozrejme trochu neohrabany protoze otvor je o neco uzsi nez samotny kastlik, ale nelezes tam kazdy den, tak je to jedno.
Jen sem preventivne sundal blatnik, aby se to pri nejakem skoku v terenu nepotkalo (bylo to doporuceno i vyrobcem). Na silnici bych se toho zase tolik nebal.
Upravil somm dne 02.09.2015 23:02
petr
R1200GS LC '13
PavelDR napsal:
jj, vylet to byl super. Hlavne vyjezd z Bardonecchia na monte Jafferau byl uchazejci offroadek.
Kastlik mi prijde dobry. Upevneni zatim drzi, velikost je ok - mam tam naradi od HP, sprej na pneu a jeste je dost mista na nejaky dalsi blbosti. Pristup je samozrejme trochu neohrabany protoze otvor je o neco uzsi nez samotny kastlik, ale nelezes tam kazdy den, tak je to jedno.
Jen sem preventivne sundal blatnik, aby se to pri nejakem skoku v terenu nepotkalo (bylo to doporuceno i vyrobcem). Na silnici bych se toho zase tolik nebal.
Pertla napsal:
Vyjezd z Bardonecchie na Fort Jafferau je pro velky GS s kuframa jedna velka blbost... Teda tak jsem si to rikal kdyz jsem to jel dolu
Čau. Jel jsem to s kuframa kde jsem měl tak třetinu věci a zbytek v kempu.Předtím dva dny pršelo a myslím že nám to se sommem přišlo jako nejzajímavější výjezd z celejch Alp.. prostě pořádný adventure.. hodím sem pak odkaz na video..
per aspera ad astra
Pertla napsal:
Vyjezd z Bardonecchie na Fort Jafferau je pro velky GS s kuframa jedna velka blbost... Teda tak jsem si to rikal kdyz jsem to jel dolu
Čau. Jel jsem to s kuframa kde jsem měl tak třetinu věci a zbytek v kempu.Předtím dva dny pršelo a myslím že nám to se sommem přišlo jako nejzajímavější výjezd z celejch Alp.. prostě pořádný adventure.. hodím sem pak odkaz na video..
Jeli jsme to predloni taky dolu a me to prislo spise jako trapeni nez adventura. Ale kazdy ceka od sotolin v Alpach neco jineho. Me osobne ani tak nejde o off ale o ty nadherne vyhledy, letos okorenene dvemi vyjezdy na Someiller. Jednou vecer pri zapadu slunce a hned rano znovu. V obou pripadech jsem byl nahore sam a byl to hodne silny zazitek. Stejne jako sjezd do freekempu potme.
Me osobne ne MT Jaferau nadchlo Finestre s Assietou. Je jednoduzsi ale ty vyhledy jsou nadherne. Letos jsem ale musel obetovat par offu kvuli pocasi. Nicmene nahradil jsem ho pro me nemene zajimavim Grand Canyon du Verdon.
Fotky chystam a mozna i par radku napisu.
Splněný sen moje 1100GS