Tak jsem se na Amiky byl taky mrknout. Vsechno docela mlady ucha profesonalne odolavajici navalu lidi co se s nima fotili a oplacavali je :-) . Porad je mi milejsi projizdejici Amik, nez Rusak co by tu chtel zustat... Toz jsem jim zamaval taky, vyfotil se s cernochem a pred kasinem zamaval zlutocernymu 1150 GSu, ktery to v tom davu a pocasi asi nemel moc jednoduchy. Nebyl to nekdo odsud? ;-)
S Drákulkou jsme byli v Jaroměři. Davy lidí, mávali, spousta vlajek, vztyčené palce. Možná odpůrci zůstali doma, ale těch, kteří konvoj vítali s nadšením, byla spousta. Tak jsem si vzpomněl na pana doktora Vyvadila, který v rádiu tuhle zvýšeným hlasem tvrdil, že "Je tu nikdo nechce":-).
Pak jsme jeli na Hradec a všude to bylo podobné.
Amíci byli sympaťáci, smáli se, mávali a také fotili (evidentně fasují stříbrné iPhony).
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivan napsal:
Taky díky. Máš pravdu, atmosféra byla skvělá. Nějaké foto je ještě ve vlákně o focení.
Hezký fotky, já jel s nima z NA až k dálnici, tam už se 4kolkou nemůžu a bylo super vidět po trase nadšení tisíců lidí. Jen mě štvalo, že potom v TV dají takový prostor těm rusofilum s pár transtarenty a to jen na celnici v NA. Po cestě vidět nebyli , a všude jen vlajky USA.
Mám z toho docela radost, že ve VČ je taková nálada.
KUKY se vrací
Ivan napsal:
Taky díky. Máš pravdu, atmosféra byla skvělá. Nějaké foto je ještě ve vlákně o focení.
Hezký fotky, já jel s nima z NA až k dálnici, tam už se 4kolkou nemůžu a bylo super vidět po trase nadšení tisíců lidí. Jen mě štvalo, že potom v TV dají takový prostor těm rusofilum s pár transtarenty a to jen na celnici v NA. Po cestě vidět nebyli , a všude jen vlajky USA.
Mám z toho docela radost, že ve VČ je taková nálada.
Na starý komáry bylo moc chladno, tak se realizovali na Novinkách v "názorech čtenářů".
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
S těma rusofilama máte pravdu, podívejte se na všelijaké diskuze a hlavně na čas, kdy to píšou. Jsou to lidi co nechodí do práce a jen závidí těm úspěšnějším.Nemůžou se smířit s tím, že nemáme všichni stejně a že na ně ti úspěšnější a pracovitější už v kolektivu nedělají.Takoví budou ale vždycky.
V Jaroměři a kolem silnice na HK jsem odpůrce neviděl a jak jsem koukal na zprávy a Střepiny, mluvili o nich jen okrajově, vlastně je ani neukazovali, jen se zmínili, že šlo o jedince. Ale i ti mají právo na názor a vyjádření a pokud nic nehážou a nejsou agresivní jako pan Vyvadil, budu je respektovat, i když s nimi nesouhlasím.
PeDR napsal:
S těma rusofilama máte pravdu, podívejte se na všelijaké diskuze a hlavně na čas, kdy to píšou. Jsou to lidi co nechodí do práce a jen závidí těm úspěšnějším.Nemůžou se smířit s tím, že nemáme všichni stejně a že na ně ti úspěšnější a pracovitější už v kolektivu nedělají.Takoví budou ale vždycky.
Až tady vlítnou islamisti tak budete vzpomínat na ty časy když sem přišly vojska Varšavské smlouvy.A hlavně mi napište že ti co jste jim s nadšením mávali Vám pomůžou...
PeDR napsal:
Až tady vlítnou islamisti tak budete vzpomínat na ty časy když sem přišly vojska Varšavské smlouvy.A hlavně mi napište že ti co jste jim s nadšením mávali Vám pomůžou...
mam pocit ze už se to deje, v leteckých uderech proti IS se aktivně podileji
říkám si hurikán
PeDR napsal:
HonzaGS-SV napsal:PeDR: doufám, že moc dlouho už nebudou...
...to těžko...bohužel...
Dnes jsem cestou jednu z kolon potkal, zítra se možná s děckama na techniku zajedem podívat...ať je od nich na chvíli klid...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
PeDR napsal: