Hrabe_X napsal:
Takze chlapci, toto tema neni v sekci technika, cili neni technicke. Ale je o motorkach a cestovani.
Koukal jsem na zalozena sva vlakna a podobne nebo dokonce o rusacich neni od roku 2007ani jedno dalsi.
Pokud je to tady hnus, tak sem jednoduse nelez, brus si kladivo a srp se sobe rovnyma na novinkach.
A kdyz nemas co napsat k tematu, tak sem jednoduse neblej a cti si jak zazimovat motorku.
Dekuji.
No tak Hrabě, neber to tak úzkostlivě, nemyslel jsem, že konkrétně jen Ty zakládáš hloupá vlákna. Nicméně duplicitní je. Hloupé mně přijdou hlavně některé nenávistné reakce, které tahle vlákna živí. Každý má svůj názor a já řeknu na rovinu. když se mi něco nelíbí. Stejně tak se mi nelíbí (předem zase nejen Tvoje) reakce typu, že někde někdo něco "vyzvracel" a podobná invektiva jako třeba broušení různých nástrojů i když to asi tak úplně nebylo na mě. Ostatně myslím, že normální člověk asi ani nemá potřebu brousit kladivo. Pokud s někým nesouhlasíš, zkus se nenechat unést a argumentovat na úrovni. Zakládat vlákna můžeš v rámci pravidel webu jaká chceš a já si zase vyhrazuji právo se k nim vyjádřit, pokud budu chtít.
Národnostní nesnášenlivost a přílišný nacionalismus (podobnost slova se pojmem nacismus asi není úplně náhodná) je myslím na škodu. Nesnášet můžete vždy konkrétní osobu, kvůli něčemu co dělá nebo nedělá, ale paušalizovat to asi nejde. Pokud cestujete a nebo pokud máte oči otevřené i tady, tak jste si snad všimli, že svět se globalizuje a všude je spousta přistěhovalců a cizinců.
Takže Hrabě, promiň, že to není tak úplně k tématu, ale nemyslím, že by to nějak vadilo, protože tohle vlákno brzy zmizí v propadlišti dějin narozdíl od vláken které řeší zazimování motorky nebo motorový olej
Hrabe_X napsal:
Takze chlapci, toto tema neni v sekci technika, cili neni technicke. Ale je o motorkach a cestovani.
Koukal jsem na zalozena sva vlakna a podobne nebo dokonce o rusacich neni od roku 2007ani jedno dalsi.
Pokud je to tady hnus, tak sem jednoduse nelez, brus si kladivo a srp se sobe rovnyma na novinkach.
A kdyz nemas co napsat k tematu, tak sem jednoduse neblej a cti si jak zazimovat motorku.
Dekuji.
No tak Hrabě, neber to tak úzkostlivě, nemyslel jsem, že konkrétně jen Ty zakládáš hloupá vlákna. Nicméně duplicitní je. Hloupé mně přijdou hlavně některé nenávistné reakce, které tahle vlákna živí. Každý má svůj názor a já řeknu na rovinu. když se mi něco nelíbí. Stejně tak se mi nelíbí (předem zase nejen Tvoje) reakce typu, že někde někdo něco "vyzvracel" a podobná invektiva jako třeba broušení různých nástrojů i když to asi tak úplně nebylo na mě. Ostatně myslím, že normální člověk asi ani nemá potřebu brousit kladivo. Pokud s někým nesouhlasíš, zkus se nenechat unést a argumentovat na úrovni. Zakládat vlákna můžeš v rámci pravidel webu jaká chceš a já si zase vyhrazuji právo se k nim vyjádřit, pokud budu chtít.
Národnostní nesnášenlivost a přílišný nacionalismus (podobnost slova se pojmem nacismus asi není úplně náhodná) je myslím na škodu. Nesnášet můžete vždy konkrétní osobu, kvůli něčemu co dělá nebo nedělá, ale paušalizovat to asi nejde. Pokud cestujete a nebo pokud máte oči otevřené i tady, tak jste si snad všimli, že svět se globalizuje a všude je spousta přistěhovalců a cizinců.
Takže Hrabě, promiň, že to není tak úplně k tématu, ale nemyslím, že by to nějak vadilo, protože tohle vlákno brzy zmizí v propadlišti dějin narozdíl od vláken které řeší zazimování motorky nebo motorový olej
s klidem s rozvahou dávám pět hvězdiček z možných pěti
Jo, Praha začíná bejt ruská. na žižkaperku už je jich pomalu víc, jak na Rudým náměstí. Kdo taky jinej je schopnej a ochotnej koupit 54m byt 1+1 za 4,3 míče ve starým činžáku (nevymejšlím, v tom bytě jsem bydlel).
A co se týká projížďky smečky motorkářů, to mě nechává v klidu. Kdyby se o nich pořád nevířil bulvár, tak po tom nikdo neštěkne a když by je člověk potkal bez té mediální masírky, tak věřím, že by jim i mávnul.
Pokud se chtějí projet, tak proč né? My k nim lezem taky a rádi. Sice ne davově, ale co naplat, je to místy i krásná země s úžasnejma lidma. A taky s úžasnejma hovadama, nakonec jako všude.
Co si kdo plká doma, je jeho boj. Pokud by mě někdo chtěl u mě doma blbě plkat, tak ho prostě vyhodím.
Klucí můžou dostat po panáku a nebo taky po hubě. Záleží, jak se budou chovat. Ale takhle je to snad všude ne?
Mimochodem, myslíte, že vibrátory z milvůkí na tu vzdálenost budou vyvolávat požitek z jízdy a nebo utrpení? Pokud to hoši chtějí stihnout v nějakém rozumném termínu a dají si dejme tomu těch 600km na den, tak bych je i navrhnul za čestné členy klubu železných zadelí
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
LUKES napsal:
Pokud chtějí projet měli bysme jim to umožnit... Když budou kopat dostanou nakopáno podle zákonů nikoliv domobranou jinak bychom se snížili na jejich úroveň
Souhlasím kamaráde, ale poslední dobou si občas říkám, že čekat někdy na zákon může být zdlouhavé a oni zatím mohou nadělat spoustu škody. A na někoho prostě zákon neplatí a v některých případech (a Noční vlci určitě) si z něj dělají srandu - zadržení, výslech, pokuta, vyhoštění, to je součást zábavy a v očích soukmenovců stoupají. Ale co s tím?
K vlkům - před pár dny jsem si říkal - jsme svobodná země otevřená všem. Ale POKUD JE PRAVDA, že se velký "Chirurg" a jeho kamarádi neobtěžují vyřizováním víz a tvrdí že kdo ho nechce pustit do Polska, je kolaborant a může počítat s reakcí atd., tak jak už jsem psal, být Poláky, zatvrdil bych se a dál ho nepustil - takhle se chová člověk, který chce přijít na návštěvu? Ne, takhle se chová **** a to žádná země na svém území nechce, má dost svých vlastních. Ale jak jsem psal, je to neověřené, stejně jako že jde o neonacisty co se angažovali na Krymu. Tak jak se zachovat? Já bych dal na vlastní instinkt a ten, při pohledu na Chirurga potřásajícího si tlapou s Putinem, mi šeptá, že vše, co se říká, je pravda a tedy nepustit. Navíc, když už se tady o nich bavíme v takovéhle rovině, asi jde o potenciálně problémovou akci. Tak proč přivolávat potenciální problémy? A navíc si posledních pár dnů nejsem jistý, jestli ta jízda není jen zástěrka. Budeme riskovat provokaci, zásah a ostrou reakci ruské strany o brutálním zásahu proti mírumilovným motorkářům na dovolené? 80% Rusů věří Putinovi cokoliv jim řekne a pamatujete, jak nedávno ruská média tvrdila, že proti US konvoji se tu konají masové protesty? To bylo i v r.1968 - bratry Čechoslováky, co s námi umírali za války, ohrožují imperialisté, musíme je zachránit!!! Tak na tanky a "Vpjerjod!!!"
Omlouvám se za lehkou spekulaci, možná jsem se nechal unést. Ale...
Upravil Ivan dne 16.04.2015 12:46
Ivane, bohužel se obávám, že tato spekulace nemusí být daleko od pravdy. Provokací je poslední dobou spousta (třeba ruské bombardéry nad La Manche) a zavírat před tím oči je nesmysl. Můžeme si stokrát říkat, že jsme pro demokracii a pro svobodu a nebudeme se snižovat na úroveň ruské "taky-demokracie", že nás někdo ochrání, až sem Rus přijde. Nemalujme si, že kvůli Česku někdo rozpoutá valku. Pořád nás Rus vnímá jako jeho gubernii, která se jen na chvilku jako-odpojila.
Omlouvám se, původně jsem se něchtěl do této diskuse vůbec zapojit, ale když čtu některé příspěvky (chraň bůh, nikomu neberu jeho názor), nejen na tomto fóru, jak jim máme vyjít vstříc a přívítat je mávátky a vlaječkami tak mě z toho mrazí.
...stejně jako že jde o neonacisty co se angažovali na Krymu...
Ivane, jen drobnost, neonacisty nazývají někteří s olišným pohledem než já právě Ukrajince, Majdanovce atp.
Tito velcí motorkáři se pouze angažovali na Krymu dle Putinových instrukcí
říkám si hurikán
vorel napsal:
...stejně jako že jde o neonacisty co se angažovali na Krymu...
Ivane, jen drobnost, neonacisty nazývají někteří s olišným pohledem než já právě Ukrajince, Majdanovce atp.
Tito velcí motorkáři se pouze angažovali na Krymu dle Putinových instrukcí
Máš pravdu. A kdyby chtěl někdo říct, že si sem zvou Hells Angeles taky kluby, které mají mezi sebou neonacisty a my je sem pouštíme, tak ano, v dnešní globální online době si snad mohou policejní sbory vyměnit informace, a problémové osoby, klidně Němce nebo Američany, sem nepustit. A mám pocit, že se to i děje. A jestli je Chirurg na seznamu osob, na které se vztahují sankce, popř. měl on nebo někdo další jakoukoli jinou zajímavou minulost, prostě bych je sem nepustil, tečka.
A k Tvé poslední větě - jsme si jistí, že se Noční vlci na této dovolené opět neangažuji dle Putinových instrukcí:-)?
Mně to nevadí, jsem spíše demokrat.
Pokud nepřekročí zákon, proč by nemohli jet.
Taky by se mi nelíbilo, kdybych nemohl do Ruska jen proto, že jsem ze státu, který se připojil k sankcím vůči Rusku.
červenej Elf
barokar napsal:
Taky by se mi nelíbilo, kdybych nemohl do Ruska jen proto, že jsem ze státu, který se připojil k sankcím vůči Rusku.
Jsem taky demokrat, ale tohle nemá s mým vnímáním demokracie moc společného. Ano, demokraticky se my, tedy ČR, musíme rozhodnout, koho tu chceme a koho ne. Rusko má svá kritéria, máme je my a nemusí být vždy shoda v tom, kdo je vítaný host. A mezi nevítané bych já osobně zařadil potenciálně problematické osoby. Samozřejmě, úřady ať rozhodnou jestli Noční vlky pustí, pro mne ale tato návštěva moc vítaná není.
Mimochodem Rusko prý nyní odmítá pustit do země svého vlastního občana a poslance, který je známý svou kritikou Putina. Vyjel služebně do USA a nechtějí ho pustit zpět, údajně pod nějakou kriminalizující záminkou. Není to návštěva, chce se vrátit domů. Nemůže...
Ivan napsal:
Mimochodem Rusko prý nyní odmítá pustit do země svého vlastního občana a poslance, který je známý svou kritikou Putina. Vyjel služebně do USA a nechtějí ho pustit zpět, údajně pod nějakou kriminalizující záminkou. Není to návštěva, chce se vrátit domů. Nemůže...
Nech ostane v juesej, tam mu bude lepšie!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
barokar napsal:
Rusko má svá kritéria, máme je my a nemusí být vždy shoda v tom, kdo je vítaný host. A mezi nevítané bych já osobně zařadil potenciálně problematické osoby.
Jde o to jestli z nich nedělají potenciální problematické osoby naše (a polská)média spolu s protiruskou propagandou. Logicky-co by s toho asi měli kdyby projížděli cca 6 států a dělali tam (sobě ku škodě )nějaké potíže -bordel -akorád by těm trotlům nahráli na smeč,já myslím že jim jde jen o to -v klidu i když možná demonstrativně(řekněne s ruskými nár.barvami) projet svou trasu ,na tom nevidím nic špatnýho a jestli se už i do motorkaření bude tahat politika tak to už potěš vidle
allroad napsal:
Umí si někdo představit, že by podobnou akci zorganizovali Němci? Že by vyrazli směr Moskva? Já teda moc ne
Už raz hodne davno sa o to pokusili aj na baworakoch ale nedošli do cieľa,(asi zle planovanie) ked tam pôjdu znova o rok, dva tak by si s nimi hadam aj mohol ist aj s komplet celou partiou, aspon by bola sranda! Potom napišeš o tom cestopis ako vas všade oslobodiťeľov vítali chlebom a soľou!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.