Fotim Canon 400D, objektiv Tamron 17-50/2,8 nebo canon 50/1,4
Používám polarizační a přechodové filtry hoya
Nepoužívám stativ, protože mně nebaví vláčet ho s sebou.
Abych nemusel tahat žádné disky a notebooky, mám na cestu 2ks 16GB ultrarychlých karet. Fotim jenom do RAWu.
Pro nabíjení poslouží zásuvka BMW
Už se těším na další cestu
jaraxi krasny fotky!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vážně krásný! Až tolik mě to předtím nelákalo, ale teď se Mongolsko dostává v mém žebříčku zemí k navštívení hodně vysoko. PS: jen pro info, jak je to tam se signálem wifi-až budu přemlouvat Hickse abych věděl
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Vážně krásný! Až tolik mě to předtím nelákalo, ale teď se Mongolsko dostává v mém žebříčku zemí k navštívení hodně vysoko. PS: jen pro info, jak je to tam se signálem wifi-až budu přemlouvat Hickse abych věděl
hele cast moji rodiny tak byla a prej videla jak urezavali krave bez omraceni pilou hlavu...
Co pokladam za velke plus pozitivni.. asi tam nejsou muslimove
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
přikládám pár amaterských fotek pořízených letos na vejletě.
všechno je focený konpaktama a telefonem ( jestli někdo pozná fotku z telefonu získavá deset bodu )
fotky jsou foceny několika účastníky, ale ty nejhezčí jsou stejnak moje
chtěl bych toto téma trochu oživit, tož se pochlubte taky. http://motovylety...ber/#album
Upravil desperado dne 18.06.2009 12:21
[183.23Kb]
Upravil Kubrt dne 18.06.2009 15:00
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
[274.11Kb]
Upravil Kubrt dne 18.06.2009 15:02
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
já u foťáku snesu ( a zvládnu) jen tři funkce: zapnout, vypnout a samozřejmě tlačítko pro focení. Taky tak podle toho moje fota vypadají. Takže pro mě je nejlepší typ foťáku- vyndej a foť
takže tak nějak: hlavně, že je pivo ftlamě
Tož taky něco přihodím. Udělal jsem si radost a pořídil Pentax K200 + grip +18-55 a 55-300 , filtry a stativ. Chci ještě makro objektiv ale nějak musím pošetřit.Líbí se mi na něm že je dost zatěsněný na prach a vodu. Ale není pochopitelně vodotěsný.Měl jsem filmový Nikon a ten jsem poničil. Hlavně prach a zacházení na motorce.
Zatím se s tím učím.
Pavel GS vyletnik přiložený následující obrázek:
[154.78Kb]
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz