Tak vičko povolít šlo vlezlo tak 1 litr, protočil jsem motor neco vlezlo ale ne vše...hadice jsou jeste mekke...pojezdim trochu a pak doliju...a Tolimu velké díky je to borec a jsem rád že je členem tohoto fóra
Životní filozofie.........GS
Když se má měnit chladicí kapalina co 2 roky, tak tam stačí antifreeze s normou G11? U ni jsem však nenašel jestli obsahuje nitridy nebo ne, to zas splňuje G12, ale ta je zas na 5let... Mám už koupenou G11 (ta píšou je na 3roky), ale teď jak si zjišťuju podrobnější info tak váhám...
takže môžem požit aj tu G11-tku?
Upravil 100bubu dne 29.11.2010 20:50
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
ty asi myslíš kastrol s K na začátku slova, já myslím castrol s C na začátku slova, což je výrobce olejů, maziv a třeba nemrznoucí směsi do chladičů na kterou se ptám
pro upřesnění tvůj Kastrol, ten bys tam opravdu asi nedal
DAGR přiložený následující obrázek:
original BMW chladící kapalina 83192211191 u nás stojí 243,- Kč. Jen upozorňuji, že je to lahev 1,5 litru a je to koncentrát do -80°C to znamená dá se nádherně naředit toto množství cca do 3-4 motorek..
Upravil jezek dne 29.11.2012 08:28
Dagre, ty bys tu kapalinu objednal nějak po více nebo jak to myslíš, že seženeš lidi? Pokud ano, tak bych od tebe ten 1,5L vzal nebo kolik že se to vlastně vejde do obyč f650GS 2001.. No a když ne, tak zkusim někde sehnat ten modrej kastrol na rozbíjení ledu a bude
Do it my way...
jezek napsal:
original BMW chladící kapalina 83192211191 u nás stojí 243,- Kč. Jen upozorňuji, že je to lahev 1,5 litru a je to koncentrát do -80°C to znamená dá se nádherně naředit toto množství cca do 3-4 motorek..
jak dlouho vydrzi ten koncentrat neboli jakou ma zivotnost