Děkuju Robertovi, že nám určil vlákno, kde my co nemáme BMW se můžeme svobodně vyjadřovat. S tím papáním jsi mě udělal radost, ale na vaření mám doma manželku, které se na rozdíl od tebe nebojím Takže recepty by jsi měl posílat asi na babské fórum. Jinak ale motorkám od BMW zůstávám silně nakloněn a jednou si ji znovu pořídím. Jen mě maličko mrzí, že se z vlastnictví BMW stává dle mého pocitu čím díl větší snobárna. Každopádně ale bávo koupím, až mě omrzí zrzečka a slibuju, že na bávu bu jezdit! Né jako někteří, kteří ho drží v garáži kvůli .... a jezdí na zrzce a stydí se za ni. Jinak přeju všem krásný den
To Schimanski:takže poslední příspěvek k tobě:ted jsem se vrátil z DE takže jsem nemohl hned reagovat také když jezdím po německu nemůžu být v kanclu na Horkách vše funguje na telefon předem kdykoliv zavoláš dopředu jseš vítán tak jako každý jiný.Ještě nikdy nikdo mě takhle neurazil jako ty,přesto se přenesu a to kafe ti udělám.Jsem velmi alergický na ty příspěvky ty jezdíš v bmw hadrech nebo máš adventuru,začínal jsem na superteneré a 2 roky jsem neměl kalhoty jezdil jsem v džínách a keckách.To už je jedno nepodsouvej mě,že pražáci jsou nějací snobáci nebo bmw bikeři jsou něco navíc jsem z Mariánských Lázní a jsem na to hrdej,20 let žiju v Praze!
Co se týče krosení asi to tak neumím jako ty,ale je fakt,že si myslím,že s 250kg motorkou si to v lese moc neužiješ proto jsem si pořídil Suzuki DR 350 když s ní mrdnu o zem tak ji zvednu a jedu dál když mrdnu se svou adventurou tak urazím jako první mlhovky a to stojí 400 eur a to se mě nechce,je pravda,že mám rád svou GSA neškrábnutou asi jsem špatnej GSář
Mimochodem tvou výzvu,že mě na xrally nebo v bahne neuvidíš není pravda a slibuju ti,že obuju nějakou GS1100 na karoo a budu se snažit dojet před tebou.Pokud dojedeš přede mnou ty platím ti 10piv bereš?
Co se týče jeepa tak to si mě nasral ješte víc dám ti sem foto z našeho offroadu na vysočine na tankodromu + krosové trati.
Takže zakopávám sekyru já se domluvím s každým a tím končí moje příspěvky k danému tématu.
Hezký večer všem
Kamaráde, četl jsi to vůbec po sobě? Vždyť Ty jsi ve svém příspěvku stihl urazit hned minimálně deset lidí a minimálně polovinu z nich jsi v životě neviděl.
Upravil NP dne 11.11.2008 20:02
Takže můj poslední příspěvek a více už se k tomu vyjadřovat také nechci:
to Bob> s tím urážením sis začal Ty, jen jsem Ti oplatitl podobnou mincí... nechceš li, aby Ti druzí činili, nečiň toho sám...
Je fakt, že mne neznáš a ani já Tebe, viděli jsme se jednou a přišlo mi to v pohodě a je fakt, že jsem měl napsat, že jsi "jako" pozér... páč Tě neznám... takže to beru zpět a kašlu na to, co jsi tu o mne napsal za nesmysly... válečná sekera zakopána...
to NP> a přečetl sis to celé až do konce? Asi ne, protože na konci stojí doslova: b]omlouvám se všem, kteří do této kategorie nespadají: TomeTT, Miloši, Cycli, Vorle, a zkrátka všichni normální lidi, kteří tím že sedlají BMW nemají pocit, že jsou něco víc než ostatní.[/b] takže pokud do té kategorie lidí, kteří si myslí, že jsou něco víc jen proto, že mají BMW patříš, tak ano, urazil jsem Tě...
Všem které jsem zapomněl uvést společně s jmenovanými se omlouvám, ale byl by to dlouhý výčet, bo je Vás většina (doufám)...
A pro všechny včetně těch, co se tu na mne za mé příspěvky sesypali: jen jsem se vyjádřil k tomu, že nechci, aby se tu z tohoto webu, který jsem si velmi oblíbil a kam jsem před rokem začal tak moc rád chodit, stalo uzavřené forum skupinky několika lidí... a za tím si stojím. Je to Milošův web a pokud se rozhodne přece jen této skupině lidí vyhovět, pak mi nezbyde, než to akceptovat a nechodit sem. Velmi by mne to však mrzelo, neboť tu byla do jisté doby dobrá parta a nikdy tu nebylo zvykem se navzájem napadat, ani když někdo nebyl majitelem BMW...
Protože i já, ač báwo nemám, si ho jednou určitě pořídím, proto tvrdě makám, abych si mohl dovolit mít motorky dvě...
To je vše, co jsem chtěl říci...
A Vy, kdož jste bez viny, hoďte si po mne kamenem...amen.
KTM 1190 Adventure R
No tak Přátelé dost už nadávek a hádek.vždyt už se to tu nedá číst.Vzpomínejte radši na hezký zážitky z léta a ze srazíku GS.Já jsem vás už poznal dost osobně a aniž bych měl BMW byli jste všichni skvělí.
Fanos Rusicka napsal:
No tak Přátelé dost už nadávek a hádek.vždyt už se to tu nedá číst.Vzpomínejte radši na hezký zážitky z léta a ze srazíku GS.Já jsem vás už poznal dost osobně a aniž bych měl BMW byli jste všichni skvělí.
Jenze to jsme si naivne mysleli,ze mas BMW.Jinak bychom se s tebou samozrejme vubec nebavili!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A za největčího DEBILA sem pak u benzínky když někoho prosim aby mě oplách vapkou.
Ale to tak ňák k tomu mímu snobizmu ( nebo debmwilizmu ? ) patří.
Robert přiložený následující obrázek:
[87.31Kb]
Upravil Robert dne 11.11.2008 23:27
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
No tož asi tak.
Nebo vám takle jednou jedu lesem a najednou tam byl cca 3 - 4 m potok nebo spíš bahnok a vracet se mi teda fakt nechtělo.
Robert přiložený následující obrázek:
[199.27Kb]
Upravil Robert dne 11.11.2008 23:21
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.