Ahojte, v Ulanbataru slunečno, 0 stupňů) ) Dnes jezdím po památkách. .. fotos nahrávají kolegove na FCB.
Co se povídání týká, nejsem bohužel extra vypravěč, ale třeba by se ve Znojmě dalo některou neděli posedět někde u dobré kávy, co Pavle? )))
Kluci, nemůžu se dostat vlakem z Ulanbataru, nějakej úředník posílal do Moskvy žádost, už.na.to čekám druhej den a jsem z.toho mírně nervózní, řešení není na světě. ..máte taky takovou zkusenost? Nebo prostě jen přijet s motorkou na.nadrazi a cekat? ?
Mám tady skvělou spojku, pomáhá mi to mongolsky vyřizovat, ale prý MOZNA budu moct jet v patek. .. Nějak se mi to nezdá..z motorky jsou všichni paf. ... nevysrat se na to a nejet zpátky do Ruska na vlak? (Ulan Ude) ??
Díky, V.
Vašku,že by první problém???Doufám,že se ti tu ozvou místní světoběžníci a poradí ti.Myslím si ovšem,že řešení bude nejlepší hledat na místě.
Držím pěsti,ať to rychle vyřešíš.
.
Ahoj Vašku,
můj osobní názor-myslím, že pro tebe bude jednodušší zajet zpět do Ruska a tam skočit do prvního vlaku.
Kdyby jsi jel z Ulanu sám bez moto, tak problém určitě nebude, ale motorka je jako zboží a přes hranice budeš asi muset vyplnit všechny jejich JCD a ostatní legislativní věci.
Ale možná trefíš na někoho, kdo ti všechno vyřídí...
Hlavně ať máš v pořádku ruské vízum na zpáteční cestu!
Držím palce!
Zdenda
Děkuju za tipy. Ano, museli jsme v úterý jet kamsi na druhý konec města k ruskými unylymu úředníkovi, aby po půlhodinovém datlování do pc poslal email do Moskvy. ..prý odpověď může být ve čtvrtek nebo pátek, ale nemám času nazbyt, tak dnes se rozhodnu co a jak. ..Bayrlaa ????
Pokud nemáš času nazbyt, tak nemáš co řešit...
Ulan Ude a šup na vlak.
Mysli na to, že ještě můžeš v Moskvě čekat dva dny na motorku. Vlastní zkušenost.
Upravil Zdenda dne 07.05.2015 12:20
Zdenda