Ivo, prosím tě, neměl by jsi někdy chuť způsobit hygienický šok mému Bobšounovi? Já jsem přesný opak. Najezdím prd a mám tam mouchy snad ještě z minulého století Tedy takhle bych nenablejskal ani funglovku, to prostě není snad ani fyzicky možné. Kdybych to neviděl, myslel bych, že je to mýtus
Oku to lahodí.....
... to nechce být línej!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Budu taková charita, kterou bude táhnout jenom to, že co nejvíce strojů BMW bude mít originální díly za najnižší chechtáky v EU . Jak dlouho budu žít??? Je mi to jedno!
čus, vzal bych mikrospínač přední brzdy na 1200 GS....
bmwivo napsal:
Opět jeden kamarád mě poslal do Bauhausu, kde jsem koupil panty mnohem fortelnější za cca 140 Kč kus.
Jak říkám, může se to někomu hodit.
( nechci od někoho slyšet, jako že BMW není pro socky )
Tak to skoda, ze jsi o tech pantech nenapsal driv. Renovuju vsechny tri kufry a za panty sem vysolil raketu!!! Me jebne!!!
zetor napsal:
Ježku dlouho jsem si to o Tobě jen myslel, ale teď to musím i napsat...seš vážně kok*t...!! A jak dle Tvých příspěvků soudím, tak čím dál tím větší...
zetor napsal:
Ježku dlouho jsem si to o Tobě jen myslel, ale teď to musím i napsat...seš vážně kok*t...!! A jak dle Tvých příspěvků soudím, tak čím dál tím větší...
Ivoši ty panty jsou super...
Panty jsou parádní
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
No tak jo, já bych třeba bral 21" BMW ráfek od někoho s nulovou marží. A vlastně, proč se držet při zemi - proč to NEDOTOVAT?
servisak: možná bylo včera až moc teplo Nebo že by dobrý hulení? Každopádně tohle je vlákno tohoto týdne
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nechcete se uz na to vysrat?! Je to tady obchodnik vs zakaznik a tohle je sice diskuzni forum,ale melo by se tykat uplne neceho jineho nez vasich zabomysich valek!
Osobne uz mi nektere narazky od fy ADV ONE taky vadi a to i kdyz Jezka znam osobne a povazuji ho za fajn cloveka, ale tohle uz je cele pod carou a meli by jste si to resit osobne mezi sebou. Ono je totiz i krajne neeticke zverejnovat soukromou korespondenci ktera by mela byt nanejvys duverna!!
Upravil LukyGs dne 07.05.2015 00:53
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Co se tyka cen,tak Jezkovi krivdite,muzu srovnavat a za podminek za jake ty dily nakupuje ma velice dobre ceny origo dilu.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
liborGS napsal:
Jen klid...nejde o nic...než o vyjasnění pozic. České firmy nás nemohou obírat o peníze, které jim nenáleží! Jsme sice malý trh, ale to jim nedává právo, aby nás vysávali nad míru v evropské unii obvyklé! Nejsme ovce! Musíme se ozvat a ty hříšné groše jim neplatit! Jsem tak naštvaný, že hodlám založit s.r.o., které by Vám motorkářům zajistilo nejlepší cenu v EU bez ohledu na ZISK ! Klidně i s 0% marží! Mám na to dostatek času a ochoty!!! Nejde mi o peníze, ale o PRINCIP ! Myslí, to vážně! Bude mi potěšením Vám prodávat díly za nejnižší ceny|! Třeba i s nulovým ziskem! Bere te to? Nikdo tomu nerozumí? Ale přátelé...vždyť nejde o peníze, ale o ten pocit pomoci|!!!!!!!!!!
takze jsem to pochopila spravne ze v CZ jako v jedinem statu EU si ceny urcuji zakaznici a diktuji prodejcum za kolik maji sve zbozi prodavat? Vsichni chytri lide takovym lidem prizvukuji a vzajemne se placaji po zadech jak to tomu prodejci spolecne nandali a je potreba proti temto nenazrancum bojovat.. takze je to vlastne stejne, jako kdyz nejaky smejd znasilni malou holcicku a v trestnim rizeni ma vetsi prava nez poskozena obet... protoze prodejce v CZ dle diskuze je nenazrany smejd ktery nema zadna prava a ma jen povinnosti vuci zakaznikovi. Zakaznik muze byt neslusny hulvat a prodejce musi drzet hubu aby nikoho nepohorsil. Svuj rabat si urcuje sam a nikoliv jeho dodavatel a to ze je ochotny a levny je pritezujici okolnost. Nedej boze ze to je maly prodejce, pak automaticky pritahuje zakazniky kteri se snazi pretvorit kompletni trh.. typicky obraz dnesni spolecnosti v CZ.. amen
super.. to jsem do ted zila v naproste nevedomosti. Mohu se zeptat Libora v jakem oboru podnika? Ze bych si rekla o neco "zadarmo".. Diky za odpoved.
Radka
Ahoj lidi,
neznám osobně niko zúčastněného, ale po přečtení příspěvku Radky musím reagovat. Nevím jestli Radka píše za sebe nebo za firmu prodávající díly, ale fakt že se někdo dotázal na "lepší cenu" srovnávat ze znásilněním holčičky... To snad ani není pravda. Hlavně jsem si udělal obrázek o prodejci, který neváhá pro obhájení svých marží (které možná ani nejsou přehnané) použít takových přirovnání.
Věří mně ještě někdo, že toto vše nebyl můj úmysl? Hovoří o tom i můj nadpis. Fakt jsem netušil, že sem nejde dát příspěvek dobře myšlený.
Omlouvám se.
Ivoš.
bmwivo napsal:
Věří mně ještě někdo, že toto vše nebyl můj úmysl? Hovoří o tom i můj nadpis. Fakt jsem netušil, že sem nejde dát příspěvek dobře myšlený.
Omlouvám se.
Naopak, nemáš se za co omlouvat. Myslím, že jsi spoustě lidí pomohl. Kromě ušetřených peněz za mikrospinač si tady spousta lidí udělá obrázek o některých členech fora. I to je přece pomoc.
bmwivo napsal:
Omlouvám se.
Hoj Ivo, ja Ti verim, ackoliv jsem koupil original:-)
Jo a tvoji predchozi adventuru si pamatuju s GAPA par let nazpet, jak na ni nebyla ani muska:-))
Jinak k dilum.
Poptal jsem Jezka 2x, v obou pripadech mel lepsi cenu nez BMW v Ostrave. Jednou jswm u nej koupil, jednou jsem koupil v Ostrave, protoze byl rozdil mensi nez postovne.
Ackoliv ho osobne neznam, pres mail jsem dostal odpoved vzdy, takze pokud budu kupovat za vice penez, rad u nej nakoupim.
A myslim, ze si tu kazdy muze rict svuj nazor na vec, ale vzajemne napadani bych z toho vynechal.
Splněný sen moje 1100GS
Proto ta ohnivá diskuse, urážky a napadání od ADV ONE.
Doposud jsem si myslel, že ADV ONE je solidní firma s obchodním talentem a nezbytnou obchodní etikou. Už si to nemyslím.
Upravil liborGS dne 07.05.2015 09:51