mara napsal:
Prosímtě, nešlo by něco udělat s těma souřadnicema?
Mě se je nedaří použít ani když je všelijak kombinuju
Omlouvam se opsal jsem z navigatoru opravim, jinac po letosni zkusenosti jsem zjistil ze kempu je v rumunsku dost.
Zkusim z garmina N 45*54.883' E 023*16.769'
Tohle má být spíš o zajímavostech,pro které tam stojí za to jet.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak poslední info z vlastního průjezdu - za chvíli bude asfalt na většině této krásné trasy.
Jinak super cesta absolutně bez asfaltu je Resita - Anina DN 582 C
Upravil joe dne 01.07.2015 13:55
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
po příjezdu z Rumunska musím všechny, kdo tam jedou, upozornit na silnici E79 z Oradey do Devy a to tak, že NE!!!!!!! je celá rozkopaná a 100km=3 hodiny, ale zase kousek od Beiusu ve vesnici Remetea Bihor je kemp Turul, který vlastní holanďanka, takže evropský standard s wifi po celém kempu s chatkama za 18E (80RON) na noc. 46°44'04.2"N 22°20'38.9"E neboli
46.734503, 22.344134
Upravil jpbmw dne 03.08.2015 19:37
Má někdo ještě zkušenosti s touto trasou z Rumunska na Slovensko přes Ukrajinu. Přechod jsem našel na těchto dvou místech Sighetu Marmatiei nebo Halmeu, jízda směr Uzhhorod. Přiznám se , že k vůli všem historkám jsem se Ukrajině vyhýbal, ale je to značná zkratka na východ Slovenska. Díky za informace případně čemu se na Ukrajině vyhnout.
Rzbynek napsal:
Má někdo ještě zkušenosti s touto trasou z Rumunska na Slovensko přes Ukrajinu. Přechod jsem našel na těchto dvou místech Sighetu Marmatiei nebo Halmeu, jízda směr Uzhhorod. Přiznám se , že k vůli všem historkám jsem se Ukrajině vyhýbal, ale je to značná zkratka na východ Slovenska. Díky za informace případně čemu se na Ukrajině vyhnout.
2 roky dozadu cesta cez Sighetu Marmatiei cesta úplne v pohode. Na Sk nechoď cez V. Nemecké ale cez Ubľu, menej čakania na hranici. Pozor akurát na policajtov, vidia motorku tak zamerajú sa na rýchlosť, iné autá si nevšímaju ( osobná skúsenosť )
Glock-plastik fantastik :-)
lucags napsal:
Zdar vystačím si v Rumunsku s Občankou jako cestovním dokladem?Nebo Je nutný pas???
já vždycky říkám: pokud má někdo problém s vyřízením blbýho pasu,tak by radši ani neměl nikam jezdit
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jo a do Rumunska raději pasy. Ačkoliv se policista spokojil i s Občanským průkazem (a vypadalo to, že plastovej v životě neviděl - a to mají prosím plastový bankovky; celníci chtěli pasy a vyvolávali nás v autě jmény, kdo je kdo (Martina je pro ně pochopitelně "Marcina" Takže raději pasy, srbská hranice je nedaleko a situace se horší. Ale pochybuju, že se tam letos ještě někdo vydá.
jezdím tam několikrát ročně a pasy NIKDY nechtěli. A to jsem se vrátil z poslední návštěvy Rumunska včera. OP vždy a všude stačí (celníkům i policajtům), jen teď nám chtěli policajti zadržet ŘP a dát nám místo něj papír na 5 dní za předjíždění přes plnou čáru ve vesnici + 420lei pokuty.
3x napsal:jezdím tam několikrát ročně a pasy NIKDY nechtěli. A to jsem se vrátil z poslední návštěvy Rumunska včera. OP vždy a všude stačí (celníkům i policajtům), jen teď nám chtěli policajti zadržet ŘP a dát nám místo něj papír na 5 dní za předjíždění přes plnou čáru ve vesnici + 420lei pokuty. [/quote]
Jirko, ve které firmě dávají tolik dovolené?Už jsem měl chut´tě požádat, aby jsi mě někdy přibral do toho Rumunska, ale při tvé zmínce o předjíždění mi došlo jak jezdíš a chut´mě přešla.
https://www.zonerama.com/rop1
Jak znam Jirku, tak to na nej usili. Jel tam traktor 5km/h a on predjizdel rychlosti 10km/h a cajti tam cekali. Jsou to darebaci:-))))))
Splněný sen moje 1100GS
rop napsal:
3x napsal:jezdím tam několikrát ročně a pasy NIKDY nechtěli. A to jsem se vrátil z poslední návštěvy Rumunska včera. OP vždy a všude stačí (celníkům i policajtům), jen teď nám chtěli policajti zadržet ŘP a dát nám místo něj papír na 5 dní za předjíždění přes plnou čáru ve vesnici + 420lei pokuty.
Jirko, ve které firmě dávají tolik dovolené?Už jsem měl chut´tě požádat, aby jsi mě někdy přibral do toho Rumunska, ale při tvé zmínce o předjíždění mi došlo jak jezdíš a chut´mě přešla.[/quote]