Ani jsem s tim bohuzel nepocital ( krylo se mi to puvodne s dovcou) ale nakonec bych mohl i dorazit. Ciste nezavazne a hloupe se zeptam, pokud nemate vykrytou kapacitu 50lidi, je mozno dovalit na primo? Sokolovnu bych si obvolal.
Upravil milanosor dne 24.07.2015 14:47
I pád na hubu je pohyb kupředu
Cau Milane, dovalit naprimo samozrejme muzes, ale musis pocitat s tim, ze pokud se nezaregistrujes atd. tak muzeme bohuzel pred vchodem rict ze kapacita je plna. Ackoliv bych strasne rad videl uplne vsechny, ta hospoda fakt neni nafukovaci
To jen tak, abys s tim pocital
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Jasny.Nevim jak ti tam naskacou lidi mimo,tak proto se radsi ptam. Pocasi jste si objednali presne na vypiti nejake te becky
I pád na hubu je pohyb kupředu
Jste mě vyděsili, že by na mě nezbylo pívo. Tak holt nebude překvápko a dovalím s Bobem.
Budu muset teď o víkendu na Bobšounovi krapet máknout a taky přezout na letní gumy.
Upravil Medik dne 24.07.2015 15:10
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Jste mě vyděsili, že by na mě nezbylo pívo. Tak holt nebude překvápko a dovalím s Bobem.
Budu muset teď o víkendu na Bobšounovi krapet máknout a taky přezout na letní gumy.
ty ještě žiješ?Já jsem myslel,žes zakáp na to počasí nebo že sis něco prostřelil a dostal otravu
No nic,budem muset tvoji smrt oslavit někdy ještě jednou
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA