Já mám díru v decibeložroutu 33mm. Jinak jsem to dnes projel a žádný cukání a střílení se nekonalo, motorka jede pěkně, ale už je to docela palba. Tlumivku tam můžu dát kdykoli, hlavně jsem rád že nebudu muset řešit nastavení motoru a něco dalšího kupovat. J.C.
já si toho cukání všiml až na dlouhých rovinkách,kdy to rozjedeš a pak držíš několik km,na krátkých úsecích brzda plyn jsem si ničeho nevšiml.
33 mm,že bych to zkusil ještě udusit
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
jetam napsal:
taky mám stage 6 je to pro kombinaci filtr - Y svod bez katu - ladak.
Nejak se mi to nepozdava. Napsal jsem mu taky a popsal konfiguraci motorky (stand. filtr, katalyzator, slip-on koncovka s dB-killerem) a v odpovedi mi prislo taktez doporuceni na Stage 6 chip - "You need stage 6 chip, gives huge torque from very low rpms until high, you can drive the bike by a gear up, so you will have and better consumption."
Bud teda ten muj popis konfigurace necetl a jen placl "default" odpoved anebo mi nekde neco unika?
nevím já jsem mu psal že mám sestavu, pipercross filter, y-svod bez katu a koncovu zach kterou většinou jezdím s dB-killerem . na to mi napsal ze stage 6 to bude ono ze nižší má na jinou sestavu
Upravil jetam dne 08.07.2015 16:27
namork1 napsal:
Me poslal taky 6ku na pipercross a koncovku gpr s tlumivkou.
S katalyzatorem nebo bez?
sorry přehlídl jsem to tady, nemám katalyzátor. Dnes už mám i něco s čipem najeto a musím uznat že je to rozdíl jako prase. Už žádný střílení, v nízkých otáčkách je tam určitě nárust točivého momentu. Spotřebu jsem ještě pořádně neměřil ale vypadá to že bude tak maximálně stejná.
prdlajs,přišlo,minulý týden,byl jsem pryč,našel jsem obálku až fčil,poslal mi čipy dvanevím naco,možná je jeden pro motorkáře do 35 let a druhý pro starší stréce
JsemJmu psal co to vlastně poslal, jeden je pro mě a druhý pro nizkooktanovy benzín, to by jelo blbě, s tím bys udělal díru do pístu
6stku + druhý označený R1150RT, jsou na nich i šipky, prý se to dává ve směru jízdy
Upravil bystricke dne 14.07.2015 17:24