Po oprave rafku problem vyresen ,puvodni kotoce kopou jenom lechce po sezone koupim nove origo plus desky a mel by byt pokoj. jo a diky za ten manual jak me ho vsichni posilate.
Ještě nabídka:
- při výměně kotoučů se musí dávat nové šrouby, já mám navíc omylem ty delší ( Countersunk screw M8X27 10.9 MK 10 ks 34117700989), ty by měly být na hliníková kola.
Pokud by někdo vyměňoval kotouče a ty šrouby pasovaly, dal bych je za 70% ceny, ať se jich zbavím.
Poznámka:
Kupoval jsem je u ADV One, přiznávám, blbě jsem je objednal, ale protože v RealOEM je to takové nepřehledné, poprosil jsem prodejce o kontrolu, ten mi odsouhlasil špatné šrouby, ale po dodání a zjištění že nepasují hrál střídavě mrtvého brouka a boj na zdrženou...
Suky napsal:
Ještě nabídka:
- při výměně kotoučů se musí dávat nové šrouby, já mám navíc omylem ty delší ( Countersunk screw M8X27 10.9 MK 10 ks 34117700989), ty by měly být na hliníková kola.
Pokud by někdo vyměňoval kotouče a ty šrouby pasovaly, dal bych je za 70% ceny, ať se jich zbavím.
Nepotřebuje někdo šrouby na přední kotouče?
Sleva na 50%...
Ahoj všem, jakou máte zkušenost s výměnou p. brzd. kotoučů za ne originál třeba ta sada kotoučů s montážními podložkami Brembo z bmwmotoparts.cz? Ten kotouč je o 0,5 mm silnější a ty montážní podložky vypadají taky jinak než originální a taky asi přidají něco do rozměru. Otázka zní že to asi přidá něco k vnější straně brzdiče, aby šrouby co drží kotouč neškrtali o vidlici (někde jsem viděl na motorce použité úplně jiné šrouby, co drží kotouč, než originál s čočkovou hlavou)? Další věc, co kotouč uvnitř brzdiče? Předem díky za rady.