Hoj Šreku, poprosili mě 2 GS kamarádi z Opavy, abych je zaregistroval. Tak jestli to půjde, tak si napiš Romeš a Viťa na celý víkend.
Díky Radim GS
Upravil Radim GS dne 10.08.2016 21:08
Radim GS napsal:
Hoj Šreku, poprosili mě 2 GS kamarádi, abych je zaregistroval. Tak jestli to půjde, tak si napiš Romeš a Viťa na celý víkend.
Díky Radim GS
Jasne mas to tam zapsano
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Chlapaci mel bych na Vas prosbu, muzete mi napsat kdo zas budete spat venku ve stanu, ja jen, ze zacinaji postupne dochazet mista v chalupe a jeste by par lidi chtelo jet. Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Do konce tydne snad budu vedet informaci co se taka patecniho promitani, kdo a co. Zatim se mi nedrilo, bo uz dva zajemci odrekli, ze to casove nestihaji. Ale par dalsich mam v zasobe.
Dopoledni program na sobotu konecne zajisten !!!!, tentokrat se vydame dopoledne mimo areal chalupy, trochu naznacim - jedine Moravě - treti nejvetsi ze vsech typu v ČR , druhe nejvetsi tohoto typu
Sobotni poobedova tombola bude, za sebe uz mam jak loni 6 cen a postupne ostatni co davali v predchozich rocnicich se ozyvaji (Motovaky, Motoregulatory, Bubutech, ČP ) , kdo by jste chtel prispet do tomboly jakoukoliv dorobnosti nevahejte.
Na odpoledne Vilda prislibyl, ze nachysta OFF vyjizdku, pokud bude zajem nachystam i ON podle predem danych GPS souradnic po zajimavych silnicich v okoli.
Tak uz se na Vas tesim
Čeština můj koníček
2ks z Pá na So do chalupy. Následujících 14 dní se nastanujeme až až
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Jo chalupu kdyz si vsimnes sem ti to nasvil automaticky jelikoz vim co te ceka
Čeština můj koníček
To by jsi neveril, mozna ji tam nakonec dotahnu po dlouhe dobe jen jako batuzek. Ale asi jen patek. Ja uvidim jestli den nebo dva, jak budu stihat a co plany doma.... Takze snad se vlezem nekam do rohu
I pád na hubu je pohyb kupředu