Pavel GS vyletnik napsal:
Poslal jsem jedno 800 a ještě jedno 1150, není to ale z letošní sezony
To mas slusnou sanci se dostat s motorkou do kalendare. Fotka je to pekna jen neni zrovna nejvetsi. Na picassa ji stahnu az zitra vecer protoze jsem na vikend z domu bez kompu.
Pája
Posílám ti to ve zmenšenině, kvůli stahování. To platí i o tech prvních 1150 co sem posílal. V případě zájmu pošlu celé.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Dneska prisly fakt pekne fotky vcetne f800gs
Parada.
Zitra je stahnu a pak vybrane skupinky poslu kanaradov,i ktery bude dekat grafiku a behem tydne se dozvite, ktere fotky jsme vybrali.
A pak vas poprosim o mapky kde jsou vybrane fotky focene a trasy jak jste tam jeli.
Pája
Tady jsou fotky, ze kterých budeme vybírat vítězné kousky. https://picasaweb...77yIpcyaFw
Mé tipy jsem šoupnul do obálek kalendářů, zatím to ale není finální varianta.
Snad budeme mít s kamarádem šťastnou ruku.
Pája
Mám první náhledy na kalendář a prosím autory vybraných fotek, aby jste mi pokud možno co nejrychleji posílali názvy fotek a mapky s trasou a místo, kde jste fotku udělali.
Také mi posílejte adresu, na kterou vám pak pošleme kalendář jako odměnu za váš příspěvek
Budu procházet maily a hledat autora taky, ale určitě mi pomůže pokud se ozvete sami nejlépe pomocí PM.
1 BMW R1150 GS honza-net/Island - Landmannahellir Trasa OK 2 BMW R1200 GS Plawa/...... Trasa ?? 3 BMW R1200 GS LC Plawa/...... Trasa ?? 4 BMW R1200 GSA Pertla/Liguorská stezka Trasa ?? 5 BMW R1150 GSA vojtechpolicky/Zátiší v Borovině Trasa OK 6 BMW F650 GS Babby/Mangart road Slovinsko Trasa ?? 7 BMW R1200 GSA LC Neo/Norsko2?? Trasa ?? 8 BMW F800 GS metjuu/Louny Trasa OK 9 BMW G650 GS Sertao Sertao/Kozákov Trasa ?? 10 BMW G650 X-challenge Zetor/...... Trasa ?? 11 BMW R1100 GS jencekgs/Parpaillon Trasa OK 12 BMW R100 GS PD JS 77/...... Trasa ??
Fotky na úvodní stránce jsme použili, protože se nám líbily a pěkně vystihují, že se dá na našich motorkách projet opravdu celý svět
1 BMW R1150 GS honza-net/Island - Landmannahellir Trasa OK 2 BMW R1200 GS Martin Dohnal/Imogene Pass, Colorado Trasa OK 3 BMW R1200 GS LC Martin Dohnal/Canyonlands, Utah Trasa OK 4 BMW R1200 GSA Pertla/Monte Saccarello Trasa OK 5 BMW R1150 GSA vojtechpolicky/Zátiší v Borovině Trasa OK 6 BMW F650 GS Paul Babby / Mangart road Slovinsko Trasa OK 7 BMW R1200 GSA LC Neo/Norsko2?? Trasa ?? 8 BMW F800 GS metjuu/Louny Trasa OK 9 BMW G650 GS Sertao Sertao/Kozákov Trasa OK 10 BMW G650 X-challenge Zetor/Borotín Trasa OK 11 BMW R1100 GS jencekgs/Parpaillon Trasa OK 12 BMW R100 GS PD JS 77/...... Trasa ??
Upravil paja1 dne 05.11.2015 21:18
Pája
morabo napsal:
Zetorovu trasu mám já. Dej mi vědět, jak ji mám poslat.
PS:taky jsem měl pár hezkejch fotek s XChallenge. A kdo by řekl, že je to uplně ta stejná motorka
Dík za info
stačí linka na google, nobe obrázek z googlu.
stejně budeme podle toho dělat mapku vlastní tak, aby věchny byly aspoň trošku v podobném duchu.
Motorka je to celkem zvláštní, takže hádám koupil jí on od tebe, nebo ty od něj? a nebo si jí jen tak půčujete?
Tipuju na prodej
PS:Tenhle rok bude v kalendáři motorka, která v době focení ještě netušila, že dnes bude stát u mě v garáži a brázdit často Severní Moravu. Prostě náhody se dějí Pája
czjohn napsal:
U koho/kde si bude mozne kalendar objednat?
Honza
Kalendář se bude letos objednávat přímo v tiskárně přes jejich web.
až bude vzhled kalendáře hotový tak tady zveřejním linku, kde půjde objednávat. Plánuji to na 23.11.2015
Zatím buďte trpěliví
Pája
paja1> vysvětli mi jednu věc. Proč když už ti přijdou na jeden ročník fakt parádní fotky, tak je někdo vezme a ořeže jich? Schválně jsem se díval do tvých alb a fotky jsou OK. Únor - kde má motorka zadní kolo? Červenec - kufry? Srpen - přední kolo?
Na toto bych fakt celej měsíc koukat nemohl - sorry.
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
paja1> vysvětli mi jednu věc. Proč když už ti přijdou na jeden ročník fakt parádní fotky, tak je někdo vezme a ořeže jich? Schválně jsem se díval do tvých alb a fotky jsou OK. Únor - kde má motorka zadní kolo? Červenec - kufry? Srpen - přední kolo?
Na toto bych fakt celej měsíc koukat nemohl - sorry.
Důvod je jednoduchý
Poskládat kalendář trvá a musí se dodržet celkem neměnný postup. Návrh koncepce kalendáře:
-z posbíraných fotek vybrat z každé 5tice tu nejhezčí ....Já a kamarád.
-vymyslet grafickou podobu kalendáře s použitím dostupných fotek...kamarád
-vložit do vymyšlené šablony všechny vybrané fotky...kamarád..
Pochopitelně se vždycky stane, že některá fotka je moc dlouhá, jiná moc vysoká a dojde k oříznutí motorky horním layerem šablony. Letos máme vymyšlený takový formát, kde by měl jít individuálně pro měsíc změnit poměr stran fotky a nezničit koncepci stránky.
Následuje sběr dalších informací:
-získat názvy a trasy k fotkám.....já
-Dát všechny potřebné informace do presentace k jednotlivým fotkám a tu poslat grafikovi, který složí tisková data. To včetně návrhu změny poměrů stran, aby byly celé motorky. ....já..zrovna dělám
Příprava dat pro tisk
-dokopat grafika, aby udělal první poskládání...já
-složit tisková data..placený grafik
-skontrolovat tisková data(dny, jména prostě vše) a udělat presentaci popisující co je špatně...já
-opravit chyby a opět složit tisková data...placený grafik
-zveřejnit tady na webu finální podobu kalendáře a získat poslední spětnou vazbu na případné přehlédnuté chyby....já
-udělat znovu presentaci co se má opravit...já
-konečné vytvoření tiskových dat....placený grafik
-zkušební tisk ...MCL brno a já
morabo napsal:
Zetorovu trasu mám já. Dej mi vědět, jak ji mám poslat.
PS:taky jsem měl pár hezkejch fotek s XChallenge. A kdo by řekl, že je to uplně ta stejná motorka
Dík za info
stačí linka na google, nobe obrázek z googlu.
stejně budeme podle toho dělat mapku vlastní tak, aby věchny byly aspoň trošku v podobném duchu.
Motorka je to celkem zvláštní, takže hádám koupil jí on od tebe, nebo ty od něj? a nebo si jí jen tak půčujete?
Tipuju na prodej
PS:Tenhle rok bude v kalendáři motorka, která v době focení ještě netušila, že dnes bude stát u mě v garáži a brázdit často Severní Moravu. Prostě náhody se dějí
Jj, Zetor ji ma odemne, ale co s ni provedl je fenomenalni prace, vlastne skoro postavil novou
Gratuluju k PDcku, paradni! Prave taky litam na dvouventilu (timto dekuji Honzovi Zlabkovi) a moc si to uzivam
Mapy Ti posilam do mailu v profilu.)
PS: to v pozadi se jmenuje Zricenina Stary Zamek a je to kousek od Sudomeric
Upravil morabo dne 05.11.2015 15:16
Maiali nel Fango!
To morabo: díky moc, už se mi ozval i Zetor a mám k jeho fotce všechno.
Zato namám nic o autorovi této fotky, dokonce jsem jí nenašel ani v mailu a netuším jak jsem ji získal. Mám v tom bordel
Znáte někdo autora této fotky?
V názvu fotky je Neo, ale takové nick tady neexistuje. Pája
paja1 napsal:
To morabo: díky moc, už se mi ozval i Zetor a mám k jeho fotce všechno.
Zato namám nic o autorovi této fotky, dokonce jsem jí nenašel ani v mailu a netuším jak jsem ji získal. Mám v tom bordel
Znáte někdo autora této fotky?
V názvu fotky je Neo, ale takové nick tady neexistuje.
To bylo na fb jeli na Nordkapp
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko