Hele, mě o vitr nejde a ani o tubulence. Klasické adv plexi mi vyhovuje ale mám ho dost poškrábané. To WRS je spíš designovka.
Je teda pravda že turbulence nepociťuji. Jen větší hluk. Měl jsem na 1150gs Givi. To bylo příšerný. Pak MooseRacing neboli druhovýroba ADV a to bylo výborný. Žádné turbulence, vítr krásně obtékal a v helmě fakt klid a přitom ventilace helmy ok. Teď na Adv je posez jakoby trochu vyšší -asi o cenťák a půl - vibrace žádné ale hluk v helmě větší. Při opravdu mírném sklonění hlavy je ticho. Takže jedině WRS které je o tě pár desítek milimetru větší a nebo nižší sedlo. Zkusím prvně to plexi. Protože sedlo, to je tam teď, je fakt pohodlný.
Upravil VojtechPolicky dne 14.10.2015 19:40
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tak ty deflektory jsou už ale trochu zbytečné, nemyslíš? jako, mě je to jedno že jo
Ano, to WRS je pěkny, a pravděpodobně bude fungovat, pujdu do něho taky, ale zatim na něj nemam prachy.
Nebude potřeba na GS jinej držak toho pléga, než má GSA?
rohlik727 napsal:
Ano, to WRS je pěkny, a pravděpodobně bude fungovat, pujdu do něho taky, ale zatim na něj nemam prachy.
Nebude potřeba na GS jinej držak toho pléga, než má GSA?
Pokud máš klasické GS, potřebuješ GSA držáky. Nové stojí ranec.
No ku*va, vypada fakt paradne.
Jak jsem psal, zacinam setrit taky. Nova chranic.kosile musi pockat
Upravil Kubrt dne 14.10.2015 20:40
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
rohlik727 napsal:
Dva tisice za to dávat nebudu,, silon nebo hlinik to jistí.
Pokud nemáš přístup k 3D skeneru tak to nevyrobíš. Protože když ti ten tvar nebude sedět tak ti to plexi praskne. Taky jsem to chtěl vyrábět, ale došli jsem k tomu že to prostě nenaprogramujem.
rohlik727 napsal:
Dva tisice za to dávat nebudu,, silon nebo hlinik to jistí.
Pokud nemáš přístup k 3D skeneru tak to nevyrobíš. Protože když ti ten tvar nebude sedět tak ti to plexi praskne. Taky jsem to chtěl vyrábět, ale došli jsem k tomu že to prostě nenaprogramujem.
Jo jo, už jsem to taky měl na 3D skeneru a podle mračna bodů jsem porovnával model v Catii, nakonec se mi podařilo je sehnat, tak jsem se na to vykašlal, tý práce kolem neuvěřitelný
Jsem zvedavej, k jakemu vysledku dospejes. Zacal jsem jezdit bez plexi uplne. Designove je to hnus, ale funkcni. Nicmene mam porad v hlave WRS. Ale nechci ho kupovat, dokud nekde nevyzkousim.
MotoPaja napsal:
Takže sice bych moc rád vyřešil ty turbulence ale mám obavu to řešit ještě zvýšením plexi (potažmo nástavcem), ale celkem koketuju s možností tam vrátit origo plexi a ještě ho trochu zkrátit.