Ahoj, mám dotaz na ty co již v Schuberth E1 jezdí. Koupil jsem E1 velikost M - obv.hlavy mám 57, tak že by to mělo být OK. Do teď jsem jezdil Caberg Tourmax taky M, ale přilba byla hrozně hlučná, kolem komína celkem OK, ale delší cesty? to byl hučák. Po loňském Rakousku jsem se rozhodl, že jí vyměním. Schuberth mi po nasazení sedí bych řekl dost dobře, nikde žádná vůle, je nová, tak že těsná, jediné s čím trošku laboruji je nasazování a sundavání. Přilba je prostě dost těsná a zavřená v lícnicích a trošku to musím rvát. To třeba zase Caberg, byla po jedné sezóně volnější,řekl bych až moc. Má někdo s tímto zkušenost, jestli to je prostě konstrukcí té přilby a je to OK. Díky za info, Pavel.
Předpokládám, že jsi sní ještě nejezdil. Po sezóně bude ok lícnice se postupně uvolní. A kdyby náhodou ne což si nemyslím mě taky povolila tak můžeš koupit lícnice do velikosti L a vyměnit je.
Ještě jsem s ní nejezdil. Po nasoukání to sedí všechno fajn, jen se do toho vždycky dostat a potom zase sundat je trošku horší což u Caberg nebylo, ale zase neseděla tak dobře po celém obvodu jako Schuberth. Díky moc za informaci.