dvě připomínky
- tohle je jediná motoakce, kdy mi vykají lidi mého věku
- papír ze soutěže měl kontrolovat někdo, kdo tam byl...ale všichni to měli stejný
Díky moc všem, kdo přijeli. Letos se to myslím povedlo dokonale - především klaplo počasí.
Lidí bylo už docela hodně ale nikde myslím nebyla žádná kolize - snad kromě fronty na snídani v sobotu ráno, kdy všichni přišli ve stejný moment kvůli rozpravě na soutěž.
Pochopitelně obrovské poděkování patří partnerům akce:
RaceTool KTM
MotArt - Suzuki, Yamaha
Renocar - BMW
Honda Central Europe
Interphone (Recall)
TomTom Central Europe
GoreTex W.L. Gore Associates Gmbh
Sportica (Gloryfy, N.Rit)
Motobatt
Hory a zatáčky
OffroadNavi
Adventure Menu
JetSoft - CCM
Endurovýpravy
Motorex
Klim Europe
Touratech AG
Speciální poděkování patří:
Enduroškola - za pronájem, vybudování a provoz hřiště na dovednostní soutěž
Endurovýpravy - za pomoc s logistikou na a ze srazu a při stavění celého srazu
Jiřině - za obětavé natáčení rozhovorů na kameru a ohňostroj
Vladislavovi - za pomoc s organizací během celé akce
Hulsmannovým - za promítání jejich cesty z Gibraltaru do Magadanu
Touratech Suspension - za zapůjčení rallye motorky Dirka v. Zitzewitze
Robertovi Vackovi z Autoklubu ČR za poradnu o STK
Honzovi Źlábkovi za besedu o GS Trophy, stavění dráhy na dovednostní soutěž atd.
Radkovi Vinařskému za promítání cesty po Srí Lance a všemožnou další pomoc na akci
a pochopitelně kolegům z touratech.cz
Pokud máte hezké fotky z akce nebo ze soutěží, tak budeme moc rádi, když nám pošlete odkaz na vaše album a bude možné přidat je do společné galerie.
Na videu z akce se pracuje.
I já se připojím s poděkováním a chválou celé akce. Letošním srazem jste si nasadili laťku o dost výše....
Sobotní večerní promítání s Andreasem Hülsmannem nemělo chybu Skvělě povedená akce.... Jen tak dále
Díky. To rozhodnutí jestli vzít cizince na hlavní promítání mě trápilo celý týdny. Nebyl jsem si jistý - přece jen překladem se ztratí nějaké takové ty vtipné poznámky a musí se to zkrátit, aby to nebylo moc úmorné (on vyhodil celou evropskou část cesty z prezentace) protože překlad to časově natáhne. Ale bylo to myslím poprvé, co jsem někde za posledních asi 10 let viděl na srazu promítat profíka - myslím tím prezentaci synchronizovanou na hudbu, kde jdou fotky do rytmu muziky apod. Fantastický potlesk na závěr byl jasným potvrzením, že to bylo v pohodě a obavy nebyly na místě. Většinu lidí asi překvapilo, že takhle cestují lidi, kterým táhne na šedesát let. Fotky nekomentuju, je to profesionální novinář. Fakt se mi po jeho prezentaci hrozně ulevilo a už jsem věděl, že to je v pohodě
No a bubeníci - když je sál vyvolával a chtěl další a další... to byla třešnička na dortu. Špáčovi jsme museli buben doslova vyrvat z ruky, jinak by bubnoval snad do rána.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...