Úžasný, držím palce přeju at vše vyjde a máte spoustu jenom krásných zážitků,udělali jste dobře ted,protože později to jde hodně špatně,manželky,kuchyně,koupelny,hypotéky,práce.
Mardock napsal:
Hoši jak tohle vůbec všechno začalo? Že to chce uskutečnit jeden člověk bych pochopil, ale že se takhle potkají dva co si řeknou, že dají 400 táců za cestu + volno v práci na 7 měsíců, tak to už mi hlava nebere
Uz dlouho jsem mel sen, ze odjedu na dlouho, nebavilo me se po 14ti dnech vracet.. rekl jsem si kdy jindy, kdyz ted nemam deti, hypoteky,nic.. ( je mi 25 ) v práci jsem potkal kolegu, který jezdil mdysit na motorce... taky hodně cestoval, ale bez motorky.. prodal jsem mu svou Afriku a zacal zase jezdit.. porad jsme se bavili, ze bychom chteli nekam odjet, ale mel babu atd atd..po novem roce jsem mu volal, ze mam plan - tahle cesta na motorce a pak ze bychom zůstali studovat a pracovat ( work and study program ) ve Vancouveru.
Hned kývl a začalo se planovat, dali jsme v srpnu výpověď a skoncili k 1.11.
V Kanadě si chceme vydělat na cestu zpet přes Asii...anebo zůstat, kdo vi.
Závidim Vám Vaše koule
Přeju hodně štěstí
Facebook už sleduji
Upravil Kubrt dne 10.11.2015 12:22
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mardock napsal:
Hoši jak tohle vůbec všechno začalo? Že to chce uskutečnit jeden člověk bych pochopil, ale že se takhle potkají dva co si řeknou, že dají 400 táců za cestu + volno v práci na 7 měsíců, tak to už mi hlava nebere
Uz dlouho jsem mel sen, ze odjedu na dlouho, nebavilo me se po 14ti dnech vracet.. rekl jsem si kdy jindy, kdyz ted nemam deti, hypoteky,nic.. ( je mi 25 ) v práci jsem potkal kolegu, který jezdil mdysit na motorce... taky hodně cestoval, ale bez motorky.. prodal jsem mu svou Afriku a zacal zase jezdit.. porad jsme se bavili, ze bychom chteli nekam odjet, ale mel babu atd atd..po novem roce jsem mu volal, ze mam plan - tahle cesta na motorce a pak ze bychom zůstali studovat a pracovat ( work and study program ) ve Vancouveru.
tak to je super nápad s tím spojit cestu a work and study program. Tohle jsem už prošvihl Ať Vám to klapne. Co je po takovéhle cestě blbý je to, že bude každej výlet na 14 dní už celkem nuda
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Mardock napsal:
tak to je super nápad s tím spojit cestu a work and study program. Tohle jsem už prošvihl Ať Vám to klapne. Co je po takovéhle cestě blbý je t
o, že bude každej výlet na 14 dní už celkem nuda
My měli oba super práci, nechtěl jsem jen tak odjet na "dovolenou" a nic navíc si nepřivézt, proto ta škola - angličtina, zkušenost, nové možnosti atd..
Záleží, na co to máš. Někdy je to jedno, někdy jen specializované prostředky na určité aplikace. A i nejlepší z nich drží jak bláto, pokud´neaplikuješ správně.
Jinak ti na tvůj dotaz typu "jakou motorku" nemůžu poradit.
https://www.zonerama.com/rop1
Z osobni zkusenosti JBWeld - xkrat jsme ho uz pouzivali na opravu prorazenejch krytu na kroskach, 5 minut aplikace, potom behem 30ti minut vytuhne do stavu kdy muzes odjet (spravne bys mel pockat hodinu ale na ohratym motoru to vytvrdne o dost rychlejs..)
rop napsal:
Záleží, na co to máš. Někdy je to jedno, někdy jen specializované prostředky na určité aplikace. A i nejlepší z nich drží jak bláto, pokud´neaplikuješ správně.
Jinak ti na tvůj dotaz typu "jakou motorku" nemůžu poradit.
Potrebuju neco "uni" nemam s tim zkušenost, doufam, ze to nepoužiju, ale prorazit motor na GS neni tak nemožné, takze na tuhle situaci
Plawa napsal:
Z osobni zkusenosti JBWeld - xkrat jsme ho uz pouzivali na opravu prorazenejch krytu na kroskach, 5 minut aplikace, potom behem 30ti minut vytuhne do stavu kdy muzes odjet (spravne bys mel pockat hodinu ale na ohratym motoru to vytvrdne o dost rychlejs..)
Ahoj, tak na proražený motor a nouzovou opravu ti nic neporadím. Pokud´to několikanásobně neodmastíš (olej je i v mikropórech) a patřičně neotryskáš na potřebnou drsnost, nic nebude držet ani těsnit.
Jedině snad utěsnit a zaplátovat plechem, zajistit šrouby do motoru.
Takže raději prevenci a ochranu motoru, LC8 nemáš.
https://www.zonerama.com/rop1
V albánii jsme potkali 2 Poláky a jeden na Varanovi prorazil olejovou vanu a zaplácli to to nějakým dvousložkovým tmelem co jeden z nich musel zajet koupit do místní budky, kde měli olej a prostě od všeho trochu. Drželo to parádně. Samozřejmě záleží na velikosti díry
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Mardock napsal:
V albánii jsme potkali 2 Poláky a jeden na Varanovi prorazil olejovou vanu a zaplácli to to nějakým dvousložkovým tmelem co jeden z nich musel zajet koupit do místní budky, kde měli olej a prostě od všeho trochu. Drželo to parádně. Samozřejmě záleží na velikosti díry
Mardock napsal:
něco takového jsem měl na mysli
na zaplácnutí díry funguje tohle http://www.lepidl...46952.html vydrží i vyšší teplotu což se na motoru hodí a oproti tmelům s hliníkovým základem pak jde i relativně dobře sundat, nemusíš se bát ani nějakého extrémního odmašťování, vždycky se snaž ať to má trošku H tvar a bude to držet spolehlivě
Na dovolene táta prorazil vanu u meďoura a nechal si ji vyměnit až za 2 roky, když to začalo prosakovat. Největší pakárna byla pořádně to odmastit a smirkem trochu obrousit, což až na druhý pokus zaslepení díry zafungovalo. Prvně jsem se to jenom snažil otřít dosucha.Použil jsem loctite EA 3463 hnětací tmel. Od té doby na něj nedám dopustit.