Ahoj, zkouším oživit téma - objednával někdo v poslední době nový Interphone Tour z Motointercom.eu? Nalákala mě cena a recenze prodejce tady na fóru, ale vložím zboží do košíku, kliknu na pokladnu a vidím prázdnou stránku bez platebních možností... možná jde jen o dočasný technický problém, jejich helplinka zatím nereaguje. Díky.
petr_v napsal:
Ahoj, zkouším oživit téma - objednával někdo v poslední době nový Interphone Tour z Motointercom.eu? Nalákala mě cena a recenze prodejce tady na fóru, ale vložím zboží do košíku, kliknu na pokladnu a vidím prázdnou stránku bez platebních možností... možná jde jen o dočasný technický problém, jejich helplinka zatím nereaguje. Díky.
Koukal jsem na jejich web a funguje normálně pokud je zboží skladem. Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Dnes v 9:24 jsem objednal a zaplatil sadu F5+Fbeat, 11:56 psali, že je zboží odeslané a ve 12.49 mi psalo DHL, že zítra budou doručovat.
Kuva klobouk dolů před takovou službou.
Cena včetně pošty 241,37 EUR
Ahoj, nevíte někdo, jak nahrát aktualizovaný firmware do tour jednotky? Kamos stáhl program supertooth, kde jedním kliknutím aktualizoval a mě to pořad hlásí, abych jednotku vypl a poté připojil přes USB. Ale já ji vyplou mám a stále dokola mě to žádá o vypnutí. Nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuji.
tomle1 napsal:
Dnes v 9:24 jsem objednal a zaplatil sadu F5+Fbeat, 11:56 psali, že je zboží odeslané a ve 12.49 mi psalo DHL, že zítra budou doručovat.
Kuva klobouk dolů před takovou službou.
Cena včetně pošty 241,37 EUR
me to objednat slo taky paradne, ale ted uz se mesic pokousim vyridit reklamaci (F5MC) v zaruce a i pres urgence naprosto bez reakci, telefon funguje, ale kdyz dojde na diskuzi s reklamaci, tak se najednou zacne prepojvat az se doprepojuje nikam ........
Zdravím hoši,
poradíte? potřebuji interkom pro dva,ale na dvě moto (manželka jezdí)a nemám žádnou zkušenost,takže koupím dle rady.Koukal jsem na Interphone tour twin pack- máte někdo nějakou zkušenost?Nebo s interkomem přímo pro typ helmy,mám C3 pro ale manželka jinou,tak aby to spolu komunikovalo?Dík moc za info.
Bandit104 napsal:
Zdravím hoši,
poradíte? potřebuji interkom pro dva,ale na dvě moto (manželka jezdí)a nemám žádnou zkušenost,takže koupím dle rady.Koukal jsem na Interphone tour twin pack- máte někdo nějakou zkušenost?Nebo s interkomem přímo pro typ helmy,mám C3 pro ale manželka jinou,tak aby to spolu komunikovalo?Dík moc za info.
tour jsem kupoval cca 2 měíce zpět a zatím naprostá spokojenost. Měl jsem obavy ohledně spárovatelnosti i s jinými přístroji a baterie, ale vše ok
Za mě rozhodně doporučuju
Já bych doporučil s klidným svědomím trochu historický Interphone XT 5.Pokud se ještě prodává.Taky jezdíme oba a mezi motorkama funguje parádně i když si malinko zmizíme z dohledu.Jen za těch pár let už není taková výdrž baterie Hlavně u mě,jezdím častěji a dost poslouchám přez navigaci muziku atd.Až doslouží,tak nevím co koupit.Za Mě spokojenost.
Pokud neposloucháš za jízdy hudbu, popř. nepoužíváš povely z BT navigace, jdi do TOURa. Pokud neco z toho posloucháš a chceš zároveň komunikovat se spolujezdcem, pořiď si AVANT. Na starší modely se už neohlížej (jestli tedy nejdeš hlavně po ceně) - jednotky pod řadou URBAN, SPORT, TOUR mají nižší verzi BT (v3.0), takže je znát rozdíl ve výdrži akku při komunikaci! U starších jednotek "díky" nižší verzi BT nefunguje příliš regulace vysílacího výkonu v závislosti na síle přijímaného signálu, takže akku je více zatěžován (proto menší výdrž).
TOUR jsem bez problémů spojil i s HF od jiných výrobců, např. SENA. U AVANTu se mi to samé bohužel nezdařilo.
Sám používám AVANT + spolujezdec má TOUR a spolupracují bez problémů.
Upravil Ruda dne 12.06.2020 01:30
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Ahoj jak bylo řečeno výše měl jsem F5mc a výdrž baterie na sklonek jednoho dne dosah vpoho rádio atd. Tragédie.Sport baterie 2-3dny ale dosah nic moc těch 500m méně je znát.Tour už je jiná káva myslím že pro veškerou komunikaci super za mě dobrá volba.Pro spolujezdce stačí nějaký základ modelové řady třeba active nebo connect.Propojitelnost není problém mám vyzkoušeno i se staršími modely.