A nevíte někdo náhodou o homologované koncovce s mezikusem na BMW R1100GS za rozumnej peníz? Remus...
Díky
Bavíja sa dvě vlaštovky a jedna praví
téj druhéj: "Bude chcat." "Jak to
poznáš?" "Lidi na nás čumíja."
Měl jsem na R1100 toto http://www.amtrad..._id=194667 a vůbec to nebylo špatné a včetně mezkusu na lamdu a mělo to i dobry zvuk a hlavně homologaci J.C.
Jara Cimrman napsal:
Měl jsem na 1150 KN filtr, Y svod z Hradce a Zach a nepamatuji že by to někdy střelilo. Seřízení klasika u servisáka a výkon trochu líp to jelo dole, spotřeba zhruba stejná. J.C.
KN+Y+Zach chci i já. Pozorný čtenář jistě pochopí, že o střílení je řeč při y+origo koncovce.
Mohu potvrdit, K&N, Y-svod a homologovaný Zach = nestřílí, pěkný zvuk (ne o moc silnější, ale hlubší bublání) a jede moc pěkně.
pepanek1150 napsal:
Kdo má Y - svod Creptus ? Je to v pohodě ?
To netuším, ale přemýšlím o něm. Dnes ráno mi přišel mail od pana Nerada z Creptusu, že za Y svod chtějí 2500 Kč.
Asi to zkusím, uvidíme jak to bude s dodáním. Výfuk na Biga mi dělali 3 měsíce :-)
Když nejde o život, jde o houno.....
Tak jsem po roce namontoval hradeckej Y svod. Na 2003 sedí perfektně včetně dorazu centrálu. V konfiguraci KN, svod, Zach, jsem včera ujel cca 100km. Přírůstek výkonu i jeho průběh je mírně lepší. Za ten hluk mi to však nestojí. Jde dolů a za dvojku je ke koupi.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
pepanek1150 napsal:
Kdo má Y - svod Creptus ? Je to v pohodě ?
Já ho mám je super..fakt krásná práce..
Ale s Creptusem je šílená domluva..nedávno jsem ho objednal i pro kámoše..
nakonec jsem to asi po 3 měsících vzdal..
První dva měsíce slibuje,pak už ani nebral telefon..
BONY napsal:
Tak jsem po roce namontoval hradeckej Y svod. Na 2003 sedí perfektně včetně dorazu centrálu. V konfiguraci KN, svod, Zach, jsem včera ujel cca 100km. Přírůstek výkonu i jeho průběh je mírně lepší. Za ten hluk mi to však nestojí. Jde dolů a za dvojku je ke koupi.
hradecký y svod dělá větší hluk se Zachem než jiný svod ?
všude dobře.....doma GSA
To nedokážu říct. Jinej jsem neměl. Z principu by však rozdíl být neměl. Prostě je to nahlas a i v helmě to otravuje. Určitě by pozitivně ovlivnil DB killer. Bohužel, můj Zach není k montáži DB připraven.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
BONY napsal:
Jestli je ten Y-svod volný, tak bych ho vzal, jsi ochotný ho poslat poštou?
Tak nové informace z Creptusu. Dnes ráno přišel mail, že skladem mají 2 ks a ty jsou zarezervované. Začnou vyrábět další, dodání do 3 týdnů :-)
Počkám si a uvidím.
Když nejde o život, jde o houno.....