panove, kdo by o tom jeste nevedel, tak DJI slavi 10.let a udelali myslim naprosto skvelou vec - nova 4K koptera a slevy na vsechny soucasne 35%!! http://videoking....arozeniny/jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Obchod videoking neznám, ale ceny jsou tam podobné jako na e-shopu dovozce www.pelikandaniel.com, kde jsem si ale nevšiml upoutávky že jde o akční cenu k 10. výročí. V každém případě jsou ty ceny hodně lákavé!
ono je to docela asi novinka, takze hodne eshopu jeste nezlevnilo, ale na heurece treba uz jich par je.
Videoking dela spis veci pro toceni zrcadlovkama, slidery, hlavy, svetla, klece atd.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
tak to koupil jeste docela draho...vsechno koupis samozrejme levneji z ciny, ale tyhle veci jeste cinani moc dobre kopirovat neumi...z ciny kupuju max to co se neda posrat, nebo to, co me stoji par dolaru a nemrzi me kdyz se to rozbije...
ze je to origo neverim ani za mak, rozhodne ne z ofiko produkce...ja ti verim ze nedelaji spatne veci, zlepsuji se, sam mam xiaomi telefon, ale hracku za 30tis si rads koupim tady nez z ciny...
Nehlede na to, koptera 6500Kc + gimbal min 10000Kc + gopro min 9000Kc, sam si rozhodni co je levnejsi...
mi5 napsal:
Kámoš tuhle kupoval za cca 6500 Kč bez kamery a přenosu na zem. Bylo to objednaný z Číny
Mně se fotka ani odkaz nezobrazuje, je chyba u mne?
Souhlasím s Vojtou. Čína, pokud to nedělá pro nějakou značku na zakázku, má mj. problém v rozptylu kvality, jeden kus je perfektní, jiný je zmetek. Já tam nenakupuju už z morálních důvodů, chci podporovat slušné tuzemské prodejce, ale Drákula si koupila brašnu na foťák, kabelku, kryty na telefon atd. a dobrý. Ale na tom se nemá moc co rozbít, stojí to pár kaček a dá se to popř. opravit. Věc jako koptéru bych nekoupil, kvůli záruce i z důvodu rizika poruchy, ať mechanické nebo softwarové, důsledkem může být havárie, ulétnutí a může to nadělat i škodu na zemi. A že bych si na něco takového pověsil další drahé zařízení jako gimbal a GoPro, to mi přijde jako dráždění hada bosou nohou.
Kamarád si z Číny přivezl koptéru. Takovou miniaturní, dětskou. Létala asi 5 minut, necitlivé ovladače s šíleným trimováním, stejně necitlivý plyn, viset na místě bylo horší než s dospělým vrtulníkem a stejně se vzápětí vydala na výlet. Asi už je v popelnici... Ale je fakt, že to byla hračka.
Navíc myslím, že předpisy se budou zpřísňovat a nedivil bych se, kdyby byly koptéry (třeba jen větší, s autonomními režimy a určitou hmotností) časem evidovány a měly imatrikulaci jako letadla, v některých zemích to už myslím funguje nebo se to chystá. A to bude mj. o tom, aby byla jistota, že ve vzduchu budou jen certifikované stroje splňující určité technické a kvalitativní parametry. Je to podle mne blbost, smysl by možná mělo, kdyby byly k provozu schváleny jen "certifikované" typy, ale to je na jinou debatu. Myslím ale, že by neškodilo k nákupu i létání přistupovat tak, jako bych měl v koptéře sám sedět. Tady sice nehrozí nic mně, ale mohu ohrozit ostatní lidi, majetek či další vzdušný provoz.
mi5 napsal:
Kámoš tuhle kupoval za cca 6500 Kč bez kamery a přenosu na zem. Bylo to objednaný z Číny
Mně se fotka ani odkaz nezobrazuje, je chyba u mne?
Souhlasím s Vojtou. Čína, pokud to nedělá pro nějakou značku na zakázku, má mj. problém v rozptylu kvality, jeden kus je perfektní, jiný je zmetek. Já tam nenakupuju už z morálních důvodů, chci podporovat slušné tuzemské prodejce, ale Drákula si koupila brašnu na foťák, kabelku, kryty na telefon atd. a dobrý. Ale na tom se nemá moc co rozbít, stojí to pár kaček a dá se to popř. opravit. Věc jako koptéru bych nekoupil, kvůli záruce i z důvodu rizika poruchy, ať mechanické nebo softwarové, důsledkem může být havárie, ulétnutí a může to nadělat i škodu na zemi. A že bych si na něco takového pověsil další drahé zařízení jako gimbal a GoPro, to mi přijde jako dráždění hada bosou nohou.
Kamarád si z Číny přivezl koptéru. Takovou miniaturní, dětskou. Létala asi 5 minut, necitlivé ovladače s šíleným trimováním, stejně necitlivý plyn, viset na místě bylo horší než s dospělým vrtulníkem a stejně se vzápětí vydala na výlet. Asi už je v popelnici... Ale je fakt, že to byla hračka.
Navíc myslím, že předpisy se budou zpřísňovat a nedivil bych se, kdyby byly koptéry (třeba jen větší, s autonomními režimy a určitou hmotností) časem evidovány a měly imatrikulaci jako letadla, v některých zemích to už myslím funguje nebo se to chystá. A to bude mj. o tom, aby byla jistota, že ve vzduchu budou jen certifikované stroje splňující určité technické a kvalitativní parametry. Je to podle mne blbost, smysl by možná mělo, kdyby byly k provozu schváleny jen "certifikované" typy, ale to je na jinou debatu. Myslím ale, že by neškodilo k nákupu i létání přistupovat tak, jako bych měl v koptéře sám sedět. Tady sice nehrozí nic mně, ale mohu ohrozit ostatní lidi, majetek či další vzdušný provoz.
Co tu zminujes je problém, který jsem už někam psal. Jako modelář, jestli mi budou schvalovat nějací dementi letadla, který si doma postavím, tak to bude radost. Já třeba mám doma vysílačky, nabíječky, regulátory a motory do zásoby. Takže si nějakou kvadro kopteru postavím, ale chápu že pro většinu je jednoduší koupit už hotovou. Vysílačky dodávané v tihle setech jsou obyčejné, ale to platí vždy u levných setu. Při nákupu z Číny to chce pečlivě vybírat, ale většinou mi vše chodilo dobře. Hlavně baterky mají za super ceny.
za 14 dní se začíná prodávat DJI phantom 4. A nedá se říct, že by to byl jen malý facelift, ale slušný upgrade. Namátkou - rozpoznávání překážek díky senzorům, takže by se nemělo stát, že narazíte do stromu. Sledování objektů - ideální pro nás, cyklo a další sporty, citlivější ovládání a další novinky. http://www.drona..../phantom-4Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
welli - vypadá to dobře, detekce překážek se může hodit, sledování objektu, pokud bude opravdu fungovat v základním provedení, je bezva. Trochu mi není jasný argument, že závěs kamery se přesunul do trupu a těžiště se přiblížilo ke středu stroje (myšleno geometrickému středu), když vzápětí píšou o vyvýšených motorech, což znamená, že vrtule, za které to visí, se od těžiště vzdálily, takže nevím, v čem je přínos. Chtělo by to vidět a porovnat s P2 a P3, možné jde o jemné korekce designu, které ve finále zlepšují ovladatelnost, možná je lepší ovladatelnosti dosaženo jinak a s těžištěm nemá ve skutečnosti nic společného...