Chtěl jsem jet na Nedamov, vidět pár lidí...a oni budou u nás v beskydech. Asi změním plány, musím splatit nějaké dluhy :-) Takže jestli můžu, rád dorazím. Spím kdekoli, vezmu si stan. A rad si poslechnu co mě jednou taky ,,snad" čeká za zažitky až si dvouventil pořídím.
Waltr napsal:
Chtěl jsem jet na Nedamov, vidět pár lidí...a oni budou u nás v beskydech. Asi změním plány, musím splatit nějaké dluhy :-) Takže jestli můžu, rád dorazím. Spím kdekoli, vezmu si stan. A rad si poslechnu co mě jednou taky ,,snad" čeká za zažitky až si dvouventil pořídím.
Jo jo budes koukat poslouchat a za rok nebo dva dorazis na vlastni
Pred nekolika lety jsem u tebe byl pro CD Rom s dilenskou prieuckou na 12ku. Moc dobre slouzi takze jsem vdecky a rad se naoplatku podelim s zatim cerstvymi zkusenostmi ktere jsou jeste lepsi nez jsem cekal.
Pája
Vim ještě o par lidech kteří přijedou,tak tipuju,že nas bude tak do 30.Tak snad by to mohlo byt pohodove komorní setkání.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No,je jasný,že množství ředí kvalitu Minule nás tam bylo tak 12 a byla to skoro dokonalá akce...navíc "no madam" a někteří léta svazovaní se konečně odvázali Letos už to bude jenom horší ale nemám co dělat,tak se stavím
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Waltr napsal:
Jo jo budes koukat poslouchat a za rok nebo dva dorazis na vlastni
Pred nekolika lety jsem u tebe byl pro CD Rom s dilenskou prieuckou na 12ku. Moc dobre slouzi takze jsem vdecky a rad se naoplatku podelim s zatim cerstvymi zkusenostmi ktere jsou jeste lepsi nez jsem cekal.
Ano pamatuji, s nějakou slečnou..tu si pamatuji víc :-))))
Upravil Waltr dne 24.05.2016 05:02
Pavle,já jestli můžu tak bych taky dojel, jak jsem psal dřív - na "třindě se sajdou" a vemu i synečka sebou, spaní nevím, vše bude od toho jak moc nás bude limitovat pr..l a bude chuť jet domů. PS: anketu jsem vyplnil. Tomáš.
Tož taky dojedu, když jsem to slíbil.
Ale zatím mám měsíc zánět v šlachách v rameni a krku(vlastní odhad, doktory nevyhledávám) a každým dnem je to trošku horší, zrovna teď neotočím heftem plynu a když otočím hlavou doleva, tak skoro omdlím - nějak mi tam něco vypíná mozek.
Takže dojedu jen ze soboty na neděli pokud se neohlídnu a neusnu .... ono to nějak dopadne.
Ale od minulé neděle už jsem nasadil léčbu, tak věřím, že to povolí, motorka to vydrží a jestli já se uvidí.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Já nakonec nedojedu doktorka mi už nechce změnit místo pobytu, a asi bych to ani neuspojkoval tak snad za rok
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Tak někdo ubyl,někdo přibyl.Myslím že odhad množství lidí by mohl cca sedet.
Kdo přijede na něčem jiném než na dvouventilu,tak teda může.Akorát se s ním budeme bavit trochu míň.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
D-A-G-R napsal:
Já nakonec nedojedu doktorka mi už nechce změnit místo pobytu, a asi bych to ani neuspojkoval tak snad za rok
jaak za rok, ty uz to letos nevytahnes ? az se pudes enom tak project nekam na koffi tak to obvolej a negdo se chytne...koffi a zmrzlinku bych si taky dal.
Kupredu spatki ni krok...