Jezdím v přilbách Schuberth už nějaký ten pátek a nedám na ně dopustit. A zastoupení pro ČR taky nemá chybu. Již po několikáté za ty roky mi dokázali, že jsou to profíci každým coulem. Zrovna začátkem týdne jsem potřeboval drobnou plastovou součástku do své S2 Sport. Ve středu jsem zavolal do Geneze ve Zlíně, popsal co potřebuji, požádal o zaslání na dobírku a ve čtvrtek jsem měl dopisní obálku s plastovým "čudlíkem" doma a ještě k tomu ZADARMO. Takže ještě jednou velké DÍKY do Geneze.
Upravil Tonda dne 04.05.2018 10:50
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Jezdím v přilbách Schuberth už nějaký ten pátek a nedám na ně dopustit. A zastoupení pro ČR taky nemá chybu. Již po několikáté za ty roky mi dokázali, že jsou to profíci každým coulem. Zrovna začátkem týdne jsem potřeboval drobnou plastovou součástku do své S2 Sport. Ve středu jsem zavolal do Geneze ve Zlíně, popsal co potřebuji, požádal o zaslání na dobírku a ve čtvrtek jsem měl dopisní obálku s plastovým "čudlíkem" doma a ještě k tomu ZADARMO. Takže ještě jednou velké DÍKY do Geneze.
Souhlasím, výborná parta profesionálů s kladným přístupem k zákazníkům
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tonda napsal:
My moc děkujeme za pochvalu! Jinak S2 Sport drží?
www.geneze.cz
Tentokrát se šéf rozvykládal o svých rukavicích Rukka Virium.
Jsou prodyšné, přizpůsobí se, mají Gore-Tex a další vychytávky, o kterých se dozvíte v článku nebo nebo na videu
Ceny stojí za to, vyhrát můžete bundu Rukka Roughroad v ceně 20 000 Kč, přilbu SCHUBERTH C3 Pro za 14 500 Kč, boty Daytona Road Star v ceně 9 989 Kč nebo poukázky.
Soutěžní fotky najdete na našem profilu na Facebooku
Tak foťte, lajkujte, sdílejte!
Čas máte do 31. srpna
Přátelé, kamarádi,
v našem letním doprodeji najdete opravdu zajímavé kousky, Daytonu, SCHUBERH i třeba i skvělý set pro náročné - Rukka Energater.
Oblečení Rukka Energater je extrémně odolné a zcela nepromokavé, včetně svrchního materiálu, který nenasákne vodu ani v nepřetržitém dešti. A teď na něj máte 30% slevu!
Nový rozhovor našich motoplků je se známým hercem a neznámým motorkářem, Martinem Písaříkem.
Tentorkát je náš host víceméně začátečník v motocestování, nicméně teď se mu povedl takový husarský kousek, kdy se dostal do Iráku ve společnosti Igora Brezovara, velkého cestovatelského guru. Oba jsme na cestě podpořili vybavením
V rozhovoru ulyšíte, jaké byly jeho začátky, na čem jezdí a jaké to teda s tím slavným Igorem bylo
Velká cena Geneze 2018 zná své vítěze. Dva roky jsme nad soutěží přemýšleli, plánovali a pak čekali, jak to dopadne. A podle nás to dopadlo skvěle, takový zájem ani úroveň jsme se ani neodvažovali předpokládat.
Krásných fotek hodných cen přišlo strašně moc, to zoufalství poroty bylo cítit na hony daleko
Naše motivace byla jednoduchá, chtěli jsme udělat něco pro naše kamarády motorkáře a ukázat jim krásná místa, která stojí za to navštívit. My jsme si teda míst na výlet našli spoustu, tak snad Vy taky
Máte přilbu SCHUBERTH? A zaslouží si pobyt v našich lázních?
Jestli ano, tak nám ji pošlete nebo doneste na prodejnu a my se o ni postaráme. ZDARMA ji celou vyčistíme, prohlédneme a vrátíme jako novou. Pokud by bylo potřeba něco vyměnit, tak na náhradní díly je 10% sleva a práce je taky zadarmo.
Tentokrát jsme zpovídali našeho dobrého kamaráda Libora Hubíka z firmy PSÍ Hubík, která vyrábí především kombinézy pro motorkáře
Klasicky jsme probrali jeho moto začátky, pak jsme si povídali o tom, jak se spolupracuje s jezdci MotoGP, proč vůbec začal vyrábět kombinézy, kde měl pan Ryšavý nejhorší kafe v životě a dalších zajímavých věcech
představujeme vám zbrusu novou vyklápěcí helmu SCHUBERTH C4 PRO!
Je to nejtišší a nejpohodlnější vyklápěčka, kterou kdy SCHUBERTH vyrobil.
Co na ni říkáte?
už jste viděli Motoplky s Honzou Révaiem z Vandráků?
Bavili jsme se o jeho začátcích na motorce, jak se dali Vandráci dohromady a proč, jaké to je natáčet a cestovat... Prostě jsme probrali spoustu zajímavých věcí. Všechno se dozvíte tady...