já mám zatím letos zkušenost jen s evidenčkou. Dříve kontrolovali rozměry kol, homologaci výfuku atd. ted si jen nafotil Vinko na rámu a několik fotek celé motorky. Nemohl ani najít číslo motoru tak do protokolu napsal že nenalezeno a nic jiného jako výfuk, rám motoru, přidavná světla vůbec neřešili.
Eviduji se do dalsi stk. To znamena,ze kdyz si motorku odstrojis a po stk to nahazis zpet a udelas pruser,tak muzes mit velky problem.
Upravil Airspeed dne 24.02.2016 10:48
A vůbec nejhorší smrt je vyplašenosti vážení
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Myslím že to tak bude fungovat už pořád - myslím ten princip.
Co já vím, tak to připravovala Dekra a na jedné STK v Praze to vloni běželo jako pilotní projekt. To propojení s magistrátem atd - je hlavně kvůli tomu, aby se zabránilo kšeftování s STK u aut, která tam nikdy nebyly apod.
Co se týká doplňků, tak situace teď je trošku jiná než bude za půl roku. Teď jsou všichni posraní a radši nechají odstranit i plastovou samolepku s nápisem "Defend Lock" vzadu na autě, protože by mohla být příliš lesklá. Vůbec nevědí, co je v zákonech, oni mají své předpisy a ty říkají: radši nic nepouštět. Navíc je potřeba prokázat efektivitu nového systému, takže nejlépe nikdo aby neprošel napoprvé.
U aut vadí všechno co překračuje obrysy auta - třeba na nárazníku dodatečně namontované parkovací senzory, které mají plastové kroužky, které vystupují z roviny nárazníku. I když ten parkovací systém má CE, tak to mají dávat jako závažnou závadu, protože jsi montáží překročil vnější obrysy auta apod.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Problem vseho je to, ze je tu kocourkov, neco rika jedna smernice neco druha a pak kazda STK dela jak chce, Tomas napsal tu problmeatiku viz. vyse naproti tomu mi Airspeed vcera v telefonu rikal, ze jeho kamarad prohral soudni tahanici urceni vinika nehody na tom, ze padaky nebyly original a homologovane.
Upravil schrek dne 24.02.2016 11:23
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
plus seberou techničák a musíš si jít na úřad vyzvednout
Upravil schrek dne 24.02.2016 11:35
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Problem vseho je to, ze je tu kocourkov, neco rika jedna smernice neco druha a pak kazda STK dela jak chce, Tomas napsal tu problmeatiku viz. vyse naproti tomu mi Airspeed vcera v telefonu rikal, ze jeho kamarad prohral soudni tahanici urceni vinika nehody na tom, ze padaky nebyly original a homologovane.
Můžeš to rozvést? co to bylo za nehodu atd... klidně v jinym tématu ať to nezasíráme tady
In pivo veritas!
Nemuzu , nic vic nevim , tohle mi Airpeed rekl mezi reci, kdyz jsme resili pripojeni PAV k motorce. Jestli chces vedet podrobnosti asi mu napis PM, myslim si, ze bych to tu nikde moc nerozvijel. To melo byt jako ukazka toho naseho kocourkova ne podmet k dizkuzi.
Čeština můj koníček
Prejizdeni z pruhu do pruhu. Nehodu jsem videl na vlastni oci a byl jsem u soudu jako svedek. Pan mel Maserati a dobreho pravnika. Kdyztak zavolej a podrobne popisu. To by byla slohova prace na den. 721823983 Jirka
Koncem ledna jsem byl s autem (S-Max) a celkem v pohodě. Jen to zabralo více času (mají nějaké limity), Nafotili co šlo. Parkovací senzory v nárazníku, dodatečně montované, nevadily (kvůli přesahu obrysu). Taktéž denní svícení (4 a 4 LED světla, velikosti park.senzorů, zabudované v nárazníku) nevadilo. Naopak to sklidilo chválu za estetiku :-). Pak jsme plkali o motorkách a je to tak , jak píše Tomáš TT. Teď jsou všichni podělaní a chvilku potrvá, než si to sedne.
...létám pomalu a nízko... (obvykle)
R 1200 GS 2007
R 1250 GS 2022
Nez tu bulet nad rozlitym mlikem, radeji udelejte seznam STK kde jsou v pohode resp. kde jsou vysirkove!!! Ja jedu s werkama az pristi rok, tak mam na rok klid.
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!