TomasTT: Tak jsme domluveni, az to bude cele, tak ti to poslu, nebo si udelam vylet.
Ted jsem to prvni DVD dokoukal a mam oci na vrh hlavy. Je to zamerene jen na osobni automobily a motocykly. Kamiony tam nejsou. Jsou z tech dakaru vypichnute vzdycky nejake zasadni zlomove okamziky, nebo nejake zajimave souboje ci ruzne zaludnosti a narocnosti z nekterych rocniku, diky kterym se zapsali do historie dakaru. Tusil jsem, ze je ten zavod narocny, ale takhle...! No, uz se tesím na pokracovani!
Super. Já jsem viděl nějaké dokumenty v holandsku, všechno z ročníků 1999-2001 a jsou to neuvěřitelné věci. Hlavně jak to tehdy mastili v písku na motorkách, které fakt vypadají jak dnešní GS Adventure. Zhruba stejná velikost? Neuvěřitelný.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
milanosor napsal:
Jo, kdyby nekdo nemel moznost nebo cas sledovat Dakar v nepretrzitem deni ( jako ja ) tak tady je moznost: http://www.ceskat...akar-2009/
paulik78 napsal:
Snad to nebude příliš od tématu. Dnes jsem v trafice mezi levnými filmy narazil na DVD "Rallye Dakar - 30 Let Historie". Bude to serie 5ti disků a vyjdou během tohoto měsíce a začátku února. První DVD pojednává o historii, další 4 disky budou o závodech mezi lety 2004-2007. Zatím jsem viděl jen kousek toho prvního disku a musím říct, ty motorky a auta, se kterými jeli první závod - to teda klobouk dolů!
Tak jsem si taky dneska koupil...
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[236.95Kb]
Upravil BIGR dne 06.01.2009 18:37
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
paulik78 napsal:
Snad to nebude příliš od tématu. Dnes jsem v trafice mezi levnými filmy narazil na DVD "Rallye Dakar - 30 Let Historie". Bude to serie 5ti disků a vyjdou během tohoto měsíce a začátku února. První DVD pojednává o historii, další 4 disky budou o závodech mezi lety 2004-2007. Zatím jsem viděl jen kousek toho prvního disku a musím říct, ty motorky a auta, se kterými jeli první závod - to teda klobouk dolů!
Tak jsem si taky dneska koupil...
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[222.5Kb]
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
To paulik78: Díky za dobrý tip. Koupil jsem si taky. Mají to fakt snad ve všech trafikách. Připomeň raději i další díly...
Upravil radosek dne 06.01.2009 18:51
Tak jsem nemohl jinak, než sednout do auta a dojet si také pro to DVD.
Snad budu mít čas a podívám se na to, bo ten můj malej motorkář mne nechce nechat ani vyspat...
KTM 1190 Adventure R
Jsem rád, že se vám tip líbil. Vychází to každé pondělí, ale určitě to připomenu, mám to v telefonu, sám jsem hlava děravá. Už se těším na další díly!
Mimochodem všimli jste si, jak jsou tam vyretušované reklamy na tabákové sponzory? Já myslel, že mám špinavý brejle, než jsem na to přišel. A pak si tam v jednom záběru jeden motorkář vesele zapaluje cigáro.
Chlapi, jsem mimo republiku, myslite ze to pujde dostat nekde i na netu? Mohl bych zaukolovat brachu a co ja vim jestli to vubec nekde v trafice v Olomouci maji
milanosor napsal:
Chlapi, jsem mimo republiku, myslite ze to pujde dostat nekde i na netu? Mohl bych zaukolovat brachu a co ja vim jestli to vubec nekde v trafice v Olomouci maji
Hehehe oni nejsó v Olomóci trafiky zásobovaný... ???
Nic ve zlým, ale teď opravdu: Na obalu je internetová adresa www.filmexport.cz a e-mailová adresa video@filmexport.cz, to vidíš na fotkách, takže by to neměl být problém nechat si to poslat. A při nejhorším dej vědět, já si tyhle věci většinou stejně kupuji dvojmo...
shimanski napsal:
.... ten můj malej motorkář mne nechce nechat ani vyspat...
Jojo, to máš z toho, že jsi nenechal před časem vyspat svojí paní...
Upravil radosek dne 07.01.2009 08:05
[b]shimanski napsal:
.... ten můj malej motorkář mne nechce nechat ani vyspat...
Jojo, to máš z toho, že jsi nenechal před časem vyspat svojí paní...
...to bylo taky přesně obráceně, ona nechtěla nechat vyspat mně a teď jsou ke všemu na mne už dva...
Jinak tady u nás v Intersparu těch DVD měli odhadem tak 20ks.
Tak kdyby někdo chtěl a měl cestu po dálnici kolem MB, tak je to hned u dálnice...
KTM 1190 Adventure R
Ahoj Tome, blog je super, jsem na něm několikrát denně a hltám ty články. Hlavně ať to Martinovi jde s tím palcem jet, bude to asi hustě bolet.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Volal před 5 minutama. Bude mít telefonát na Eurosportu. Tak k tomu něco řekne. Já mu říkal že když Despres dokázal vyhrát se zlomenou klíční kostí, tak on musí s tím palcem dojet taky Cyril je takovej - no jak to říct - foukneš a uletí. Takže nic nevydrží. Tak snad máca vydrží. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...