Dnes jsem ji zkoušel, ovládání clony dost hlučné o proti mé C3, přísun vzduchu super, vnitřní části super, kšilt se u mé výšky a plexi klepe jako kráva, v nejnižší poloze je to nejhorší..clouma z hlavou od 50km)h.Ve stupackach v pohodě
všude dobře.....doma GSA
tak koupená a klepe štítek od 90 ...prostě tam je datel.. položím ruku na štítek a klid.. klepe středová část o helmu. Musíte použít trochu větší švih k zavření helmy? Nechce mě lehce doklapnout... v dešti mě sem tam do očí stříkne voda... tak nevím .... Za ty peníze jsem čekal trochu víc parády.... kdyby byl štítek z lepšího materiálu, tak dle mého neklepe. Je to i nepříjemné v pohledu, když se vám furt něco mrmlá před očima.
BMWGSA 1200, Citroen C6 :-)
Trochu ozivim, cas na upgrade helmy, tak me k te E1 zajima nazor nekoho kdo ma ty aktualni verze (ne huntery):
- jak je na tom stitek, klepe se ?
- nejaky neduh co vas na ni stve ?
- jaky intercom, neduhy, doporuceni ?
Nebo doporuceni uplne jine vyklapecky, protoze ....
Dik za info, vim ze je to hodne individualni, ale nejake zkusenosti napovi.... dik
CZECHcz: Datla jsem vyřešil nalepením 10g plochého závaží na vyvážení kol, zespodu na střed štítku. Mám najeto 10000km v E1 Crossfire. Dost mě to klepání za ty peníze štvalo.
xylem:
- v helmě je brutálně málo místa před pusou, standardní mikrofon od Interphone Tour pořád žužlám, nebo mi není rozumět. Dost rozdíl proti Nolanu N104.
- Při sklápění čelisti na něj musím být extra pozorný, abych ho neštípl.
- Proti půjčené 5let staré integrálce od Schubertu nová E1 o dost hlučnější (skoro jako Nolan)
- Klepání štítku v rychlostech kolem 80km (měřeno podle navi)
- Zacvakávání čelisti proti Nolanu o dost horší (jednou rukou docvaknout chce speciální grif)
- Štítek nepoužitelný na slunce šikmo zpředu
- Při offu to větracíma otvory neudejcháš
+ Mlží se míň než Nolan
+ Pevnější skořepina
+ Štítek, když se jede proti slunci
+ Větrání lepší než Nolan
+ Perfektní marketing, ten je na tom asi to nejlepší.
+ V 80kmh jsem letěl přes srnku a nic mi není, takže asi OK, ale příště si koupím něco jinýho.
Vybráno zatím nic nemám. Rád bych nějakou s lepším kšiltem, větším prostorem před pusou a odklápěcí, protože na moje použití je ta kombinace dobrá. Mrknu co bude na výstavě..
nemate nekdo info jestli se na sezonu chystaji nove vyklapecky ?
nezajimaji me barvy, ale typy, nebo alespon treba modifikace na instalaci intercomu, etc. ....
patral jsem, ale vicemene nasel nove modely jen pro levnejsi helmy a myslim ze vyklapecku pod 10t nema moc cenu kupovat, ta kvalita tam proste neni ......
xylem napsal:
nezajimaji me barvy, ale typy, nebo alespon treba modifikace na instalaci intercomu, etc. ....
patral jsem, ale vicemene nasel nove modely jen pro levnejsi helmy a myslim ze vyklapecku pod 10t nema moc cenu kupovat, ta kvalita tam proste neni ......
diky
na Motosalonu bys asi dostal všechny informace
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pokiaľ sa nemýlim, čo môže byť, novinky na sezonu sa predstavovali ešte na jesen, nepamätám si to úplne presne ale myslím, že s E1 sa zrovna hýbať nebude, opravte ma niekto ak sa mýlim
Po diskuzi a výměně fotek s Čestmírem jsem došel k vysvětlení, proč on je s E1 a intercomem spokojený a já ne. Má tam ten plochý mikrofon ze sady ProSound a já tam mám standardní, proto mi to nepasuje a jemu ano.
xylem napsal:
diky
na Motosalonu bys asi dostal všechny informace
nevim jestli vsechny, ale nejake jo - inovace E1 byla lehce naznacena na pristi sezonu, tak uvidime ....
je fakt ze vsechny nove modely jdou cestou integrace intercomu, tady to dohaneji tim SC10U, ale jednak to ovladani jen s otevrenym hledim mi neprijde moc prakticke (i kdyz jezdim s otevrenou skoro porad) a druhak ta vydrz je dost bida, proste tam na vetsi baterku neni misto .... tezko to vydychavat oproti vydrzi touru no : ((