Stále slyším stejné destinace, já mám letos v hledáčku Finsko. Maluju si to tak, že tam bude pusto prázdno, někde u jezera postavím stan, ulovim a upeču rybku nebo nasbírám pár křemenáců na smaženici, pak popojedu a zase nanovo. Projdu se po nějakém parku. Hlavně žádné davy a tlačenice. Snad to bude i skutečnost.
Ja to vidim v cervenci na Norsko, Svedsko a kdyz to vyjde pobaltskejma domu a v zari Turecko , Syrie. Kdyby mel nekdo nejake info a zkusenosti k Syrii tak uvitam ..
Švédsko je můj hlavní cíl letos. mam tam kamarádku a kamaráda co tam bydlí, jsem tam pozvaný, narodil se jim potomek a tak. plán je dorazit k nim, ubytovat se a pak procestovávat okolí. předběžně chci jet začátkem července.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Ale pouze pokud sezenu nejake rozumne spolucestujici.
randolfe to je fakt hardcore napad.. to se mi fakt libi... chvalim.
Jel bych pristi rok.. letos nejspis nestiham
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Leos GS napsal:
...Kdyby mel nekdo nejake info a zkusenosti k Syrii tak uvitam ..
Syrie je super: pekny pamatky, skvely jidlo, hodny lidi, extra levnej benzin (ted asi 7kc/L bezolovn.)...
Napis co konkretne chces vedet. (Vizum, carnet, dobry hranicni prechody pro moto, atd.?)
pro inspiraci viz moje www...
Chci jet přechodem z Turecka u Kilis směr Alepo a pak takove 3-4 deni kolečko Alepo - Rusafa - DAy az Zawr - Palmira - Apamea a tam potom zase někudy do Turecka. Hlavně by mě zajiml ten carnet a šaškarny na hranicích a pak jak přesně seděj mapy . Ale možna by bylo nejlepší dát někdy kafe až se budu motat v JČ :-) PS : krasny fotky
Taky se mi ta trasa líbí, ale víc než na 10 dnů nemůžu vypadnout . To by byla pěkná honička aby se to stihlo,nebyl by z cesty žádný požitek, tak asi nic (prd..) Takže zatím jen RO první víkend v květnu a pak se hukáže..
Upravil bluesbery dne 19.03.2009 15:25
Taky se mi ta trasa líbí, ale víc než na 10 dnů nemůžu vypadnout . To by byla pěkná honička aby se to stihlo,nebyl by z cesty žádný požitek, tak asi nic (prd..) Takže zatím jen RO první víkend v květnu a pak se hukáže..
No aby to stalo za to tak by to chtelo 3 tydny + jeden rezerva, at neni stres ze se to nestihne. Mozna doprovod Per Partes? Bluesberry smer dolu a Hicks smer nahoru?
Já vyrážím znova k Baltu na poloostrov Hel a pak na Malbork Tuze se nám tam líbilo a tak to chceme zopáknout.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Leos GS napsal:
...
Chci jet přechodem z Turecka u Kilis směr Alepo a pak takove 3-4 deni kolečko Alepo - Rusafa - DAy az Zawr - Palmira - Apamea a tam potom zase někudy do Turecka. Hlavně by mě zajiml ten carnet a šaškarny na hranicích a pak jak přesně seděj mapy . Ale možna by bylo nejlepší dát někdy kafe až se budu motat v JČ :-) PS : krasny fotky
Dik. Kafe by urcite pomohlo, staci napsat PM.
V Syrii jsem byl nekolikrat na moto i autem, tak rad poradim.
Jinak kdy se chystas jet? Mozna si letos cestu Tur-Syr-Jor zopakuju...
Leos GS napsal:
...
Dik. Kafe by urcite pomohlo, staci napsat PM.
V Syrii jsem byl nekolikrat na moto i autem, tak rad poradim.
Jinak kdy se chystas jet? Mozna si letos cestu Tur-Syr-Jor zopakuju...
24-26.4 mame s kamaradama ze SCRC jarni "výlet" a budeme spat nekde u Bechyne tak to by se kafe dalo nejak naplanovat. Jinak cestu chystam na zacatek zari cca od 2-3 do 20.9.
nepremyslel nekdo nad islandem? nekdy pres leto na 9-10 dnu
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
allroad napsal:
Byly mi splněny dětské sny...TIBET...letecky do Lhasy a pak moto. Přidali jsme se k 8 Rakůšákům. Snad z toho nebude.. Ein Kessel Buntes...východoněmecká televizní šou..( pro ty mladší, kdyby nevěděli...přec už patřím k té generaci s prostatou )
Leda by jsi jeste k tomu vzal Helenu na tandem a by Buntes dokonalej
allroad napsal:
Byly mi splněny dětské sny...TIBET...letecky do Lhasy a pak moto. Přidali jsme se k 8 Rakůšákům. Snad z toho nebude.. Ein Kessel Buntes...východoněmecká televizní šou..( pro ty mladší, kdyby nevěděli...přec už patřím k té generaci s prostatou )
Leda by jsi jeste k tomu vzal Helenu na tandem a by Buntes dokonalej
Ale tidle taky nebyli špatní....
YouTube Video
pecička,tenhle song... Nevěděl jsem že Boney M jsou černy madžamby
Upravil Kubrt dne 20.03.2009 17:43
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
xavier: jen tam, cestu jsem jeste nepocital na kolik dnu by vysla. tak daleko jeste nejsem :-) kolisti ale jezdi autobusem na tusim tri tydny celkem.
Upravil turby dne 22.03.2009 16:03
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Já letos mám celkem fajn partičku a máme dva cíle. Konec května Sardinie s baťůžkama a v srpnu Rumunsko solo .
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Sardinie je super ale na mě moc vedro OFF Road zažiješ když sjedeš do vnitrozemí a nebudeš se flákat při pobřeží nejlepší je pobřeží mezi Tortoli a Caligiari tam je to fakt super národní parky je tam usek že si připadáš že jedeš americkým Colorádem spousta zatáček a nádherná krajina jinak Sardinani celkem benevolentní jak k ježdení po polnačkách tak k stanování mimo kempy jinak super je neptunova jeskyně na severozápadě u Porto Tores jsou tam i useky kolem pobřeží že silnice večer zaplavuje příliv takže i brody v moři to se ti u nás nestane.Taky pěknej usek je mezi Oristánem a Iglesias konkrétně okolo Buggeru divoká příkoda kaňony a nádherně čistý moře s 2m vlnama no prostě paráda když vjedeš do vnitrozemí tak se normálně stává že skončí asfalt a máš vysněný off road .Bacha na prasata a kozi na silnici a exkrementy .Chtěl bych se zeptat jak plánuješ to Rumunsko to jedeš sám (solo) nebo vás jede víc měl bych taky zájem