bmwprislusenstvi napsal:.....ano ucet je na ic meho manzela mame ucet spolecny, te shodyy jsi si musel vsimnout...
....společný firemní účet se soukromým rodinným to je nějaká účetní novinka? Který finanční úřad tohle povoluje?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Pochopíte, že jsem mu to prodala přez soukromou inzerci sám se vnutil s penězma na účet...no panovi BMWGSA nikdo netvrdil co tu píše chtěl vědět komu peníze posílá...dostal jméno osoby uvedenou na facu účtu a následně tato osoba byla přidružena projistotu a pocit jeho bezpečí pod IČ...ale nebudu vysvětlovat nejsem tak obratná jako páni překupníci co se do mě obuli...nemám to za potřebí bojovat zde o prodej mám své spokojené odběratele i v zahraničí takže mi o nic nejde.Měla jsem i dost zajímavých telefonátů, ale to by bylo na jinou kapitolu už.
Jak jsem řekla...nejsem tady u maturity.Mějte se tu fajn
zdenek1 napsal:
No já nemůžu nereagovat,prostě jsem takový.... :-) celkem souhlasím tady se slečnou (paní) já si svoje starší BMW taky koupil ze svých uškudlených peněz v práci jako zaměstnanec a jsem rád ,že ho mám. Nejsem (bohužel ? ) jeden z těch,co si můžou každou chvíli koupit třeba na firmu nové BMW , a vůbec mi nevadí si koupit levnější věci třeba kolikrát i od ťamanů! To, jestli jsou tyto věci kradené, nebo odkudkoliv mi je srdečně jedno protože jsem Čech :-) !!! Nechci nikoho urazit, ale neříkejte mi tady,že nikdo tady nekoupil levnější náhradní díl třeba na auto nebo cokoliv jiného,nebo to jste tady všichni vyhráli ve sportce ???
Komu se to prostě nelíbí,tak to nekupujte. A o mařži a cenách BMW se raději ani nebudu bavit ..... za ty ceny by to mělo být vše ze zlata.
Ještě by mne zajímalo,kde jsou ti,kteří si tam u slečny začali objednávat všechny ty věci,že tady nikdo nenapsal ?! Ještě mě napadlo,jestli by jste (podle některých tady) neměli udělat tyto stránky jen pro "vyvolené" .
Pokud teda bude někomu vadit že jsem Čech,nebo že mi je jedno od koho nakupuji,nebo prostě někomu tady budu vadit tímto mým vyjádřením,tak já se nechám tady odtud dobrovolně smazat .
Takže pokud by ti teoreticky někdo ukradl libovolnou věc a následně by si věděl, že se někde prodává s podezřelou cenou, tak by si ty kupce i přesto podporoval?
Zatím jsem nekoupil (nebo nekupoval ) věc o které bych vědě,nebo byl přesvědčen že je kradená, jen nízká cena mne o tom nepřesvědčí ! A okradený jsem taky již byl ....
Ale na tohle jsem se neptal. Otázka zní myslím jasně
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Nedá mi to a musím na toto téma zareagovat a zastat se paní
z bmwpříslušenství. Vím, nejsem zde na foru dlouho a tak mi můžete
říct, že do toho nemám co k...t a taky nejsem jeden z těch majetnějších
a než jsem si koupil svou vysněnou motorku, tak jsem o tom musel hodně
dlouho přemýšlet...., ale to je jiná věc.
Od paní jsem si něco objednal, balíček dorazil za dva dny, velikost mi
neseděla a tak jsme se domluvili na výměně, měl jsem zájem ještě o něco,
a tak jsme se domluvili, že se přijedu podívat a udělal jsem si k ní
výlet z Prahy (bylo to včera) a nelitoval jsem . Veškerá komunikace je bez problémů, na požádání mi dala telefon a pak už jsme se domlouvali po telefonu. Mimochodem je to velice příjemná a hodná paní . No a co se týče dokladu za zboží, tak mě ani nenapadlo si o nějaký říct. Co jsem paní poznal, tak si myslím, že při jakýmkoliv problému je s ní domluva....
Nechápu, proč se do paní navážíte, přeci když se někomu něco zdá v tomto
obchodu podezřelé, tak nekupuji. Mě to podezřelé nepřipadá a tak jsem
koupil.... Proč by paní pozvala kupujícího do svého domu, když by na obchodu bylo něco podezřelého? Je to ale samozřejmě jenom můj názor a doufám, že mě za něj nepřeválcujete .
Nedá mi to, abych to neokomentoval -
Místo toho, aby jste byli rádi, že pořídíte některé věci, levněji tak remcáte. Některým příspěvkům tady moc nerozumím.
Dle mého názoru, pokud něco sháním a seženu to třeba zde levněji, je to dobře pro mou kapsu a o to v konečném důsledku jde. Odkud to pochází mi je už celkem wurst.
fero napsal:
Nedá mi to, abych to neokomentoval -
Místo toho, aby jste byli rádi, že pořídíte některé věci, levněji tak remcáte. Některým příspěvkům tady moc nerozumím.
Dle mého názoru, pokud něco sháním a seženu to třeba zde levněji, je to dobře pro mou kapsu a o to v konečném důsledku jde. Odkud to pochází mi je už celkem wurst.
Taky jako já :-) typický Čech (jak tady někdo píše) :-)
Mi to spíše připadá,že snad bečí spíš prodejci věcí a dílů,že jim někdo prodává sortiment levněji jako oni ...
No a jestli to někdo někde šlohnul ,stejně to neovlivním, kradou se jiné prachy,tam třeba nahoře a taky to neovlivním že jo ... se tady nebudu hádat kvůli nějakým posraným rukavicím nebo bundám !!! Avotom to je .... Prostě kdo na to má (a nakrade si třeba jinde) tak si koupí za draho,kdo né koupí si levněji .... To zas bude odezva
a všechny diskuze okolo z tebe poctiváka fakt nedělají.. Takže ani s původem věcí..
To jim nezávidím.
Proto platím přes účet jen přes Aukro nebo solventním firmám, ideálně na základě proforma faktury.
Ale tady se myslím nic takového nestalo,že by paní něco neposlala ?! Spíše naopak,většina tady píše že jsou nadmíru spokojení a že děkují za super domluvu a rychlost dodání ???
Polehčující okolnost pokud šlo o krádež: Nebyli by okradeni motorkáří ale prodejci , zboží je nové, a pokud prodejci pod značkou BMW mají takové marže tak se ta krádež vstřebá nebo to zvládne pojistka, pokud nebude vypátrán pachatel
bmwprislusenstvi napsal:.....ano ucet je na ic meho manzela mame ucet spolecny, te shodyy jsi si musel vsimnout...
....společný firemní účet se soukromým rodinným to je nějaká účetní novinka? Který finanční úřad tohle povoluje?
Nejdnou je to tady samej Babiš
... na danění věcí by jste se tady mohli zeptat jiných všemi vychvalovaných prodejců ....já zapomněl,to je jiná,protože s těma chodíte na pivo,tak ti danit nemusej
...čecháčci
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
By mě zajímalo kolik prodejců si to od paní nakoupilo a teď to budou střílet za plnou palbu u sebe na krámu. A tady maj plnou hubu keců a morálky.
Upravil GSPETR dne 15.03.2016 13:43
GSPETR napsal:
By mě zajímalo kolik prodejců si to od paní nakoupilo a teď to budou střílet za plnou palbu u sebe na krámu. A tady maj plnou hubu keců a morálky.
NO TAK TO JSEM SE POBAVIL.
takže pokud něco prodávám v soukromé inzerci, tak i když je to opakovaná činnost a evidentně se jedná o objem v řádech desítek tisíc, tak na to nemusím dávat lidem doklady a nemusím danit. ale jsem lidumil tak co.
"čili ode dneška se mění prodej věcí v touratechu. budu to prodávat soukromě i v krámu a bez účtu a je to. pecka. a pokud budete chtít platit převodem, budete to posílat na účet mojí babičky. a dám vám 15% slevu a vy mě budete milovat, protože tím pádem ušetříte. a jestli to tu koupím za režii, nebo to rovnou ukradnu ze skladu, o co jde.... a taky bych se mohl šábnout s naším řidičem, že mu jako sem tam vypadne z auta bedna se zbožím..."
ach jo
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
milan enduroskola napsal:
takže pokud něco prodávám v soukromé inzerci, tak i když je to opakovaná činnost a evidentně se jedná o objem v řádech desítek tisíc, tak na to nemusím dávat lidem doklady a nemusím danit. ale jsem lidumil tak co.
"čili ode dneška se mění prodej věcí v touratechu. budu to prodávat soukromě i v krámu a bez účtu a je to. pecka. a pokud budete chtít platit převodem, budete to posílat na účet mojí babičky. a dám vám 15% slevu a vy mě budete milovat, protože tím pádem ušetříte. a jestli to tu koupím za režii, nebo to rovnou ukradnu ze skladu, o co jde.... a taky bych se mohl šábnout s naším řidičem, že mu jako sem tam vypadne z auta bedna se zbožím..."
milan enduroskola napsal:
ach jo
No,a taky to musíš prodávat za rozumnou cenu,třeba jako ona ! :-)
Bábiška na tom sice usilovně pracuje (ha ha ha!), ale zjednodušený daňový doklad prozatím je podnikatel povinen vystavit pouze na vyžádání. S EET to bude jiná, odpadnou "všechna zvěrstvá a karuselové podvody"...
Čest (a) buch, Old K.
Někdo kritizuje tu paní,někdo kritizuje touratech,někdo možná i rockway.Ale všichni mají i spokojené zákazníky.Tak co,at si kazdy nakupuje kde chce.Rizika si nese sám a svědomí případně musí zpytovat také on.Tak o co jde?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!