Jo jo byly jsme se podívat v Novém světě - celkem jsme tam jezdili asi 3-4 dny... Koupili jsme si tam mapku, kde bylo foto zajímavých míst a tak si to pěkně projeli... Super byl úsek serpentín od Černého města přes průsmyk (kaňon) a potom serpentinami dál a vyjedeš jako za Jaltou... Mohl by jsem se podívat podrobněji do mapy - nemám jí tady u sebe v pracovně...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Jo tak to jste jeli stejně! My jsme jeli jeden den to Černý město a potom druhý den jsme si daly tu cestu co vy... to jsou serpentýnky co...
serpentyny jsou tam krasny, ale kdyz jsme jely dolu k Jalte, tak nas chytil peknej slejvak, a to uz tak pekny nebylo :-( Ale do ty doby svitilo slunicko, takze az t kem radarum uplna krasa :-)
Jooo čéče Tcherte u nás panovalo počasí přímo neskutečné.... zmokli jsem jen 15km před příjezdem pod Elbrus - jinak bylo neskutečné počasí a to jak Velký Kavkaz tak i Krym...
Tom_P... nesmíš to vzdávat... když chceš tak všechno jde ne?
Je pravda, že hodně lidí umí jen sibovat a když přijde na věc tak je vše jinak... Mám to štěstí, že jezdím s opravdovými kamarády co to neberou jen jako, že je pěkný o tom mluvit...