Zdar Mali. gratuluju k výbornýmu artistickýmu číslu.
kámošovi taky v pátek auto nedalo přednost. Speed triple prasklej rám a celkem dobitej. Jaký máš zkušenosti? Jak na pojištovnu, aby to dopadlo dobře?
hlavně, že je pivo ftlamě
Mimochodem, mluvite tu o starostech s opravou... jaky starosti?
Nekolikrat jsem podobny situace s autama resil, vzdy jen auto odevzdam do autorizovanyho servisu, kterej je smluvni pro pojistovnu, tim docilim 100%tni opravy a finance neresim vubec, ty jdou mimo me.
Pokud to nechci bastlit a zkouset dostat z pojistovny nejaky zpropitny jinou cestou, nevidim problem. Naopak bych se radoval z hromady novych dilu.
Alda napsal:
Nekolikrat jsem podobny situace s autama resil, vzdy jen auto odevzdam do autorizovanyho servisu, kterej je smluvni pro pojistovnu, tim docilim 100%tni opravy a finance neresim vubec, ty jdou mimo me.
Pokud to nechci bastlit a zkouset dostat z pojistovny nejaky zpropitny jinou cestou, nevidim problem. Naopak bych se radoval z hromady novych dilu.
Aldo bohužel už to není uplně taková pravda něco jiného je škoda na nové či zánovní věci a uplně jinde je to u staré vrány co ma nahrkáno třebas 180000km . Pjištovny dnes jen a jen drbou lidi jak můžou aby ušetřili a to my nikdo nevymluví . Počkej až přijede MrGS a Milan (pokud neemigrovali do DŽA) tak nám k tomu také poví...
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Alda napsal:
Aldo bohužel už to není uplně taková pravda něco jiného je škoda na nové či zánovní věci a uplně jinde je to u staré vrány co ma nahrkáno třebas 180000km . Pjištovny dnes jen a jen drbou lidi jak můžou aby ušetřili a to my nikdo nevymluví . Počkej až přijede MrGS a Milan (pokud neemigrovali do DŽA) tak nám k tomu také poví...
jak psal Alda . Ja to u aut nikdy neresil. Pokud nehodu zpusobil nekdo jinej nestaral jsem se o plneni. Autorizovanej servis a udelali vse co bylo treba a pojistovna zaplatila. Nikdy zadny kraceni at slo o auto stary rok nebo 5 let.
No tak pojišťovny asi drbou a bylo by jistě pěkné dovézt rozmlácenou, 20 let starou motorku do servisu a nechat ji opravit z nových dílů. Bylo by pěkné, mít to bez starostí. Třeba to tak dopadne a když ne, tak 11-ky se dnes dají koupit hodně pod 100 tisíc. A za kolik se dá sehnat z Německa bouchlá na předek, aby se z ní opravila ta druhá? A zbytek se dá prodat na ND. ŕešení se vždycky najde a s čím jsem za ta léta přišel do styku, v menšině případů na tom byl majitel finančně škodný, spíš naopak. Jasně, jsou to starosti a delší dobu se nejezdí, to je blbý, když mi rozbli auto, pojišťovna zaplatila náhradní, ale to bylo firemní, u motorky to asi nepůjde..
Hlavně že jsou celé kosti. Držím palce!
MALI napsal:
Ta louže je benzín, protože jsme 10 km před tankovali a měl jsem plnou bandu - teklo to přepadem. Převodovka se zdá být OK a kardan v ní drží. Odnesl to konec kardanu (příruba s tisícihranem), kterej je prasklej jak se vytrhla celá rozvodovka - ta to má taky za sebou a nohavice kardanu taky. Kolo vypadá OK. Něco málo pobraly i kufry. Měl jsem kliku, že jsem celej. Nemám ani škrábnutí, jen trochu cejtim krk, jak mi šla hlava dozadu
To Marta: To je mi jasný, že by se to hodilo jako zdroj náhradních dílů, pár doplňků tam je a myslim, že Kašákovi by se hodila celá převodovka
Jak se k tomu postaví pojišťovna uvidíme, ale vzhledem k tomu, že už mám svý zkušenosti, tak se určitě o**** nenechám.
Mali, hlavně žě jsi v cajku a jsem rád, že na mě myslíš. I když takhle nutně jsem tu převodovku nesháněl, abys kvuli tomu vrakoval svoji.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Dík kluci. Zatím jsem nahlásil škodu, poslal doklady a čekám na likvidátora. Opravovat to z novejch dílů by asi vyšlo víc než celá cena motorky, byť jsou na ní doplňky asi za 80. Uvidim co s tim vymyslim - v nejhoršim se to prodá a koupím jinou no. Ve středu povalim na dovozku s PDčkem, ať mám na čem jezdit. Zatím stavim sajdu. Dneska jsem na ní navrčel po delšim přemlouvání motor na kterym jsem dělal částečnou GO, tak jsem z toho měl radost (sousedi taky, bo tam ještě nejsou výfuky ).
Upravil MALI dne 09.05.2016 20:08
[quote]MALI napsal:
Dík kluci. Zatím jsem nahlásil škodu, poslal doklady a čekám na likvidátora. Opravovat to z novejch dílů by asi vyšlo víc než celá cena motorky, byť jsou na ní doplňky asi za 80. Uvidim co s tim vymyslim - v nejhoršim se to prodá a koupím jinou no. Ve středu povalim na dovozku s PDčkem, ať mám na čem jezdit. Zatím stavim sajdu. Dneska jsem na ní navrčel po delšim přemlouvání motor na kterym jsem dělal částečnou GO, tak jsem z toho měl radost (sousedi taky, bo tam ještě nejsou výfuky ).[/quote A já doufám že se sajdama dáme brzo jízdu a výfuky tam nandáš jinak jedeš leda za mnou Jo a mysli na moje naše vape
[quote]MALI napsal:
Dík kluci. Zatím jsem nahlásil škodu, poslal doklady a čekám na likvidátora. Opravovat to z novejch dílů by asi vyšlo víc než celá cena motorky, byť jsou na ní doplňky asi za 80. Uvidim co s tim vymyslim - v nejhoršim se to prodá a koupím jinou no. Ve středu povalim na dovozku s PDčkem, ať mám na čem jezdit. Zatím stavim sajdu. Dneska jsem na ní navrčel po delšim přemlouvání motor na kterym jsem dělal částečnou GO, tak jsem z toho měl radost (sousedi taky, bo tam ještě nejsou výfuky ).[/quote A já doufám že se sajdama dáme brzo jízdu a výfuky tam nandáš jinak jedeš leda za mnou Jo a mysli na moje naše vape
Jojoj co to tady čtu? Tak hlavně že je už vše OK!
A přidávám se s dotazem na GaPa. Já po roční pauze kvůli pitomé nemoci zase vyrážím, tak rád tam s tebou pokecám a lupnu pár pivek!