tak jsem pořídil Fisher Space Pen. Vypadá super. Mám jej i s tou sponou. Nemám odvahu jej na M2 zavěsit zvenku do držáku. Zatím jsem odtud všechny propisky poztrácel. Perfektní je, že se Space Pen vejde do vnitřní kapsy.
jarrii napsal:
Toto nosím já :-) Made in soused ;-)
To je krása, gratuluji. Sháním šikovného nožíře který by mi udělal na Leatherman Charge AL dřevěné střenky. A případně i pouzdro. Nechtěl by to soused zkusit?
tak jsem pořídil Fisher Space Pen. Vypadá super. Mám jej i s tou sponou. Nemám odvahu jej na M2 zavěsit zvenku do držáku. Zatím jsem odtud všechny propisky poztrácel. Perfektní je, že se Space Pen vejde do vnitřní kapsy.
Díky za tip.
Charlie
Tak každému to vyhovovat nemusí, u mne to byla především potřeba krátké propisky a nakonec se mi s ní i dobře píše. S M2 jsem to vyřešil tak, že Drákula mi tu jednu kapsičku na pero dole zašila, jen pár stehů stejnou nití, vůbec to není vidět. Nejde to úplně, aby to nevypadalo blbě, kousek otvoru ještě zbývá, ale je stlačený k sobě a propiska by asi nepropadla. A hlavně, i když jsem tomu moc nevěřil, zatím nevypadla ani z krytky, co je na ní klip. A když propisku vytahuju za krytku, ani pak propiska nevypadne a nezůstane v kapsičce. Takže zatím dobrý.
Co se mi ale osvědčilo, je tenhle blok. Koupil jsem ho tuším v Armedu, je to takový záhadný papír, co nejde utrhnout, nezvlhne.. A Fisher na to píše pěkně, tak nějak po něm sametově klouže:-).
Ivan přiložený následující obrázek:
Blbý je, že blok má formát, který se nevejde do M2, tak ho nosím v brašničce přes rameno s peněženkou, tabletem a dalšími věcmi. Kdyby byl o trochu menší, stačilo by mi to.
Tuhle jsem narazil na starší propisku, co jsem nosil před Fisherem. Už ji nepoužívám, ale napadlo mne položit vedle sebe věci, které by k ní ladily, ale pohromadě jsem je u sebe nikdy neměl. Někam jsem tu fotku dal s popiskem "EDC pro formální příležitosti", myšleno třeba k obleku, ale některým se to nelíbilo, že prej kýč:-):-). Ještě by to chtělo kudlu nebo multitool, ale nemám nic ve dřevě...
věřím, že tím zašitím, se propadnutí propisky zabrání - dobrý nápad.. Já ji nosím zavěšenou za vnitřní kapsu M2. Jako poznámkový blok používám malé Post-It bločky 80x50 mm, které se bezvadně do vnitřní kapsy M2 vejdou.