Myslím že měl doteď dost času alespoň částečně něco napravit. Něco to napovídá o jeho charakteru.
Pokud budete něco organizovat také přispěju. Když nejsem tady, tak jsem někde jinde. Ještě se mi nestalo, že bych nebyl nikde...
Zmr.d křivej.
Na holcinu taky prispeju.
Upravil Kubrt dne 15.06.2016 17:41
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Doufám, že to nebyl nikdo odsud!!! S takovým bych chtěl jet na vejlet! Jinak holčine brzké uzdravení a taky případně přispěju....
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
No jsem rád,že se našel
...ale je to tady zajímavý
1,je tady jeden ****s,co rozpůlil auto svým novým LC a přizabil v tom dva lidi a jen proto,že se sám rozštípal,tak jste mu všichni přáli brzké uzdravení.
2,teď druhej ****s,co sejme ženskou,ta má "jen" zlomený nohy a borca by jste bili a ženské nosili kytky
...nechápu nic.
Proč je v prvním případě chudáček ozdravovanej a v druhým případě,proč má být obdarována cizí ženská?Kolik se jich ten samej den zrakvilo někde jinde a to nebrečíte a neobdarováváte...
Máte pocit spoluviny,protože jezdíte na stejný značce motorky,jako ten labil?
...tak proč jste ho neměli vloni?
Asi mi uniká nějaká společenská konvence
Nic ve zlým...jen se ptám,protože to absolutně nechápu...třeba mi to někdo z těch,co se účastnili obou vláken,vysvětlí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No já bych řekl, že je rozdíl mezi tím, když člověk někde neodhadne co zvládne a způsobí nehodu a tím, když způsobí nehodu a sprostě ujede. Ale možná v tom vidím rozdíl jen já.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
No já bych řekl, že je rozdíl mezi tím, když člověk někde neodhadne co zvládne a způsobí nehodu a tím, když způsobí nehodu a sprostě ujede. Ale možná v tom vidím rozdíl jen já.
ano,neodhadl při 160km/h při předjíždění kamionu !!! ,kterej byl v odbočovacím pruhu!!! vzdálenost ...to ho ospravedlňuje.
Takže,když je někdo tak arogantní,že si myslí,že on je ten vyjímečnej,co si může dělat na silnici,co chce,je polehčující okolnost?
A v čem je to jiný od člověka,kterej si taky myslí,že si může dělat na silnici,co chce,tak jel přes přechod,když přecházela ženská?
...rozdíl je akorát v tom,že jeden nedostal šanci odjet...to podle mě z nikoho chudáčka nedělá.
Navíc to pořád nevysvětluje,proč zraněný lidi z auta nikdo nechtěl kontaktovat,natož obdarovávat.
Upravil Mr GS dne 15.06.2016 17:36
MaO napsal:
Musím říct, že to vidím stejně jako Mr GS. Vždy jde o to, jak se to lidem podá...nejen v tomto případě.
Jak kterým lidem....někteří"konzumují podaný pokrm", jiní přemýšlí. Je každýho věc jakej má názor na konkrétní situaci. Tomu davovému honu na lišku dost přispívá anonymita lumpa....
Holky mi je líto....
Mr GS napsal:
Nic ve zlým...jen se ptám,protože to absolutně nechápu...třeba mi to někdo z těch,co se účastnili obou vláken,vysvětlí
a) ze zacatku jsme nevedeli, jak to u tech Klecan bylo (ja to nevim doted
b ) tenhle **** ujel od zraneny holky. To udela jen ten nejvetsi ubozak.
Upravil hicks dne 15.06.2016 19:12
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mr GS napsal:
Navíc to pořád nevysvětluje,proč zraněný lidi z auta nikdo nechtěl kontaktovat,natož obdarovávat.
a vime jasne, jak se to tentokrat odehralo? Jestli jo, tak mne to zaujima.
17 cm
Já plácám jenom za sebe a netvrdím, že vždycky jdu s davem a nebo že je to něco chytrého.
To co načal Mr GS je jistě k zamyšlení, ale jak už to tak v životě bejvá, nic není černobílé a nejde dokonale nalajnovat. Ani včely a mravenci nejedou úplně stejně.
Nemá cenu něco vysvětlovat, bo by to stejně bylo jen a pouze z mého pohledu.
Já prostě tak nějak cítím určitou spojitost s pacientama, které vlastní a provozují krámy, se kterejma Hitler do Moskvy nedojel a prohrál válku.
A zároveň vím, jak je člověku s přeraženou hnátou, plátem železa a kopicí šroubů a jak to pokračuje, i když jsou šrouby a trubka z kosti pryč. A to se jednalo o jednu hnátu a v podstatě "učebnicovou" zlomeninu, které bláhé paměti v Opočně rovnal vrátnej.
Jasně, nejsme spolek Pekelnejch Andělů a od od keců k trhání masa padoucha ostnatým bičem je opravdu velkej kus cesty. Takže jsem i tak trochu rád, že se tu vedou spíše "akademické" popravy než reálné zabíjačky.
Ovšem to se vůbec nevylučuje s vnitřním pocitem, že by nebylo od věci třeba i nějak usnadnit léčbu a pomoct dívčině (a to je opravdu to podstatné, bo kdyby to byl dědek mého věku, tak prd ). A kdyby byla ještě k tomu hezká, tak by se tady určitě našel někdo, kdo by jí v noci předčítal Dekameron
Prostě, sejmul jí pacoš na GS, vys ral se na níé a ujel. To řeší fízlové. Nakonec, za to je přeplácíme, nejen za výběr rychlostní daně, že ano.
A tak nějak cítím, že když to byl někdo, kdo možná je a nebo může být dle nějakých znaků považován za člena této komunity (myšleno na tomto webu), tak mě není proti mysli nebohé dívčině ukázat i tu druhou tvář.
Prostě tu lidskou.
Kytkou, lentilkama na hojení a případně nějakou tou korunou jí rozhodně neurazím. A pokud se kontakt najde a bude ochota od více lidí, tak jí třeba to její bebíčko trošku pofoukáme.
Víc bych za tím nehledal. Nejsem ani soudce, ani Kristus.
Naštěstí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mr GS napsal:
na podstatě tý věci,to ale nic nemění.
Já jsem nikde netvrdil,že to není ubožák,já nechápu,proč by měl někdo obdarovávat zraněnou cizí ženskou,když dva lidi v autě nikdo nehledal.Jak ženská,tak posádka auta v tom byli nevinně a stejně tak byli všichni poškozeni řidičem motocyklu BMW.
Mr GS napsal:
na podstatě tý věci,to ale nic nemění.
Já jsem nikde netvrdil,že to není ubožák,já nechápu,proč by měl někdo obdarovávat zraněnou cizí ženskou,když dva lidi v autě nikdo nehledal.Jak ženská,tak posádka auta v tom byli nevinně a stejně tak byli všichni poškozeni řidičem motocyklu BMW.
Tak tady je ten vinik jasnej, ne? v tom predchozim pripade to nebylo.
Navic.. bud trochu rytir... baba z tebe ma bejt na prechodu vlhka.. ale ne od krve, vole
17 cm
Navic.. bud trochu rytir... baba z tebe ma bejt na prechodu vlhka.. ale ne od krve, vole
to jí mám jako za jízdy pochcat?...to nejde...já se věnuju řízení
ještě by se mi dostal do drátů a kouslo by se mi přední kolo
MaO napsal:
Musím říct, že to vidím stejně jako Mr GS. Vždy jde o to, jak se to lidem podá...nejen v tomto případě.
Vidím to stejně! A myslím,že ta holka potřebuje hlavně rodinu a blízké.
A jen kvuli tomu,že borec měl BMW,která je asi nejprodávanější motorkou,mi přijde blbost se do toho míchat.
Holky je mi líto,ale denně skončí spousta lidí bohužel hůř. Ale kvůli tomu,že mám třeba auto ford,tak jsem nikdy neměl potřebu řešit kytkou nebo bonboniérou případy kdy řidič forda způsobí nějaké zranění a ujede.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Neskutečný svinstvo ujet od zraněného. Snad holka dopadne dobře a uzdraví se. Ještě léta se bude třást u silnice z prožité zkušenosti.A když jsem zběžně dočetl, že je hon na SPZ začínající 5H, tak se mi zastavila pumpa. Ještě že mám červenou, tak mě snad z motorky nikdo neskopne.
Upřímnost nadevše