A vite co je nejvetsi prd.l? Ze kdyz se clovek podiva na nejakou dobu do vychodnich statu jako rusko, kazachstan, cina, turecko atd tak zjisti jak je ta evropa trapna a namachrovana vcetne nasi republiky. Nejak jsme se zapomneli chovat normalne...
vorel napsal:
Tak to je vtipný, starý vybrali svět mladejm ve kterým budou žít
Nám to dělaj důchodci se socanama a komošema přeci taky
Taky se to dá říct tak, že čím byl volič starší a zkušenější, tím méně chtěl takovouto budoucnost pro svou zem a pro svoje děti.
Upravil stepan dne 24.06.2016 21:06
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Jinak jsem s unií v pohodě, nectim že by omezovala můj zivot
Stačilo by mi aby mi vrátili rybizovou marmeládu, na tom opravdu trvám. Ať si tam schuzujou doaleluja když je to baví, ten život ani peníze jim nezavidim.
Taky bych už nechtěl mít dobytka na hradě, japonskou konvici v politice věčně remcajici masu všude kolem.
Ale to jsou jen drobnosti, dobrou náladu mi to nepokazi.
říkám si hurikán
vorel napsal:Jinak jsem s unií v pohodě..... Ale to jsou jen drobnosti, dobrou náladu mi to nepokazi.
...když se člověk vždy vrátí ze světa, tak si uvědomí, jak to, že žijeme tam, kam došel praotec Čech, je neskutečná pohoda...
Stejně se najde spousta těch, co bude neustále remcat, ale jinak je život tady jako v bavlnce...
No nic, jdu chystat karavan, ať za chvíli už někde stojí ve stínu se zapnutou klimatizací, než přijde ochlazení...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
vorel napsal:
[quote]
Nepřijde mi správný, aby dedci urcovali svět pro třicetiletý, ale co už
A co tedy navrhuješ? "Starý" postřílet?[left] A kdo by na ty mladý dělal?
Upravil hobr dne 25.06.2016 10:54
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
vorel napsal:
Tak to je vtipný, starý vybrali svět mladejm ve kterým budou žít
Nám to dělaj důchodci se socanama a komošema přeci taky
Taky se to dá říct tak, že čím byl volič starší a zkušenější, tím méně chtěl takovouto budoucnost pro svou zem a pro svoje děti.
K tomuto mi přijde celkem vystizny vtípek..
Velkolepý moment seniora !
Sebevědomý mladík jdoucí po pláži sám od sebe začne vysvětlovat staršímu občanovi odpočívajícímu na schodech, proč nedokáže starší generace pochopit mladou:
"Vy jste vyrostli v jiném světě, všeobecně vzato, ve velmi primitivním světě", řekl mladík dost nahlas, aby ho všichni okolo slyšeli.
"Mladí lidé dnes vyrostli s televizí, tryskáčema, cestováním ve vesmíru, člověkem chodícím po Měsíci. My máme atomovou energii, lodě, mobily, počítače s rychlostí světla... a mnohé další.
Po chvíli ticha starý občan odpověděl takto:
"Máš pravdu synu. My jsme neměli tyto věci, když jsme byli mladí... tak jsme je vymysleli. No, a teď ty arogantní mladé hova.o řekni, co ty děláš pro následující generaci?"
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
vorel napsal:
[quote]
A co tedy navrhuješ? "Starý" postřílet?[left] A kdo by na ty mladý dělal?
Jen mi přijde trochu paradox, že o světě pro další generaci rozhodla generace co to nezazije
To je stejný argument jako ,že u nás se rozhodlo o vstupu do EU a další generace už nezažije tu svobodu kterou jsme jim tímto rozhodnutím vzali. Tak se tvoří dějiny a jinak to nikdy nepůjde.
Mimochodem jsem i jako relativně mladej hlasoval proti vstupu do EU.
Video je sice delší, ale stojí za to
V tomto filmu uvidíme, jak EU funguje. Pro politika nebo byrokrata je to jako nebe, protože je to moc bez odpovědnosti. Bylo to vymyšleno tak, aby velká masa lidí už nikdy nemohla kontrolovat vládu. Z EU se stává diktatura.
O tu nejzákladnější. Rozhoduje o mě a mých dětech někdo koho sem nevolil a koho ani nemužu odvolat ( myšleno volit někoho jiného). A nebudu mluvit o pokřiveném podnikatelském prostředí ze strany EU kvůli všemožným regulacím a dotacím.
Nikdy jsem pro členství v unii nebyl a nebudu.
Jsem rád že se nebáli vystoupit a ukázali tak cestu dalším státům.Je jasné že staří lidé volili exit místo setrvání,protože dokáží srovnat svůj život před unijní a v unii.A pokud volili co volili je jasné že jim unie nepřinesla a nepřinese nic pozitivního.To bohužel mladí posoudit nemůžou.
Vystoupil bych z ní už jen díky posr.ným kvótám na přidělování muslimáků.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it