Já myslím, že ty Dalešice by mohly klapnout, kousek odtud je přehrada, dá se tam plót lodičkó, atd...
Ale hlavně jde o to pííívo a motorky
Pokud by to ubytování bylo moc drahý, tak by se dalo utábořit v kempu na tej přehradě a na pivíčko si dojít
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson napsal:
Já myslím, že ty Dalešice by mohly klapnout, kousek odtud je přehrada, dá se tam plót lodičkó, atd...
Pokud by to ubytování bylo moc drahý, tak by se dalo utábořit v kempu na tej přehradě a na pivíčko si dojít
V tom případě bude nutný odtah. Třeba Lakatoš by nás na řetězech odtáhl až na místo určenému k spánku...
Remus511 přiložený následující obrázek:
Thomasson napsal:
ten kempik z ni romanticky
Jinač musim říct... gambač=eurobír, staropramen=eurobír a všechny podobný sračky jsou o stejné chuti bezchuti
Dalešice, to je pohlazeníčko, Starobahno medium se da taky pit, docela se zlepisli, takovej kvasnicacek od zubra mnam mnam... Svijany hmm hmm, nebo Malostrasky pivovar z Velkeho meziriti dela velmi dobra pivicka...
Já si ale uvědomil jednu věc - Dalešice jsou od toho kempu dost daleko
To by nebylo na pěší procházku...Kór po pár půllitrech Dalešického pivečka
A zase ubytování přímo v tom pivovaru bude dost drahý... Chtělo by to nějak pořešit
Remus511 napsal:
Mrkni na to, na osobu ta noc tuším vycházela 600 i se snídaní. Což je dost, ale nadruhou stranu se jen odvalíš do pokoje
No, to není úplně málo, ale když to srovnám, že vlez na každej motosraz nestojí o moc míň...
A navíc pokud by tam byla možnost ustájit motorky, tak by to byla pohoda
No nevím, ale 600 za noc není tak strašná suma a možná by šla udělat množstevní sleva a nebo spát ve vrstvách , ale to bych potom raději volil samotku Ta představa plného břicha piva a dobrot - to je potom pekelná noc i na dvojáku. Každej spaluje jinak, ale vejfuky jedou celou dobu Podstatné je ustájení Hrochů. Přeci jenom bych nerad zpátky šel pěšky
A k videu - je všeobecně známo, že svět je plný otvíráků
Upravil Medik dne 17.02.2009 09:38
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jestli můžu přihodit - za zkoušku stojí Kácov. Je to malý pivovar a dělají kvasnicové pivo. Nejlepší ale bylo přímo v pivovarské hospůdce.Občas se tam dá vyjednat exkurze do zákulisí výroby - zajímavý.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Pavel GS vyletnik napsal:
Jestli můžu přihodit - za zkoušku stojí Kácov. Je to malý pivovar a dělají kvasnicové pivo. Nejlepší ale bylo přímo v pivovarské hospůdce.Občas se tam dá vyjednat exkurze do zákulisí výroby - zajímavý.
A je tam nekde možnost nějakýho ubytování a uskladnění přibližovadel?
To nevím , mám to cca 10 km. V neděli má být teplo , tak snad sleze sníh a dojedu to tam omrknout. Jinak Kácov je docela pr..l a nejsem si jist nějakým ubytováním. Na stany to hned tak nebude. Ale kousek od Kácova ( 3 km je rekreační středisko Tichonice. Tam něco občas pořádá Honda klub. Zkusím to proptat.
Upravil Pavel GS vyletnik dne 25.02.2009 17:26
Takhle vypadá pivovar. Nic moc tedy. Hospoda vevnitř je dobrá a docela velká. Nefotil jsem , bo tam bylo hodně divnejch chlápků.Mají vlastní 10 a 12.
Pavel GS vyletnik přiložený následující obrázek:
[130.8Kb]
Upravil Pavel GS vyletnik dne 01.03.2009 18:02
Ubytování je možný na náměstí , hroši můžou být na zavřeném dvorku hotelu. Cena za noc je cca 360 bez snídaně , se snídaní 410 ( snad si to pamatuju dobře ).Hotel je cca 150 metrů od pivovaru. Pivní zážitek může být i multikulturní - mají tam i jiné značky píva.
Pavel GS vyletnik přiložený následující obrázek:
[197.47Kb]
Upravil Pavel GS vyletnik dne 01.03.2009 18:03
Na dacickeho jezdime kousek od caslavi a je to velmi nebezpecne pivo :-) pod dohledem nas moravaku rozezpiva i ty, kteri normalne sotva mluvi :-).
jinak ohledne dalesickeho pivovaru - byl jsem tam na par kulturnich akcich, a myslim, ze kdysi se dalo prespat i pod stanem na zahrade pivovaru (tam co se tocila ta zabijacka). treba by to slo i ted... chce se jenom zeptat.
Motorky nevim kam by nam tam dali, snad jenom na dvur ( a ten nevim jestli se pres noc zamyka), ale osobne bych asi nemel velky strach privazat tam motorku retezem k cemukoli, zapnout alarm a jit do hospody.
David - Brno, 1150 GS.