To jencekgs: V pohodě... pochopil jsem, že šlo spíše o domýšlení si nevyřčeného a proto jsem využil této možnosti lidové tvořivosti a domýšlel si také... a klidně teorii vyvracej.... třeba se přes všechny ty nesmysly dobereme pravdy - páč nejlepší pravda je ta, kterou si člověk sám vymyslí a uvěří jí....
To Medik: plně souhlasím s myšlenkou a obsahem... jen podotknu, že ideální řešení pro zakladatele tohoto vlákna, pokud chce, aby přestal být napadán za nemístnou vtíravou reklamu, smáznout komerční odkaz a vysvětlit detaily únosu motorky....
Tak bych to na jeho místě udělal já...
Protože, pokud bude takto nešikovně podávat neúplné informace, které si jakoby odporují, pak se nesmí divit, že se stane terčem....
Je to na každým, jak si co přebere.... Buď ho to posílí a nebo né...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Čekám foto šťastného Jacoba33 se svojí Julčou po shledání + scan protokolu Policie SK, jak psal dejvit výše. Veškeré pochybnosti budou tímto rozptýleny.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
AKHB napsal:
No a když tedy bylo účelem vlákna se podělit o zkušenosti, pak nebude zakladateli vůbec vadit když sem šoupnu taky jeden komerční odkaz....
Toto taky funguje.. a na rovinu přiznávám, že to umím prodávat i montovat...
Bonzáka na motorku? NIKDY
a na odkazu chybí to podstatné - cena nějakého rámcového řešení.
Odkud jsi z Brodgenu? Neříkej, že taky Žižkovák
Upravil Medik dne 09.09.2016 11:49
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bonzáka na motorku? NIKDY
a na odkazu chybí to podstatné - cena nějakého rámcového řešení.
Odkud jsi z Brodgenu? Neříkej, že taky Žižkovák
Ale to je jen Tvůj bonzák... nikdo jinej se k Tvým údajům nedostane pokud mu k tomu nedáš oprávnění... navíc si volíš Ty co a kdy bude bonzovat...
Cena bez montáže, ale s 12ti měsíčním paušálem je 8000,-Kč...
Jooo a zapoměl jsem... prodloužení služby na dalších 12 měsíců je 2650,-Kč...
Depák Žikovák nejsem... jsem z druhýho konce city...
Upravil AKHB dne 09.09.2016 12:28
Kdo si přečetl pozorně službu MOTO z autorova odkazu, pak jistě zaznamenal, že součástí BUDE takzvaný "autorizační čip" ( je trošku zarážející, že je to psáno v čase budoucím, což v člověku evokuje to, že ještě není na trhu). a kdyby jí měl, věděl by naprosto přesně kdy byla motorka ukradena a podle jejich vlastních slov by musela být nalezena ještě na území ČR, a troufnu si říct podle toho co se tam píše, že na území Prahy - odkud byla ukradena.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak základní služba je jen po ČR! Pokud by chtěl vyhledat i v zahraničí musí mít tu dražší variantu...
Ale to jen tak naokraj aby řeč nestála.... a předem upozorňuji, že mi vůbec nejde o očernění tohoto systému!!!! Neživím se těmito zařízeními... jen přemýšlím, když už jsem se dobrovolně do tohoto vtáhnul...
Po přečtení celého vlákna mě taky napadla zábavná teorie: Jacob33 a AKHB jsou domluvení a společně nás tady "masírují"...
...songs from the wood make you feel much better...
... no jo padla kosa na kámen.... a já měl takovou radost jak mi to baštíte... víš kolik času a peněz mě to stálo - lítat mezi Brodem a Prahou abych napsal ze dvou IP adres?? a ty to tu takhle proflákneš....
hele zkusil ještě někdo se zamyslet nad tím jak se dá velice lehce prokázat jestli je to s tou motorkou fake nebo né??? i bez toho jestli Jacob napíše nebo né???
AKHB napsal:
hele zkusil ještě někdo se zamyslet nad tím jak se dá velice lehce prokázat jestli je to s tou motorkou fake nebo né??? i bez toho jestli Jacob napíše nebo né???