fisska napsal:
Fotila jsem profi fotky s GSem .. chcete do kalendare nejakou s holkou? Zeptala bych se fotografa a majitele GSa jestli by jim to nevadilo kdyztak poslu nejake male pro predstavu
Díky za parádní fotky odvážné tak akorát
Minimálně 3 se mi líbí hodně.
Už jsem dneska probíral s grafikem co máme k použití a poprosil ho, aby se pokusil vymyslet jak s jejich pomocí případně kalendář udělat zase atraktivnější a přitom nenarušit ducha kalendáře. Jsem zvědavý jak se s tím popasuje.
Úplně vidím jednu z fotek na úvodní straně, jenže to by potom všichni čekali úplně jiný obsah dalších stránek.
Tady linka na nový adrasář a jedna z fotek, které se mi líbí: http://www.rajce....
Jasně, fotograf není nadšený (fotky normálně i prodává ) ale nakonec říkal že si tam hodí kdyžtak podpis a pokud budeme chtít, tak se na vybranou/né fotky ještě koukne aby tam nebyly chyby a poslali bychom ji ve velkém rozlišení, tak pak stačí jen říct kterou a kam
Nakonec to bude tak, že bude kalendář moto a s holkama .
Říkal jsem si odkud slečnu poznávám z fotek a už vím
Upravil mi5 dne 12.10.2016 11:21
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Kalendář s nahýma holkama na motorkách má kdekdo. Určitě bych ponechal stávající plus pokud chcete kalendář s nahotou tak nějak rafinovaně a ne tak jak je nafoceno 99% kalendářů s ženskýma.
Btw fotka holky výše prezentovaná mi nepřijde ničím zajímavá a GSo to nevylepší.
Toť můj názor
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
vojta - fotky hezký, tedy jsou zde kousci, kteří mají fotky moc hezké a pak jsou zde fotky co mě neoslovují, ale to sem nepatří
ke kalendáři - jsem pro a podporuji "cestovatelskou" verzi a pokud bábovky, tak něco na způsob ala Vojta a jeho "dorostenka" ;o))
Tak díík kluci jen pro uprřesnění, fakt jsem jen chtěla pomoct, nikde nic propagovat nepotrebuju a uz vubec ne sebe. Fotek jsem tam posilala vic a vznikly jen proto, že kamos chtel vyfotit svoji motorku a já chtela fotky s motorkou a jeste jsem nemela svoji. jsou pro nasi potrebu, bylo to jen TFPcko
Vojto, Tvoje fotky jsou super. Ta nocni nema chybu. Fotky s Mirkou by me osobne v kalendari nevadily. Ta s tim ohnem ma krasnou atmosferu.
Splněný sen moje 1100GS