Jsem jak moucha - 187cm, 110kg. Obcas se musim projet na Jawe, abych si uvedomil, ze GS neni malickaty
Sedlo mam zvednuty a klidne bych ho dal jeste vejs kdyby to slo, kvuli kolenum.
Ach jo, lidi. Už jsem byl rozhodnutej jít do F650GS (mám slabých 167cm a 77kg). Asi bych měl, ale když mně ta dvanáctka prostě nedá spát. Není tu někdo s 1200GS se sníženým sedlem, kdo by mne na to nechal sednout a zamávat nožičkama ve vzduchu? Furt si říkám, že naděje umírá poslední... (jsem od Tanvaldu - dojedu). A nebo přijeďte na chalupu, točím dvanáctioktanový G
Čest (a) buch, Old K.
S normálním sedlem je to tak na výšku od 175. Manipulace na místě - vytlačení moto z garáže atd. bude při výšce 167 docela problém. 1200GS je docela těžká motorka a asi bude hrozit přepadnutí. Za jízdy je super ovladatelná a ani ta výška nebude problém.
Měřim 180cm, vážim 85kg a musim říct, že na nižší polohu sedla sice na zem došlápnu celými chodidly, ale na jedný noze nemám 100% jistotu (asi mám krátký nohy). Na 1150 jsem tenhle problém neměl a přitom dle manuálu by měly být obě motorky stejně vysoký. Jinak na Číhošti mi někdo (bohužel nevím jméno, ale děkuji mu) půjčil 12ku a ten člověk byl menší - výšku fakt nevim, ale říkal mi, že má origo snížený sedlo, který si nechal ještě jednou snížit, tak třeba se Ti k tomu tady vyjádří.
Já jsem dosáhl na 175 cm a 73kg . Mám 1150 s 21 předkem a je to akorát. Ale dost špatně se mi zvedá ze země když čistě náhodou upadne. Asi to bude nejspíš ochablým svalstvem ( co to vlastně je ? ). Zkoušel jsem KTMku adv - nějakýho zvedlýho , měl jem to na špičky. Při jízdě v pohodě , přistání bylo docela adrenalinový.
Výšku mota bych řešil podle toho kam chceš jezdit. Jestli máš v plánu výlety na těžko s babou a sotva došlápneš při zastavení tak to je hodně blbý. Ale možná ti slečna pomůže při troše dobré vůle a malé nasranosti zvednout hrošíka na tlapičky.
Singl na lehko v krosu s vysokou motkou je v poho. Alespoň u mě.
P.
Upravil Pavel GS vyletnik dne 23.04.2009 23:33
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
To Old Kojakřijed na kafe mám 1200 gs se sníženým sedlem skladem porovnáš i s originálem není nad to vyzkoušet in naturPokud máš peníze na 1200 GS neudelej chybu a kup rovnou 1200 je to nebe a dudy a ušetříš si po sezóně prodej 650,protože te bude pořád vrtat v hlavě ta 1200.
jestli muzu doporucit.. zacni cvicit.. oproti lonsku se mi motorka zveda myslim o dost lip...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Alda napsal:
Jsem jak moucha - 187cm, 110kg. Obcas se musim projet na Jawe, abych si uvedomil, ze GS neni malickaty
Sedlo mam zvednuty a klidne bych ho dal jeste vejs kdyby to slo, kvuli kolenum.
JJ, vím co myslíš. Mám 189cm a 118 Kg a občas si dám Pegaso650, abych věděl že GS je velká motorka.
Bob napsal:
To Old Kojakřijed na kafe mám 1200 gs se sníženým sedlem skladem porovnáš i s originálem není nad to vyzkoušet in naturPokud máš peníze na 1200 GS neudelej chybu a kup rovnou 1200 je to nebe a dudy a ušetříš si po sezóně prodej 650,protože te bude pořád vrtat v hlavě ta 1200.
To je přesně to, čeho se bojím. Šestsetpadesátku velí rozum, ale při mé povaze by mi dvanáctka vrtala hlavou ještě hóódně dlouho. Mobil na Tebe jsem viděl, ozvu se - nijak nespěchám, letos ještě mám co jezdit. Ale ty šrouby v hlavě už řeší příští rok...
Čest (a) buch, Old K.
Jám mám slabých 174/5 cm a s paní za zády, jak si gs sedne trošku níž - luxus. Jak jedu sám, musím si dávat sakra pozor, abych nezastavil nad nějakou zrádnou prohlubní :-) to je pak vzrúšo a estráda pro diváky. Cvičit je třeba, teď zvedám GSA jedna báseň. Ale stačí se zdravě nasrat potom co se ti svalí a má to podobný efekt :-) Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...